- 27 Şubat 2010
- 2.491
- 3.273
- 333
başkalarına acırım kıymama ama kendime acımasız davranırım. yapay ürünlerden uzak durmalıyım. benim düşmanım onlar.innuk yap da gel 30 dk eliptikini..
bengi kremayı tam söyleyecektim ki sen yazmışsın. gözüm kapalı güvenir olacağım sana...
ama o kahve benim günümü değiştirdi. sabah çok sinirliydim beni erkenden normalde mesaimin başlamadığı saate beni bir yere gitmemi istediler. bende kahvaltı bile yapmadan gitti. ama 45dk boş boş bekledim ki beni çağıran kişi gelsin diye.. her zamanki saatimde ofise gitsem kahvaltımı yapıp gitsem zaten aşağı yukarı aynı saatte orda olacaktım. sonra 9dan sonra kahvaltımı hazırlarken negatif enerji yayan biri geldi ofise muhasebe bölümünden.. kahve kurtarıcım oldu yani.. hoş süt ilede yapabilirdim ama kolay kaçtım..
çorba ekmek yemek süper ama o pilavada hayır demeliydin. olsun genede bir puanda nazarlık olsun. akşam yemediklerin için seni çoooooooooooooooooooooooook çoooooooooooooooooook tebrik ediyorum.. burda olsan sarılırdımm..Bugünün değil dünün menüsü
Ekmeği açlık haliyle çorbayla götürdüm sonradan pilav gelincee tüh dedim.. Ama pilavıda yedim.
Bu aralar çok düşkün oldum ekmeğe nasıl bırakacağım bilmiyom..
Bu arada spor olayını çok sıkı ele alacağım kaptanım spor bakanım.. dün itibariyle programım söyle 4 gün 1. seviye 30 dk eliptik 1 gün mola 4 gün 10 dk 1. seviye+10 dk. 2. seviye +10 1. seviye total 30 dk eliptik 1 gün mola 4 gün 35 dk 2. seviye eliptik 1 gün mola
Yani kardiyoda biraz kondisyon tutmam düzenli ve tutarlı çalışmam lazım sıkı takip et beni !!!
Bengicim 7 yıldızı görünce bir kez daha tüh dedim.. Akşamda kocam pilav yapmış yemedimdi birde bana puding yaptırdı onuda yemedim. Yemedimlerime odaklandığım için kendimi tutmuşum gibi gelmişti halbu ki bana..
ama çok kilo almışsın tatilde işi sıkı tutup eski kilona indirmek lazım seni.. ekmeği fazlalaştırdıkça daha çok ekmek yemek isteyeceksin dikkat et...
bende bir şey fark etti meyve yediğim zamanlar daha çok yemek yemek istiyorum. tabi normal kan şekerim hızlı çıkıp düşüyor. oysa bugün arada üzüm yedim yanında da peynir yedim..