- Emoji Skoru
- 233
- Puanlar
- 53
Öncelikle bi kendin için yaşa lütfen sözlün annen bence etrafın takıntılı insanlarla dolu insanlar birbirine destek olur ben bu hafta kilo veremedim ama kizlar adina cok mutlu oldum mesela.s eni bu kadar bezdirecek başkalarının mutluluklarını gormek istemeyecek kadar ne var cevrennde kusura bakma sert konuşuyorum ama ben dolastirmam sözümü zaten çok bi kilon yok bu neyin takintisidirselam öncelikle bi acıklama yapmak istiyorumm. 2. günümün sonunda diyeti bozdum ve moralmen ökmüş durumdayım. sözlüm benim 45 kiloolmamı istiyor. bu gidişle olamıcam ve ınsanların kilo verişlerini görmek istemedim .bir türlü diyet yapamıyorum ben nolcam böyle.gercekten cok istiyorum ama yapamıyorum ama yapmak istiyorum. bi başlayabilsem yapcam ama yapamıyorum kızlaryardımcı olun. bi başlasam tm yapcam. önceden yaptım yine yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum her gün ayrı mutsuz umutsuz geçiyo
banadaaa bende çok severim nutellayı ve ufak kavanoz bana en fazla 3 gün giderdiben Nutellayi çok severim de o sebeplekorkudan eve alamıyorum . Tek yediğim cikolata o. Şu sıralar da stres var. Şimdi olsa kesin kasiklamistim. Zamanında o kavanozlar aldırdı bana bu kiloları
Üzgünüm bu ikinci şansını zaten daha öncede yedisinde tatilden döneceğim deyip donmedin listeler için sorumluluk lazım kilo akşamda gelir söylersin menunu paylaşır son vs yanı ilk sayfadaki kuralları dayanıyordu burdakiler karşı sorumluluğun varlistelere tekrar nasıl girebilrim ben yarısmak istıyorumen baştan? ikinci sansımyok mu
Kaçamak sonrası hemde tok asla tartilmabörekleri götür sen de böyle olursun54leri gördüm tok halimle yine çok moralim bozuldu
@erigim bu akşam hem mantıyı hemde baklavayı yendim elimi bile sürmedim, aferini aldım mı kaptan??
acıkmadın mı rakibemmm?????Hayır başka hiçbir şey yemedim @erigim
Çok garip ama hayır.Yani midem gurulduyor hafiften ama acıkma hiiiiç yok.Yanımda dünyanın yemeğini yediler ama canım hiç istemediacıkmadın mı rakibemmm?????
selam öncelikle bi acıklama yapmak istiyorumm. 2. günümün sonunda diyeti bozdum ve moralmen ökmüş durumdayım. sözlüm benim 45 kiloolmamı istiyor. bu gidişle olamıcam ve ınsanların kilo verişlerini görmek istemedim .bir türlü diyet yapamıyorum ben nolcam böyle.gercekten cok istiyorum ama yapamıyorum ama yapmak istiyorum. bi başlayabilsem yapcam ama yapamıyorum kızlaryardımcı olun. bi başlasam tm yapcam. önceden yaptım yine yapabilirim ama bi türlü başlayamıyorum her gün ayrı mutsuz umutsuz geçiyo
oy çok zor canım geçmiş olsun valla benimde riadan sonra bir hafta önceden başlıyor tepkiler bol su tuketelimOlmadım canım, ben bir hafta önceden ödem toplayıp, migren ve göğüs ağrıları çekmeye başlıyorumbiraz sıkıntılı geçiyor geçen kış hep zayıf düşüyordu bünyem hastanelik oluyordum, bildiğin normal sinüzit migren ağrıları yaşıyorum @erigim
kız yoğurtçu günaydın: Dgünaydıııınnn
ben de- börek ve kızartma testini geçtim şuan. kahvaltı hariç ekmeksizliğe devam oh be sağlıksız yiyecek yok stres yok
sabah:
1dilimden az çok tahıllı ekmek
1kase sütlü müsli
biraz da tuzlu yoğurt
erkenden kalkıverdim sabah sporu yapim diye biraz fazla erken olmuş geri yattımkız yoğurtçu günaydın: D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?