1 kişi için ayetel kursi 31 degilmiydiTamam canım yalnız yarın 2 kişi için okuycaz ondan 164 ayetel kursi yapıyo
Yok cnm okuyamadım sahura kadar okurum diyodum olmadı
Kişi başı 31 değilmi 2 kişi 62 Birde sevinclinin 62 adet Ayetel kürsisi 124 tane oluyor.164 nerden çıktı ki anlamadımTamam canım yalnız yarın 2 kişi için okuycaz ondan 164 ayetel kursi yapıyo
Gündüz benKişi başı 31 değilmi 2 kişi 62 Birde sevinclinin 62 adey Ayetel kürsisi 124
Evet 124 pardonKişi başı 31 değilmi 2 kişi 62 Birde sevinclinin 62 adey Ayetel kürsisi 124
O zamanGündüz benMintimint adına tamamlamıştım hepsini
BenO zamanMoonfacedMom için ayetel kürsülerini o arkadaşa ver okusun sen de salavatı al oku oldu bitti gitt
100 salavat 31 Fatiha 31 ihlas sadece ayetel kursi okuyamıyorsunTamam ben simdi bu geceMoonfacedMom için 100 salavat okuyorum dimi yanlis anlamadim
Tamamdir başlıyorum ❤BenMoonfacedMom için okudum canım.. Ssevincli canım sen moon için bu gece salavat fatiha ve ihlaslarını oku .Adetli olmayanlat Ayetel kürsileri paylaşıp bitirelim.Yarına sorunsuz başlarız.
sen direk 31 ayetel kursiyi al oku canm ben yatın senin yerine 31 Fatiha okurum adetim ben okuyamıyorum diğer arkdaşlarda bizimkileri aldıBen 10 Ayetel kürsi aldım
İnsallah hayırlısıyla niyetlerimiz kabul olacakBence Rabbım bu hacet grubunda niyetimizde ne kdar ısrarcı oldugumuzu sınıyor.. Yoksa suana kdr pes etmıstım cıdden ben
Okudum bende canim Allah kabul etsin. Ne dilegin varsa hayirlisiyla kabul etsin