- 3 Aralık 2014
- 7.862
- 9.099
Valla kusura bakma... Israrla bn etıketledım senı katılman ıcın ama cıdden sende bızım gibi bu konularda aktıfsın ısteklısın dıe ekledımEneee grup kapanmış ben yine olaylara Fransızhelal olsun kızlar bı arada okuduğum dualar
Günde 2 3 arkadaşa okuruz canm. Çok kişinin duasını alalımOlur canım cok kalabalık olmayalım orda da ztn cok az dusuyor kısı bası 333 ü boleceksek
Ekledm canm seniBeni eklemeyi unutmayın oraya
Peki ii o mühim soruya gelelim.. Adetliyken okunabilir miGünde 2 3 arkadaşa okuruz canm. Çok kişinin duasını alalım
Okunuyo canmPeki ii o mühim soruya gelelim.. Adetliyken okunabilir mi
Kızlar benden yana da helal olsun. Hiç sıkıntı yok bencede burada bırakalım hem bende 1,2 güne kalmaz adet olurum. Nasip değilmiş. Bende çıkmak istiyorum.Mintimint
Morrmeneksee
Ssevincli
Magnifiaque
K karamelli001
mavispreyboya
SoLeiL12
Kızlar @Yorgunkus arkadaşımız gruptan çıktınamaste21 arkadaşımızda çıkmak istiyor. Ne yapalım fikir verin.
Yok kuzum olsun helal olsun bu ay tedaviye başladım evde kendim de dualar ediyorum bazı zikirleri çekiyorum ama kulun kula ettiği dua daha faydalı derler o yüzden çabam bide çoğu kişiyle aynı şeyleri yaşıyoruz faydamın olduğunu düşünmek manen rahatlatıyor beniValla kusura bakma... Israrla bn etıketledım senı katılman ıcın ama cıdden sende bızım gibi bu konularda aktıfsın ısteklısın dıe ekledımhakkını helal et.. Ben bu grubu ya vedud ya cami olarak acmıstım ama oldu 10 kısılık hacet grubu taa ordan belliydi karısacağıı
Hah ıyı barı hıcccc sorun yokOkunuyo canm
Aynı sekılde bende oyle.. Evdeyım bostayım.. ALLAHTAN burayı kesfettım sonradan da dolu dolu gecıyorum gunleri.. Bence buda Allahın bı hikmeti oldu.. Bı anda kendımı burda buldum cok şükürYok kuzum olsun helal olsun bu ay tedaviye başladım evde kendim de dualar ediyorum bazı zikirleri çekiyorum ama kulun kula ettiği dua daha faydalı derler o yüzden çabam bide çoğu kişiyle aynı şeyleri yaşıyoruz faydamın olduğunu düşünmek manen rahatlatıyor beni
Evet evet geliyorum
Çok şükür canım bende öyle evdeyim kafama bişeyleri takmamam gereken dönemdeyim bide Allah sizlerden razı olsun böyle şeylere vesile olduğunuz için kızlarAynı sekılde bende oyle.. Evdeyım bostayım.. ALLAHTAN burayı kesfettım sonradan da dolu dolu gecıyorum gunleri.. Bence buda Allahın bı hikmeti oldu.. Bı anda kendımı burda buldum cok şükür
Bazen zorlansakta bırlıkte destek alarak yurutuyoruz ıste.. ALLAH sendende cumlemızdende razı olsunÇok şükür canım bende öyle evdeyim kafama bişeyleri takmamam gereken dönemdeyim bide Allah sizlerden razı olsun böyle şeylere vesile olduğunuz için kızlar
Malesef canmKizlar grup kapandimi
Ah ah neden peki rabbi yessire ne zaman basliyoruzMalesef canm
Bir türlü rayına oturtamadk herkes sıkıldı isteksiz okunacaktı çıkmak isteyenler oldu. Yarın başlıcaz inşallah canımAh ah neden peki rabbi yessire ne zaman basliyoruz
Ama 313 ayete kursi cok tesirli sonra gene baslarsaniz katilmak isterim nasip degilmis demekBir türlü rayına oturtamadk herkes sıkıldı isteksiz okunacaktı çıkmak isteyenler oldu. Yarın başlıcaz inşallah canım