- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
Yazdığım dua doğru değil mi..Benide eklermisiniz.Burası pazar günü bitiyor inşAllah pazartesi beşlanabilir313 adet okunacak canim kişi sayısına göre bölerz
Doğru canm ismini yazdm listeye. Hemen başlamıyoruz az sayı artsn da öyle bakalım canmYazdığım dua doğru değil mi..Benide eklermisiniz.Burası pazar günü bitiyor inşAllah pazartesi beşlanabilir
Sağol kuzum ağzına sağlık rabbim kabul etsin inşallah
Sende mii brütüsKizlar ben regl oldum ya beklenen geldi
Liste karışacak yine simdi napiyoruz
Buyrun cenaze namazınaKizlar ben regl oldum ya beklenen geldi
Liste karışacak yine simdi napiyoruz
Bu gruba noldu boyle anlamadım kıgayette ısteklı basladık halbukı rast gitmedi bır turlu hep bır karmaşıklık
Aman dur tekrar karısmasın gozunu seveym bu sefer cıdden kaldıramamo zaman aynı tempo devam her gün 1 kişiye tek okunsun zor olacaksa
Ay sesli kahkaha attımAman dur tekrar karısmasın gozunu seveym bu sefer cıdden kaldıramam
Nasıl 164 olduki anlamadım..Adet olanlar olmayanlarla Ayetel kürsi ve salavat değişimi yapsın hepsi bu..4 gün sıkın dişinizi artık
164 çünkü yarın 2 kişi için okuycaz Hepimiz yaptık öyle sadeceNasıl 164 olduki anlamadım..Adet olanlar olmayanlarla Ayetel kürsi ve salavat değişimi yapsın hepsi bu..4 gün sıkın dişinizi artık
Tabii olur..Ben onun Ayetel kürsilerini alayım.Oda salavatları .H
164 çünkü yarın 2 kişi için okuycaz Hepimiz yaptık öyle sadeceSsevincli yeni adet oldu o zaman senle de o yapın sen ayetel Kursi oku o salavatları böylelikle sorun kalmıyo devam ediyoruz aynı
Kizlar ben söylemiştim zaten bekliyorum diye ama çok güldüm ya kendi kendime dedim ama ortalik karışacak kizlar gülecek diye
Tamam canım yalnız yarın 2 kişi için okuycaz ondan 164 ayetel kursi yapıyoTabii olur..Ben onun Ayetel kürsilerini alayım.Oda salavatları .