• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi ki atak geçirmişsin ve o orda kalmış kaptanım. biz pes ediyoruz tamam ama sen neden. bizim dükkanın kepenklerini indirirsen içeride ölürüz ki biz. heheyyyy böyle arada pes edince kilo alan arkadaşlarımız var. hadi ben almıyorum nekadar yesemde pes edince de normaldede. ama diğer arkadaşları iyice soğuturuz diyetten zayıflamaktan birlikten beraberlikten. şöyle birşey yapabiliriz ama benim aklıma gelen. herkes buranın değerini anlasın diye. bir pazartesi yada herhangi bir gün kimse girmeyecek. ozaman herkes görecek ki. bu topik bizim hayatımızın virgülü haline gelmiş diyetimizin sürekliliğini sağlıyor. biz zaman zaman pes etsekde sen etme :50:

İyi ki atak geçirmişsin ve o orda kalmış kaptanım. biz pes ediyoruz tamam ama sen neden. bizim dükkanın kepenklerini indirirsen içeride ölürüz ki biz. heheyyyy böyle arada pes edince kilo alan arkadaşlarımız var. hadi ben almıyorum nekadar yesemde pes edince de normaldede. ama diğer arkadaşları iyice soğuturuz diyetten zayıflamaktan birlikten beraberlikten. şöyle birşey yapabiliriz ama benim aklıma gelen. herkes buranın değerini anlasın diye. bir pazartesi yada herhangi bir gün kimse girmeyecek. ozaman herkes görecek ki. bu topik bizim hayatımızın virgülü haline gelmiş diyetimizin sürekliliğini sağlıyor. biz zaman zaman pes etsekde sen etme :50:

Ben şahsen siz olmadan dayanamam.. Pazarları çok az yazılıyoruz ve benim icin zor oluyor..
İyi yolcuklar şuracim... Dikkat et yediklerine bizi boşlama..

TATLI!!!! sade kahve iciyorum..
bende istiyoruuum ama uyuyamazsam sonra uyanamam sonra mecburen ertesi gün uykusuz kalırım diye içemiyorum.

Ben şahsen siz olmadan dayanamam.. Pazarları çok az yazılıyoruz ve benim icin zor oluyor..
İyi yolcuklar şuracim... Dikkat et yediklerine bizi boşlama..
burası benide bayağı bi toparladı özellikle senin katkın çok büyük bengi tşk ler
19.07.2013

Sabah

1Domates
1Salatalık
1Dilim peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmek

Ara
1Elma

Öglen
1kurabiye
1Elmalı soda

Akşam
börülce
1Dilim kepek ekmek

Türk kahvesi

1Bucuk litre su
20dk egzersiz

öğlen olmamış ama genel olarak güzel menü
bir hışımla geldi geçti peh peh peh... Atak geçirdim sanırım dün.

sana kim ısrar etti güllaç için? ben mi kaçırdım? neyse ben de spora ısrar edeyim olsun bitsin.. 5 dk lık hafif ısınma 10 dk hafif egzersiz hangi bölgen sorunluysa oraya yönelik üstüne 5 dk stretching....

o iradesizliğe gününü göster innuk. daha çok gel.. mesela bitki çayı raporlarımız su raporlarımız nerede? onları hazırla da bir bakalım kim ne yapmış.. topluca görelim... diyetisyene boşuna para vereceğine o siteye üye olsana.. çok cüzi bir ücreti vardı.. hepsi aynı listeyi veriyor bir de üstüne 100 tl bayılıyorsun...

Bengi, gözüm üstünde olacak ama daha sık gel. yeme atağın üzümden pekmezden... sadece bir parça değil bir sürü şey yemişsin.. yeme atağına pekmezli yoğurt ya da tarçınlı yoğurt ye.. sende ki laktoz olayını da nasıl yapacaksak...

yiyecek adı duyunca direkt ısrar olarak algılıyorum. kötümüyüm neyim ben:27::27::27::27:

Günaydın kızlar;
Dun aksam tatlı ve baska bir sey yemeden durabildim.. Sade kahve icip istegimi bastirdim.. hatta gecede cok gec uyuyanildim.. 4:30 civari..
Bugünden de kurtulursam zaten hafta ici kaçamak yada atak çok fazla yaşamamıyorum.
Guzel bir su tarifi buldum deneme asamasindayim yarın tarifi paylaşırım..

Maymuncumm raporu yazıp kaçıyorsun ama sana ihtiyacımız var.. Nasılsın biraz normale dondun mu? Bizimle paylaş lütfen...
Darki; bir lokmacik faydam dokunuyorsa ne mutlu bana...
Kübra; yemekleri yetiştirebildin mı nasıl gecti misafir ağırlamak?
Şuracim sen simdi uzaklardasin yollardasin.. :)))
İlknur diyetisyen konusuna karar verdin mı?
Kaptanım sana yazmak bir sey bulamadım o yüzden senide öpüyorum.. Gözlerini üzerimden ayırma...

Simdi tartıldim.. Kendimi kontrol etmek icim her gün tartilacagim.. Size tavsiye etmem.. Moral bozabilir bazen..
Cuma:60
Cumartesi: 59.9
Pazar:59.6
Vücudumu anlayamıyorum.. Dun cok azda yemedim.. Sanırım şu suyuda faydası oluyor.. Cumaya kadar umarım korurum bu durumu..

20.07.2013
sahur
3 ince dilim tost kaşarı
3 dilim k.ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta

iftar
6 y.k. etli kuru fasulye
1 kase sebze çorbası
1.5 dilim k.ekmek
1 ayran

günlerdir ifterdan sonra talı yediğim için bugün meyve bile yemedim

spor;1 saat kızmla parkta koşturmaca
su;2-3 litre

20.07.2013
sahur
3 ince dilim tost kaşarı
3 dilim k.ekmek
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta

iftar
6 y.k. etli kuru fasulye
1 kase sebze çorbası
1.5 dilim k.ekmek
1 ayran

günlerdir ifterdan sonra talı yediğim için bugün meyve bile yemedim

spor;1 saat kızmla parkta koşturmaca
su;2-3 litre

Aslında haftasonu raporlarınızı pc kaydedemedigim icin puanlamıyorum ama menünü görünce yazmadan geçemeyeceğim.. Harika olmuş.. İlk günlerdeki menülerini hiç begenmiyirdum.. Hatta dönüp bak kendinde fazla yiyormuşum diyeceksin.. Sahurdaki 3 dilim ekmek normal.. Sadece kasar çok yağlı bit peynir.. Yağı azaltılmış cinsini tavsiye ederim.. Veya baska çeşitli peynirleri.. Mesela dil peyniri.. Kasar tadı veriyor ama kalorisi ve yag oranı düşuk.. Etiketleri okumak lazım.. Bal yerine bazende tahin pekmek olabilir ama sadece 1 tatlı kasığı.. Bal olarak ne kullanıyorsun.. Ben şahsen markette bal alamıyorum hiç birine guvenemiyorum.. Kesin glikoz şurubu koyuyorlar:( ama ben sansliyim pazarda bir arkadasım var kendi ballarını üretiyorlar.. İstanbulda boyle imkanlarınız çok kısıtlı biliyorum.. Ne fena.. Büyükşehirlerdeki insanların beslenmesine üzülüyorum..hoş Antalya merkeze tasininca ben ne yapacagım bilmiyorum..
Menüye geri doneyim.. Aksam ekmek göze batmıyor çünkü baska karbonhidrat yok.. Hoş fasulyede var ama pilav, makarna gibi saf karbonhidrat degil.. Hele sebze corbasi içmene bayıldım.. Ezogelin, mercimek veya tarhana gibi bir corba içseydin göze batardi ekmekler.. Çorbanı nasıl yaptın bizimle paylaşır mısın?
Gece bir sey yemediğin icinde ayrıca tebrik ederim.. Söyle yapabilirsin.. Biliyorum Ramazan'da iftardan sonra insan tatlı bir sey yemek istiyor (iftarda kan sekeri epey düşmüş oluyor sonra orucu açınca seker hızla yükseliyor.. Hızlı yükselen seker hızlı düşmeye mahkumdur bu yüzden tatlı seylere karşı bir istek doğuyor) bir gün iftardan sonra makul bir sey yiyebilir( ısrar gibi olmasın) sutlac/gullac/ev yapımı puding/meyve vs... Diğer gün yeme.. Gün asırı iftardan sonra ara ogun yap yani... Bunu oruç tutan tum arkadaslarıma tavsiye ediyorum.. Kaptanım sanada. Ramazan'da fazla yiyormuşsun gibi icimde bir his var.. Seni kontrol etmesek ya biraz.. Cuma tartıldin mı? Kilo almışmisin?

Darkicim puanın
8 YILDIZ

Son düzenleme:
ilknurcum hepimizi sık sık bu durumda oluyoruz. üzme kendini. diyetisyene motive olmak için gidebilirsin. hem vücut analizi yaptırısın. ama sana liste verirken sana göre yazsın listeyi. kendini anlat hangi öğünde daha çok yemek yemek istediğini falan.. yoksa diyetisyenlerin bri çoğu kişiye göre değilde kendi akıllarındaki listeyi veriyorlar. bende hemen sana yazarım sağlıklı kilo verem listesi.
ama hepimizin hayat tarzları yeme biçimleri farklı. bu doğrultuda hareket eden diyetisyen çok az..
ama yinede git para verdiğin için uymak zorunda kalırsın :52:

o iradesizliğe gününü göster innuk. daha çok gel.. mesela bitki çayı raporlarımız su raporlarımız nerede? onları hazırla da bir bakalım kim ne yapmış.. topluca görelim... diyetisyene boşuna para vereceğine o siteye üye olsana.. çok cüzi bir ücreti vardı.. hepsi aynı listeyi veriyor bir de üstüne 100 tl bayılıyorsun...

Bengi, gözüm üstünde olacak ama daha sık gel. yeme atağın üzümden pekmezden... sadece bir parça değil bir sürü şey yemişsin.. yeme atağına pekmezli yoğurt ya da tarçınlı yoğurt ye.. sende ki laktoz olayını da nasıl yapacaksak...

perşembeden beri halim harap kızlar..

midem yine işkembeye döndü. 6 aylık hamile gibiyim.:43::43:

Gün içerisinde gayet iyiyim iş yerinde zaten masamdan kalkamadığım için yemeğe fırsatım olmuyor..
Ama akşam eve gelince offf akşam yemeği ile başlıyor gece yatana kadar tıkın babam tıkın.. ne bulursam yiyorum..

En büyük hatam ve sorunum akşam yemeğini geç yemek ve yemekten yatana kadar aralarda atıştırmak..
Ara öğün yememek..
ve ÜŞENGEÇLİK

şu akşam öğünlerine bir çare bulalım nolur..

perşembeden beri halim harap kızlar..

midem yine işkembeye döndü. 6 aylık hamile gibiyim.:43::43:

Gün içerisinde gayet iyiyim iş yerinde zaten masamdan kalkamadığım için yemeğe fırsatım olmuyor..
Ama akşam eve gelince offf akşam yemeği ile başlıyor gece yatana kadar tıkın babam tıkın.. ne bulursam yiyorum..

En büyük hatam ve sorunum akşam yemeğini geç yemek ve yemekten yatana kadar aralarda atıştırmak..
Ara öğün yememek..
ve ÜŞENGEÇLİK

şu akşam öğünlerine bir çare bulalım nolur..

İlknur ilk önce kendin ile konuşmalısınız.. Bu boyle devam etmez dur de... Ve her gün aksam ne yiyeceğini onceden paylaş bizimle alsam baska bir sey yetmeyeceğine kendine soz ver.. Baktın canım yemek istiyor kendini sokağa at yürü biraz.. Olmadı sekeriz bir kahve iç.. Sana olan inancımız tam.. Basara bilirsin..

İlknur ilk önce kendin ile konuşmalısınız.. Bu boyle devam etmez dur de... Ve her gün aksam ne yiyeceğini onceden paylaş bizimle alsam baska bir sey yetmeyeceğine kendine soz ver.. Baktın canım yemek istiyor kendini sokağa at yürü biraz.. Olmadı sekeriz bir kahve iç.. Sana olan inancımız tam.. Basara bilirsin..

Saol tatlım iyiki varsınız ve iyi ki bu takımdayım.. Yoksa çoktaaan bırakmıştım kendimi..

Akşam eve geliş saatim geç o yüzden eğer ailecek sofraya oturursam onlarla saat 20:00-20:30 sa ancak oturuyorum. Kalmam 21:00-21:30 u buluyor. E birde yorgunsam ve ufaklığı ben uyutacaksam 22:00 gibi yatıyorumm. yediklerimin hepsi bana kilo olarak kalıyor haliyle..

Önce bu işe kesin bir çözüm bulamam lazım..

İkinci sorunum iş yerinde yemekhanemiz yok etraftaki cafelerde, pidecilerde vs. yemek zorundayız. Dışarda yememek için evden götürmem gerekiyor ve evde hazır yemeğim yoksa, yada sabah geç kalkmışsam üşeniyorum dışardan yiyorum hatta evde yemek yoksa akşam yemeklerinide dışardan sipariş veriyorum.

Buda ikinci büyük problem..

Adım adım aşabilirim bu sorunu ilk iş haftalık yemeğimi yapıp dolapta hazır ev yemeği bulundurmak.

Saol tatlım iyiki varsınız ve iyi ki bu takımdayım.. Yoksa çoktaaan bırakmıştım kendimi..

Akşam eve geliş saatim geç o yüzden eğer ailecek sofraya oturursam onlarla saat 20:00-20:30 sa ancak oturuyorum. Kalmam 21:00-21:30 u buluyor. E birde yorgunsam ve ufaklığı ben uyutacaksam 22:00 gibi yatıyorumm. yediklerimin hepsi bana kilo olarak kalıyor haliyle..

Önce bu işe kesin bir çözüm bulamam lazım..

İkinci sorunum iş yerinde yemekhanemiz yok etraftaki cafelerde, pidecilerde vs. yemek zorundayız. Dışarda yememek için evden götürmem gerekiyor ve evde hazır yemeğim yoksa, yada sabah geç kalkmışsam üşeniyorum dışardan yiyorum hatta evde yemek yoksa akşam yemeklerinide dışardan sipariş veriyorum.

Buda ikinci büyük problem..

Adım adım aşabilirim bu sorunu ilk iş haftalık yemeğimi yapıp dolapta hazır ev yemeği bulundurmak.

Ev halkıyla beraber sofraya otur ama eğer geç yemeğe oturduysanız salata türevi tüketmeye çalış. Biliyorum zor olacak ama 2-3 güne bünyen alisir.. Aksam az yemeye..
İkinci soruna çözümü zaten biliyorsun ev yemekleri.. Ama benim aklıma bir fikir daha geldi.. Bilmiyorum pahalı mı yada karsilayabilirmisin.. Diyet yemekleri yapan şirketler var günlük yiyeceğini evine eva is yerine bırakıyorlar.. Diyetisyenden daha iyi olacaktır.. Ne yediğini bileceksin.. Ama tabi karsilayabilirsen.. Bir araştır fiyatları falan.. Dışarıdan yemek yemekle belkide aynı fiyata gelecektir..

Ev halkıyla beraber sofraya otur ama eğer geç yemeğe oturduysanız salata türevi tüketmeye çalış. Biliyorum zor olacak ama 2-3 güne bünyen alisir.. Aksam az yemeye..
İkinci soruna çözümü zaten biliyorsun ev yemekleri.. Ama benim aklıma bir fikir daha geldi.. Bilmiyorum pahalı mı yada karsilayabilirmisin.. Diyet yemekleri yapan şirketler var günlük yiyeceğini evine eva is yerine bırakıyorlar.. Diyetisyenden daha iyi olacaktır.. Ne yediğini bileceksin.. Ama tabi karsilayabilirsen.. Bir araştır fiyatları falan.. Dışarıdan yemek yemekle belkide aynı fiyata gelecektir..

Bu hafta bu işi düzene sokacağım artık mecburen..

Biliyorum o şirketleri bizim iş yerinde 3-4 kişi var öyle alan ama çok pahalı bir ay karşılaşam ikinci ay eksiye giderim gerek yok birde getirdikleri yemeklerin görüntüsü ve miktarı hiç cezbetmedi beni.. hoş iş yerinde ki bayanlara bakıyorumda kilo verdikleri de söylenemez..

Aslında iş yerinde bir arkadaş var yaklaşık 6-7 aydır falan hem öğle hem akşam yemeklerini evden getiriyor hiç üşenmeden. Akşam 17:30 dan sonra akşam yemeği yediğini görmüştüm bikaç kez ve 17 kilo vermiş. Ama müthiş azimli hatun.. İşe ilk başladığında 44 beden falandı şimdi 38 beden boyluda maaşallah..

Allah onun azimden bir gıdımcık ta bana nasip etsee...

Bu hafta bu işi düzene sokacağım artık mecburen..

Biliyorum o şirketleri bizim iş yerinde 3-4 kişi var öyle alan ama çok pahalı bir ay karşılaşam ikinci ay eksiye giderim gerek yok birde getirdikleri yemeklerin görüntüsü ve miktarı hiç cezbetmedi beni.. hoş iş yerinde ki bayanlara bakıyorumda kilo verdikleri de söylenemez..

Aslında iş yerinde bir arkadaş var yaklaşık 6-7 aydır falan hem öğle hem akşam yemeklerini evden getiriyor hiç üşenmeden. Akşam 17:30 dan sonra akşam yemeği yediğini görmüştüm bikaç kez ve 17 kilo vermiş. Ama müthiş azimli hatun.. İşe ilk başladığında 44 beden falandı şimdi 38 beden boyluda maaşallah..

Allah onun azimden bir gıdımcık ta bana nasip etsee...

O zaman evden yemek götürulup yenecek.. Yapabiliyorsanız sende aksam yemekleri ofisde ye.. Çünkü erken yenen aksam yemeği inanılmaz hafiflik sağlıyor.. Bem bi'ara biliyorsun ofisde yiyordum.. Saat 17:30 da kendimi iyi hissediyordum tabi bünyeyi alıştırmak lazım ve aksam baska bir sey yememek lazım.. Ama mutlaka evden yemek götür öğlen icin.. O Hanım'a bakıp bakıp aziminden ilham al..

Aslında haftasonu raporlarınızı pc kaydedemedigim icin puanlamıyorum ama menünü görünce yazmadan geçemeyeceğim.. Harika olmuş.. İlk günlerdeki menülerini hiç begenmiyirdum.. Hatta dönüp bak kendinde fazla yiyormuşum diyeceksin.. Sahurdaki 3 dilim ekmek normal.. Sadece kasar çok yağlı bit peynir.. Yağı azaltılmış cinsini tavsiye ederim.. Veya baska çeşitli peynirleri.. Mesela dil peyniri.. Kasar tadı veriyor ama kalorisi ve yag oranı düşuk.. Etiketleri okumak lazım.. Bal yerine bazende tahin pekmek olabilir ama sadece 1 tatlı kasığı.. Bal olarak ne kullanıyorsun.. Ben şahsen markette bal alamıyorum hiç birine guvenemiyorum.. Kesin glikoz şurubu koyuyorlar:( ama ben sansliyim pazarda bir arkadasım var kendi ballarını üretiyorlar.. İstanbulda boyle imkanlarınız çok kısıtlı biliyorum.. Ne fena.. Büyükşehirlerdeki insanların beslenmesine üzülüyorum..hoş Antalya merkeze tasininca ben ne yapacagım bilmiyorum..
Menüye geri doneyim.. Aksam ekmek göze batmıyor çünkü baska karbonhidrat yok.. Hoş fasulyede var ama pilav, makarna gibi saf karbonhidrat degil.. Hele sebze corbasi içmene bayıldım.. Ezogelin, mercimek veya tarhana gibi bir corba içseydin göze batardi ekmekler.. Çorbanı nasıl yaptın bizimle paylaşır mısın?
Gece bir sey yemediğin icinde ayrıca tebrik ederim.. Söyle yapabilirsin.. Biliyorum Ramazan'da iftardan sonra insan tatlı bir sey yemek istiyor (iftarda kan sekeri epey düşmüş oluyor sonra orucu açınca seker hızla yükseliyor.. Hızlı yükselen seker hızlı düşmeye mahkumdur bu yüzden tatlı seylere karşı bir istek doğuyor) bir gün iftardan sonra makul bir sey yiyebilir( ısrar gibi olmasın) sutlac/gullac/ev yapımı puding/meyve vs... Diğer gün yeme.. Gün asırı iftardan sonra ara ogun yap yani... Bunu oruç tutan tum arkadaslarıma tavsiye ediyorum.. Kaptanım sanada. Ramazan'da fazla yiyormuşsun gibi icimde bir his var.. Seni kontrol etmesek ya biraz.. Cuma tartıldin mı? Kilo almışmisin?

Darkicim puanın
8 YILDIZ

canım teşekkürler. keşke bugünde dünki gibi beslensedim.senin mantığın doğrultusunda düşünüp menümü öyle hazıradım. pilav makarna mahsus yapmadım eşimide mahrum bıraktım:9::9::9:.
aynı şekilde baklagil olması nedeniyle tahıllı çorba pişirmedim.

sebze çorbam uydurmaydı ama çok güzel oldu

soğanı yemekik doğrayıp az yağda kavurdum, çok az patates,kabak havuç onalrıda soteledim üzeine su döküp haşlanmasını sağladım, ayrı bir kapta bezelyeleri haşladım(buzluktan kendi ayıkladığım bezelyelerden)
soğan havuç kabak patates karışımını blenderdan/rondodan geçirdim,

rondonun tabanında(yeni kap kirletmedim çok önemli bir üşengeçlik ayrıntısı) azcık bıraktm, üzerine süt ekledim ve yumurta sarısı ve un karıştırdım hatta rondoda bir tur dönderdim garanti oldu, yavaşça ekledim kaynayana kadar karıştırdım. sonra bezelyeleri ekledim
biraz kaynatıp kapattım.

eğer terbiyeli çorbalarda tane varsa; taneler eklenmeden terbiye işini çözmeye gayret ediyorumki topaklanırsa taneler eklenmediğinden rahatça giderebileyim diye

ööle işte yemek yemeyi ve yapmayı ne kadar sevdiğimi belki kısmen anlatbilmişimdir.

21.07.2013
gece maalesef kalkamadım oruç tutamdım

sabah;10:00
4-5 halka sucuklu yumurta
2 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 çay kaşığı bal(biraz önce yazmayı unutttum balımız güvenilir yerden)

ara;yok

öğlen;02:00
2 porsiyon kadar 24 tane beyaz siyah kiraz karışımı

ara;1 şeftali05:00

akşam ;(davetteydik davete gideceğimiz için öğleni geçiştirdim)08:30

yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk baget
1 karnıyarık
3 y.k. pilav
ara; 09:30
çok üzgünüm 3 dilim baklava çoook ısrar ettiler öyle böyle değil. cezama razıyım, hemde ev baklavası hiç sevmem ev baklavasını boşu boşuna kalori aldım.
su;2-3 litre
spor;bütün gün koşturmaca ev işi

Son düzenleme:

bu dediğin olmaz şuracım.. buranın değerini şimdye kadar anlamayan şimdiden sonrada ne yaparsak gene anlamaz. boşuna bu işlere girmemek gerek..

içeride ölmemek istiyorsanız, o zaman bana kepenkleri indirtmeyeceksiniz. diyorsun ya biz pes ediyoruz ama sen neden.. biz etsek de sen etme.. bu cümleyi şöyle düzeltmek istiyorum: tam tersi ben etmiyorsam size noluyor? siz kendi çıkarınız için buradasınız. ya ben? sizin elinize geçen harika bir beden olacak.. benim elimde tutacağım bir şey yok.. o yüzden hep kendinize şunu söyleyin, kaptanım vazgeçmiyorsa bana n'oluyoooo??:22::22::22:

Sevgili Darki..
Sana ne desem bilmem ki.. ısrar ettiler de illa 3 mü ye dediler... hadi öyle demiş olsunlar.. ne biçim ev sahibi ki sayı sınırlaması yapmış misafirine.. yok öyle dememiş olsun.. sen neden 3 yedin? Bir de oruç da tutmadığın halde.. cezama razıyım demişsin. dün dediğim 5+10+5 ödevini raporunda görmedim... önce bir onu yap cezanı sonra konuşuruz.

arkadaşlar raporlarınızda dikkatimi çekiyor, spor yerine koşturmaca, ev işi falan yazıyorsunuz. bunlar hareket olabilir doğru, metabolizmayı da hızlandırır.. ama kesinlikle spor değil.. adam akıllı sporlarla gelin karşıma.. beni şaşırtın...

dünden çok uykusuzum yarın ayrıntıları yazarım.. bu hafta spor manyağı yapacağım sizi.. özellikle gdogan ve innuk ve şura ve darki... neyse neyse hepiniz işte... gözüm üstünüzde olacak.. mahvedicem sizi :1::1::1:

Ayrıntıları diğer topiğe yazmışken sizi de yapıştırayım:

Dün annemlere gittik. Saat 00:00 da kızı uyutma çalışmalarına başladım.. 1 e doğru nihayet uyudu. Sonra biz ailecek film izledik. Saat 2:30 u geçe uyandı ve sallamamı istedi. Sahur vakti tam.. Neyse zoraki uyuttum. Sonra yemeği yedik falandı fişmandı kız saat 4 e doğru uyandı.. Veeeeeeeeeeeee. Uyumadı!!!!!!!!!! Ben zaten uyumamıştım. Salla babam salla. 12 kilo eşek kadar kız.. Bacaklarım ağrıdan öldü.. Babası sallasın dedim çünkü kıyameti koparıyor uyumuyor, babayı da istemedi. Anne sallasın dedi. Ama bacağım ağrıyor ben de sallamadım.. Resmen eklemlerim sızladı ya 1 saati geçkiin sallıyorum uyuyor, yatağa koyuyorum gene uyanıyor.. böyle saatler geçti. ne babası ne ben uyuyabildik. eminim annemler de uyuyamamıştır.. Sonra oturma odasına gittik film açtım. saat sabahın 7 si.. Ben daha uyumamışım.. İlk filmi btirdik. baktım uyumuyor 2. yi açtım.. sonra uykuya daldı ama film beni de açtı... gözlerim öyle sabahın 10 unda film izliyorum.. O uykuya daldı.. film bitti... 3. ye geçtim.. geceyi de sayarsak 4.. babam da geldi kızın uyumuşken sen de yat dedi.. Saat 11:30.. Ayy manyak gibi şaştı uyku düzenim... 16 gibi uyandım.. Sonra akşamında da başka yere davetliydik oraya gittik..

Pazartesi günü saat 11:00 civarı ya da 17:00 civarı toplantı yapmayı düşünüyorum. Bu iki saatten birinde.. Kızımın durumuna göre.. Ona göre 6 üyemi de burada görmek istiyorum.. Bilginize

Günaydın

19.07.2013

Sabah

1Domates
1Salatalık
1Dilim peynir
5zeytin
2dilim kepek ekmek

Ara
1Elma

Öglen
1kurabiye
1Elmalı soda

Akşam
börülce
1Dilim kepek ekmek

Türk kahvesi

1Bucuk litre su
20dk egzersiz

maymuncum, öğlen hiç olmamış yaaa, birde öyle elmalı soda falan içme yapay aroma onlar doğal maden suyu tavsiye ederim içine limon sık ohhhh..

7 YILDIZ

21.07.2013
gece maalesef kalkamadım oruç tutamdım

sabah;10:00
4-5 halka sucuklu yumurta
2 dilim kepekli ekmek
2 zeytin
1 çay kaşığı bal(biraz önce yazmayı unutttum balımız güvenilir yerden)

ara;yok

öğlen;02:00
2 porsiyon kadar 24 tane beyaz siyah kiraz karışımı

ara;1 şeftali05:00

akşam ;(davetteydik davete gideceğimiz için öğleni geçiştirdim)08:30

yarım kase mercimek çorbası
1 tavuk baget
1 karnıyarık
3 y.k. pilav
ara; 09:30
çok üzgünüm 3 dilim baklava çoook ısrar ettiler öyle böyle değil. cezama razıyım, hemde ev baklavası hiç sevmem ev baklavasını boşu boşuna kalori aldım.
su;2-3 litre
spor;bütün gün koşturmaca ev işi

öğlen akşam için az yedim diyorsun ama şeker yüklmesi yapmışsın yemek yesen belkide daha iyi olacaktı. ve yanında proteinde almamışsın. eğer ana öğünde meyve yiyorsak onu öğünden saymam içinde yanında protein olması lazım. yoksa açlık veren şeker yüklemesi sayıyor ve puan kırıyorum.
gelelim akşama, mercimek çorbası ve beraberinde pilav ama ekmek yok bu iyiye işaret derken o baklava yok mu? kaptanım bunun için gerekli şeyleri söylemiş benim vereceğim puan ile cezaya düşmüyorsun ama kaptanım ceza diyorsa ceza olsun :D

6 YILDIZ

Ayrıntıları diğer topiğe yazmışken sizi de yapıştırayım:

Dün annemlere gittik. Saat 00:00 da kızı uyutma çalışmalarına başladım.. 1 e doğru nihayet uyudu. Sonra biz ailecek film izledik. Saat 2:30 u geçe uyandı ve sallamamı istedi. Sahur vakti tam.. Neyse zoraki uyuttum. Sonra yemeği yedik falandı fişmandı kız saat 4 e doğru uyandı.. Veeeeeeeeeeeee. Uyumadı!!!!!!!!!! Ben zaten uyumamıştım. Salla babam salla. 12 kilo eşek kadar kız.. Bacaklarım ağrıdan öldü.. Babası sallasın dedim çünkü kıyameti koparıyor uyumuyor, babayı da istemedi. Anne sallasın dedi. Ama bacağım ağrıyor ben de sallamadım.. Resmen eklemlerim sızladı ya 1 saati geçkiin sallıyorum uyuyor, yatağa koyuyorum gene uyanıyor.. böyle saatler geçti. ne babası ne ben uyuyabildik. eminim annemler de uyuyamamıştır.. Sonra oturma odasına gittik film açtım. saat sabahın 7 si.. Ben daha uyumamışım.. İlk filmi btirdik. baktım uyumuyor 2. yi açtım.. sonra uykuya daldı ama film beni de açtı... gözlerim öyle sabahın 10 unda film izliyorum.. O uykuya daldı.. film bitti... 3. ye geçtim.. geceyi de sayarsak 4.. babam da geldi kızın uyumuşken sen de yat dedi.. Saat 11:30.. Ayy manyak gibi şaştı uyku düzenim... 16 gibi uyandım.. Sonra akşamında da başka yere davetliydik oraya gittik..

Pazartesi günü saat 11:00 civarı ya da 17:00 civarı toplantı yapmayı düşünüyorum. Bu iki saatten birinde.. Kızımın durumuna göre.. Ona göre 6 üyemi de burada görmek istiyorum.. Bilginize

Günaydın

günaydınnn

amaninnn chentiq küçük yaramaz seni ne hale getirmiş öyle:53: bu ufaklıklar böyle oluyor işte, yarın büyüyünce de yataktan kaldıramazsın :9: allah yardımın olsun valla, bazen çocuk istiyorum deli gibi bazen de böyle zorluklarını duyunca tırsıyorum valla:18:

benimde haftasonum çok yorucu geçti, aten normalde sürekli koşturan insanlarız ramazan olunca insan daha da yoruluyor, cumrtesi iftarım güzel geçti çok şükür, ama çok yoruldum, o gün hiç sofraya bile oturamadım, dün yine ifardaydık eve geç geldik ,,, şu günlerde evi zaten otel gibi kullanıyoruz sadece...

Back