• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bugün yediklerimi özet geçiyorum hemen.

Kahvaltı:
Yok :KK70:

Ara öğün (14:30):
1 Eti Form kepekli bisküvi7

Akşam yemeğim (15:30):
2 domates,1 salatalık,1 küçük soğan,yarım limon,1 yemek kaşığı pul biberden oluşan salatam :KK68:
2 (yağ ilave etmedim) pirzola

Su ve spor bildirimimi de akşam yaparım artık :cool:

merhaba kizlar ,

erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum :KK43:
Ne desem,nasıl yüreğinizin acısını hafifletsem bilemedim.Biliyorum canınız çok acıyacak ama unutmayın bir gün geçecek.Şu an size verebileceğim en önemli tavsiye düşünmemeniz.Yani ne hayal kurun,ne de bulunmaz hint kumaşı olmadığını unutmayın.

merhaba kizlar ,

erkek arkadasimin yanindan geliyorum benden ayrilmak istedigini soyledi yikildim yaninda bisey demedim ama yolda aglamaktan icim cikti moral olarak cok kotuyum ne yedigimi de hic bilmiyorum :KK43:
zor bir durum ne desek boş. Belki hayırlısı böyledir. Sebebini söyledi mi sorun neymiş . Belki çözülecek birşeydir

merhaba kizlar ,

Canım benim yaa. potterhead potterhead doğru söylüyor. Bulunmaz hint kumaşı değil ya. Sakın üzülme sen. . Böylesi daha hayırlıymış.

Bugün yediklerimi özet geçiyorum hemen.

Kahvaltı:
Yok :KK70:

Ara öğün (14:30):
1 Eti Form kepekli bisküvi7

Akşam yemeğim (15:30):
2 domates,1 salatalık,1 küçük soğan,yarım limon,1 yemek kaşığı pul biberden oluşan salatam :KK68:
2 (yağ ilave etmedim) pirzola

Su ve spor bildirimimi de akşam yaparım artık :cool:
Ne desem bilemedim. Ben böyle hayatta doymam. Maşallah:nazar:

merhaba kizlar ,

tatlım çok klasik bir laf olarak gelebilir ama sakın üzüp yıpratma kendini. sebep neymiş ki? çok özel olmazsa anlatmak istersen anlat. ama dediğim gibi üzülmeye değmez.

Canım hiç canını sıkma... Aksine güçlü ol, dik dur , umursamadığını göster bak nasıl pişman oluyor. Hatta bu dönem diyetine iyice sarıl , süslen ki onsuz daha da iyi olduğunu görsün bulunmaz hint kumaşı olmadığınıdq anlasın. tobefit tobefit

merhaba kizlar ,

seni bırakan hiç göz yaşlarını hak eder mi üzüldüğüne bile değmez öğretmenim :( belki de böyle daha mutlu olacaksın kim bilir

Hurma ve tarçınlı çay keyfimi yaptım. Dışarda da benim sevdiğim gibi yağmak üzere gibi bir hava var. Tam yürüyüş zamanı.
kız yürüyüşlere koşulara gidiyorsun gidiyorsun dönmüyorsun senle iki kişilik takımımız var nerde menüler nerde sporlar hiç haberlerini alamıyoruz :(

tobefit tobefit gemis olsun cnm söylenecek fazla söz yok ama gece 00:00 civari buraya yine gelirim birazdan ise gidecegim...istersen özelden yazarsin dinlerim...anlarim...ama sunu söyliyeyim yalnizken kendini kasma agla icinde kalmasin..1 aglarsin 2 aglarsin...ama bari icine atip dert olmaz...onun kötü huylarini düsün...ayrica sunu asla unutma sen degerlisin ve gercek sevgiyi ve saygiyi hak ediyorsun...senin elini birakandan Hayir gelmez..simdi üzüleceksin..biraz ama ilerde daha mutlu olacaksin ve iyiki o benden ayrilmis digceksin. Hepsi gececek tmm mi...sen zayifliycaksin..süsleniceksin..kendin icin yapacaksin bunlari kendini iyi hissetmen icin...erkeklerin begenmesi icin..disarki kizlarin kadinlarin orta yerlerinden catlamasi icin...kendine daha cok güvenin olmasi icin yapicaksin...ve sen bunlari basaricaksin...cünkü simdiye kadar cok sey basardin...bununda üstesinden geleceksin. Vesselam.

tobefit tobefit gemis olsun cnm söylenecek fazla söz yok ama gece 00:00 civari buraya yine gelirim birazdan ise gidecegim...istersen özelden yazarsin dinlerim...anlarim...ama sunu söyliyeyim yalnizken kendini kasma agla icinde kalmasin..1 aglarsin 2 aglarsin...ama bari icine atip dert olmaz...onun kötü huylarini düsün...ayrica sunu asla unutma sen degerlisin ve gercek sevgiyi ve saygiyi hak ediyorsun...senin elini birakandan Hayir gelmez..simdi üzüleceksin..biraz ama ilerde daha mutlu olacaksin ve iyiki o benden ayrilmis digceksin. Hepsi gececek tmm mi...sen zayifliycaksin..süsleniceksin..kendin icin yapacaksin bunlari kendini iyi hissetmen icin...erkeklerin begenmesi icin..disarki kizlarin kadinlarin orta yerlerinden catlamasi icin...kendine daha cok güvenin olmasi icin yapicaksin...ve sen bunlari basaricaksin...cünkü simdiye kadar cok sey basardin...bununda üstesinden geleceksin. Vesselam.

,,erkeklerin begenmesi icin degil ''olacakti orasi :oops:

Back