• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam kızçeler nasılsınız bakim? ben hemen menümü paylaşayım;
08:00 kaşarlı, domatesli tost, şekersiz çay
10:30 sade türk kahvesi
14:30 2 büyük bardak (600 ml) maydanoz suyu
16:00 büyük boy şeftali
19:30 2 kepçe domates çorba, 1 küçük karnıyarık, salata
20:30 şekersiz çay

spor; yarım saat tempolu yürüyüş, 3 mil leslie, 120 mekik, 120 bacak hareketi, 5 dk bel inceltme hareketi
su 1,5 lt yatana kadar 2'ye tamamlarım, yatmadan öncede yoğurt kürümü yerim.

Geldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı

*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı
waaaooowww ellerine sağlık ev missss gibi olmuştur eminim, baya yorulmuşsndur :KK9: bende perşembe başlıcam inş. temizliğe

Aynen canım bencede halanlara gidin :) ama halanlarda çayın yanında kaçamak yapma sakın. Yarım ye bırak tadına da bakmış olursub hem :)şöyle düşün eğer yersem bitirince pişman olcam ve bana zararı olcak kalori olacak de yeme :)

Kolay gelsin canım bayağı aktifmişsin :) ben regli olamadım ve iyice halsizleştim :KK43:
Canım soğanı yıka kabuğuyla kaynat hemen olursun çok etkili
selam kızçeler nasılsınız bakim? ben hemen menümü paylaşayım;
08:00 kaşarlı, domatesli tost, şekersiz çay
10:30 sade türk kahvesi
14:30 2 büyük bardak (600 ml) maydanoz suyu
16:00 büyük boy şeftali
19:30 2 kepçe domates çorba, 1 küçük karnıyarık, salata
20:30 şekersiz çay

spor; yarım saat tempolu yürüyüş, 3 mil leslie, 120 mekik, 120 bacak hareketi, 5 dk bel inceltme hareketi
su 1,5 lt yatana kadar 2'ye tamamlarım, yatmadan öncede yoğurt kürümü yerim.
Canım baya sportif bir gün gecirmissin
waaaooowww ellerine sağlık ev missss gibi olmuştur eminim, baya yorulmuşsndur :KK9: bende perşembe başlıcam inş. temizliğe
bi mutfak dolapları kaldı derin girecegim birde koltuklar yikamaci bulamadım mecbur kendim silecegim artık yarın akşam filan onuda hallettimi bitti

kızlaar dünden beri katılamadım buraya, telefonmun ekranı patladı da düşürdüm onunla uğrastım açamadım da. Ama şimdi yine sizlerleyiim :D diyeti sorarsanız hersey iyi gdiyo ufak kaçamaklar olsada teafisini fazlasıyla yaptım umarım sizde de bi aksilik yoktur :KK70:

Canım soğanı yıka kabuğuyla kaynat hemen olursun çok etkili

Canım baya sportif bir gün gecirmissin
bi mutfak dolapları kaldı derin girecegim birde koltuklar yikamaci bulamadım mecbur kendim silecegim artık yarın akşam filan onuda hallettimi bitti
bizde dün yaptık o temizlikten dört kişi yapmamıza rağmen öldürücü bir yorgunluğu var allahtan boyum selvi değil de avize mavizeleri ben silmedim :D

Maydanoz kürü gerçekten işe yarıyor mu? kimyager1508 kimyager1508
tatlım ödem için cidden çok işe yarıyor. wc'den çıkamıyorsun :KK70: yağ yakıcı özelliğide varmış onun için ben genelde spordan sonra içmeye çalışıyorum hazır metabolizma hızlanmışken takviye olsun diye düşünüyorum.

kızlaar dünden beri katılamadım buraya, telefonmun ekranı patladı da düşürdüm onunla uğrastım açamadım da. Ama şimdi yine sizlerleyiim :KK70: diyeti sorarsanız hersey iyi gdiyo ufak kaçamaklar olsada teafisini fazlasıyla yaptım umarım sizde de bi aksilik yoktur :KK70:
Menüleri alalım:)
Uf yeni ekran lazım olmuş geçmiş olsun
bizde dün yaptık o temizlikten dört kişi yapmamıza rağmen öldürücü bir yorgunluğu var allahtan boyum selvi değil de avize mavizeleri ben silmedim :KK70:
ay avizeler dimi birde onlar var ben onu unutmustum ne güzel :(

alpikesonsuz alpikesonsuz oldu resim yüklendi ama 2 resim yüklemissin biri bayrak biri menemen..affiyet olsun...ay gaza geldim bende paylasayim...kizlar gercekten yemek yapmakta pek iddali sayilmam sadece kek kurabiye..hamur islerini beceririrm diyebilirim....ama bir bamya yapmisim eti lokum gibi olmus :KK71::rolleyes: anneme anlatsam inanmaz kadin :KK70: Eki Görüntüle 1632923
Kız her yerde Menemen aradim:KK70:ben diyorum ne zaman yükledim Menemen. Hayır evde de yapmadım ki :KK70:
Geldim bugün Yaptıklarım spor sayılmazsa kapatirim ulennn takımı

*camlar silindi
*perdeler yıkandı asıldı
*balkonlar yıkandı
*kapılar silindi
*dolaplar silindi
*mutfak duvarları silindi
*ev supurulup silindi toz alındı
*kuzi yı banyo yapıldı
canım ev işi valla spordan daha yorucu . Maşallah tam bahar temizliği olmuş :21:

Canım yedi bitti doğuma 76ile girdim 13kg aldım hamilelikte spinalin etkisi 82ile doğumdan çıktım ilk iki haftada 73e indim ama süt olsun diye 82ye çıktım belki daha fazla:KK43:
4ayda diyete başladım ama gelen misafirler bitmediki hergun bozdum diyetisyene boşuna para verdim şimdi onuncu takımla yeniden başladım işte
Sütü tokluk yapiyo evet ama sağlıklı şeylerle de tok kalabilirsin bebeğini diyurma piskolojisi çok farklı işte bunların hepsini bildiğim halde tahin helvalarini paket paket goturdum
ahh bu sut olayinda hepimiz hata yapiyoruz :(
ayrica misafir olayi da cok etkiliyo
Allah yardimcin olsun cnm
sagol cevabin icin :))

Dün sabah ;
bi üçgen dilim omlet, domates, biber yedm ve çay içtim
öğle; tavuk dürüm yediim :KK43:
akşamda sadece yeşil elma yedim.

bugünsee;
sabah patates kızarması vardı 5-6 tane yedim, biraz peynir ve çay içtim.
öğle; yogurt yedim
akşamsa; 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği ile 2 y.k bulgur pilavı yedim yarım bardakta ayran içtim.

Dün sabah ;
bi üçgen dilim omlet, domates, biber yedm ve çay içtim
öğle; tavuk dürüm yediim :KK43:
akşamda sadece yeşil elma yedim.

bugünsee;
sabah patates kızarması vardı 5-6 tane yedim, biraz peynir ve çay içtim.
öğle; yogurt yedim
akşamsa; 4 yemek kaşığı patlıcan yemeği ile 2 y.k bulgur pilavı yedim yarım bardakta ayran içtim.
spor yok mu spor :(

Sağol canım ek gıdaya geçtikten rahatladi psikolojik bide bir buçuk ay meme grevindeydi ne hallerde emzirdim :KK43:
ben oglumda sadece 1 bucuk ay emzirebildim onda da cocuk zayifladi kilo almka yerine :( bende cok sikinti cektim gogus ucunu tutamiyodu ikimize de eziyet olmustu emzirme sonra doktor kilo verdigini gorunce mecbur mama yi onerdi
zaten ondan sonra kendimi hic kilo verim diye dusunmedim taa 1 kis oncesine kadar 85 le doguma girdim 1 ay sonra 78 dim 2014 kisinda 90 olmustum:KK57::KK57: neyime guvendiysem sanki kendi kendine gidecekmis gibi cidden hangi kafadaydim onu dusunuyorum hala:KK45:
sonra buraya uye 80 89 kilodakiler topigindeydim ardindan sevgili sweetem kaptanim takimi acti girdik 10 kilo verdim 80 oldum 82.300 le hamile kaldim guncel kilom 88,5 bakalimm cok almamaya gayret ediyorum boyda yok 160 :)
o nedenle merak ediyorum dogum sonrasi hemen baslayanlar gercekten Cabuk verebildi mi diye :)

Back