- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
Kuzum ben neden yokum
Kuzu kim çıkmıştı seni bi arkadaşı çıkarıp aldılar dimi öğreneyim de değişeymKuzum ben neden yokum
oziko_53 cıkmıstıKuzu kim çıkmıştı seni bi arkadaşı çıkarıp aldılar dimi öğreneyim de değişeym
Yazdım balımoziko_53 cıkmıstı
Ben senin yerine salavatlarını okım sen de ayetel Kursi okuYazdım balım
Tamam canım anlastıjBen senin yerine salavatlarını okım sen de ayetel Kursi oku
Biteceğine inanmakta umut verici3 4 güne yeni liste olacak canm malesef geç kaldın ona alırız seni
Yok canm sırayla gidiyoruz son kararKizlar anlamadim dualari yazip hepsinimi okuycaz duami paylasim insallah
Tamam Canim insallah buraya agirlik verim bitiriyimYok canm sırayla gidiyoruz son kararbu gece MoonfacedMom duası tamamlanacak yarından itibaren 2 kişiye okuyup 4 güne bitirmeyi planlıyoruz
Tamam canm. Rabbi yessir grubu da başlayacak kişi artınca katılmak istersen eklerimTamam Canim insallah buraya agirlik verim bitiriyim
Harika burayi bitiriyim katilmak isterim tabi hepsine katiliyorum mubarek aylarda duamiz kabul olur diye ama calisiyorum o yuzden geciktirmek istememTamam canm. Rabbi yessir grubu da başlayacak kişi artınca katılmak istersen eklerim
Adını yazıyorum 9 kişi oldukHarika burayi bitiriyim katilmak isterim tabi hepsine katiliyorum mubarek aylarda duamiz kabul olur diye ama calisiyorum o yuzden geciktirmek istemem
Yaz sen yetistiririm insallahAdını yazıyorum 9 kişi oldukinşallah hepimizin duaları kabul olur bu mubarek günlerde hepimizin yüzü gülsün
Yazdım canm. Amin hepimizden razı olsun inşallahYaz sen yetistiririm insallah
Ayy insallah Allah razi olsun
Rabbi yesir duasıYazdım canm. Amin hepimizden razı olsun inşallah
313 adet okunacak canim kişi sayısına göre bölerzRabbi yesir duası
Rabbi yesir Vela tuassir. Rabbi temmim bil hayr .
Bu dua değil mi. Günlük ne kadar okunacaği filan belli mi acaba.Bende burası bitince katılmak isterim.