Kesinlikle ben pes ettim geri döndümBence Rabbım bu hacet grubunda niyetimizde ne kdar ısrarcı oldugumuzu sınıyor.. Yoksa suana kdr pes etmıstım cıdden ben
Diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım duruma yol izlerizValla kızlar ben de sonunda pes ettim.Günlük 31 er adet sure var 15 dk bitiririm dedim.Çıktı 154 ayetel kürsi ye.Çok okumam var.Başka gruplarda okumam var
Ayrıca her şey karmakarışık kim kime kaç tane okuyo kim kimin yerine ne okuyo..Benimde beynim yandı..
Bencede grup iptal..Direndim ama yok olmiyacak..
Niye o kadar çok ciktiValla kızlar ben de sonunda pes ettim.Günlük 31 er adet sure var 15 dk bitiririm dedim.Çıktı 154 ayetel kürsi ye.Çok okumam var.Başka gruplarda okumam var
Ayrıca her şey karmakarışık kim kime kaç tane okuyo kim kimin yerine ne okuyo..Benimde beynim yandı..
Bencede grup iptal..Direndim ama yok olmiyacak..
Ben topluma uyarım kizlar .Diğer arkadaşlar ne diyecek bakalım duruma yol izleriz
Hak geçmesin 2 kişiye okundu. Grubu kapatalım diyorsanız topluca kalan arkadaşlara okuyalım bitirelim.Ben topluma uyarım kizlar .
Ama gerçekten çok karıştı toplam 10 kişiyiz 3 kisi regl oldu
Önemli değil o Allah kabul etsin sadece ikinize okumak nasipmiş demekki ama en iyisi burda bitirmek bir konuyu hal ediyoruz başka bir sorun çıkıyo onu hal ediyoruz başka bir konu regl olurken okunmıycak bir süre olmamalıydı sonra günde 2 kişi yapıldı falan çok karmakarışık oldu ben çıkıyorum Allah kabul etsin okunan kişilerin inşAllahHak geçmesin 2 kişiye okundu. Grubu kapatalım diyorsanız topluca kalan arkadaşlara okuyalım bitirelim.
Sağol canm. Karar senin çıkmak istiyorsan ama 9 kişiye düştük devam etmek isteyen olursa nasıl yapıcaz bilemedmÖnemli değil o Allah kabul etsin sadece ikinize okumak nasipmiş demekki ama en iyisi burda bitirmek bir konuyu hal ediyoruz başka bir sorun çıkıyo onu hal ediyoruz başka bir konu regl olurken okunmıycak bir süre olmamalıydı sonra günde 2 kişi yapıldı falan çok karmakarışık oldu ben çıkıyorum Allah kabul etsin okunan kişilerin inşAllah
Canım bende okumuştum dün senin için bide Mintimint için
O zamn bu listeyi ekliyorum rabbi yessire başlayalımMoonfacedMom Mintimint kızlar cok zorlamanın bır alemı kalmadı bence.. Şaka maka cok karıstı ve kimsenin de oyle ıstedıgı kalmadı bence.. Sırf okumak ıcın okumayalım.. 2 nızın adına okunmus olsun benden yana helal olsun hıc problem deıl rabbıyessır grubunda hersey basındsn belli ordan bırbıırmıze dua ederız yeterli bence.. Ben cok daha sonra salavatı fatih ıcın belkı bır konu acarım orda duzenli sekılde isteyenlerden donerız
Olur canım cok kalabalık olmayalım orda da ztn cok az dusuyor kısı bası 333 ü boleceksekO zamn bu listeyi ekliyorum rabbi yessire başlayalım