hoşgeldiniiiz bir yeni üye daha :) meltem ben. şuan bende spor yapıyorum ne enerjiyse bir türlü bitmedi tükenene kadar devamTsk ederim hayirlisi bakalim
HoşgeldinTsk ederim hayirlisi bakalim
Ewt bende ole duydum ama kilo vermemede engel olurmu acabaBen o hap kilo aldiriyo diye biliyorum nisanlim hastanede calismisti o soyledi
bir tatlı börek etkisi yaratmaz bence sporunu yapar güzelce beslenirsen hissetmezsin bile kilo aldıran o sütümsü şeylerden değil sonuçta :)Ewt bende ole duydum ama kilo vermemede engel olurmu acaba
akşam sporum:
leslie 3miles x3
100mekik
400ip
yaptım valla sabah da yaptım baya sporKuzuuu sen 3 mili 3 kez mi yaptin? Yok artikpes diyorum daha da soylencek soz bulamiyorum
yaptım valla sabah da yaptım baya sporbu haftam kötü geçti üç öğün deneyeyim dedim akşama doğru hep elim bişeylere gitti geri iki öğüne geçiyorum ama önce onları yakmam gereek vee bu hafta 3. takımla yarışıyoruz valla o kadar iddialı konuşmalarda bulundum kazanamazsak üzülürüm
akşamı yazmadım aslında yüzüm bile yokjudiee tüm sayfalari taradim bugünkü menünü bulamadim paylas bir ara cnm.
akşamı yazmadım aslında yüzüm bile yok
sabah:
1kase sütlü müsli
1dilim çok tahıllı ekmek
biraz tuzlu yoğurt
ara: yarım avuç leblebi
öğle:
yarım kase yoğurtlu kabak (çiğ)
yarım kase kabak yemeği
ara: 1avuç leblebi
akşam:
2börek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?