- 3 Aralık 2014
- 7.863
- 9.099
Ayy noldu kız merak ettim valla geliyorumBi yandan cok streslıyım bende bi yandan buraya geliyorum 2 guluyorum gidiyorum
Vala bende çok güldüm kendimeBi yandan cok streslıyım bende bi yandan buraya geliyorum 2 guluyorum gidiyorum
O zaman kimse o onada amin duam boşa gitmesinOnu arkadaşın duasına yazdımbugün konusu geçmişti de
Geç kalmadım umarım@Tospaagtd
@Amarylliss
@Mucizemm222
@Ada8171631
@Merve
@Sabr-Sukur-Dua
@sibell13
@Sensual_in_love
@Feslegen
@humanbeings
love_story
@Saksi_Degilim_Ben
@Sur-es
@MaviKuplik
@adel8893
@Umut_2019
@Luluuu94
@Tugce3333
@Kara_gozlum
@Bademmm388
@Minnosella098
@Birpdrci
@Gulcan2904
@ciceklibocekli111
@bcgirl
@Feslegen Kokulu Nane
3 4 güne yeni liste olacak canm malesef geç kaldın ona alırız seniGeç kalmadım umarım
Kaç kişi adetli canm bilmiyorum ki. Sen biliyorsan bi el atıverKuzucum adetlı olanların ayetl kursısını napacaz paylastır ıstersen
Amin canım inşallahAllah nasip ederse sımdı bende baslıcam namazımı kılıp Allah simdiden kabul etsin inşallah ❣MoonfacedMom
Mintimint iin ihlas fatiha ve Ayetel kürsisini ben okuyorum oda benim Salavat ları okuyo adeti bitene kadar bi arkadaşla bu şekilde yapsalar kendi aralarında güzel olur benceSadece mimint ıleYorgunkus cnm
Okudum. Allah kabul etsin inşallahMoonfacedMom duası
İsmim Sevgi
Allahım hayırlısıyla 2. Ye anne olaym. Şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla hamile kalaym sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun inşallah.
1000 salavat
313 ihlas
313 Fatiha
313 Ayetelkursi
Kişi başı
100 salavat
31 ihlas
31 fatiha
31 Ayetel kürsi
Amin canım inşallahOkudum. Allah kabul etsin inşallah
Almayı cok ısterım ama cok yorgunum.. Guvenmıyorum suann kendımeMintimint iin ihlas fatiha ve Ayetel kürsisini ben okuyorum oda benim Salavat ları okuyo adeti bitene kadar bi arkadaşla bu şekilde yapsalar kendi aralarında güzel olur bence
Canım sen Salavatı okumucan o senin yerine okuyacak değişen bişey yokkiAlmayı cok ısterım ama cok yorgunum.. Guvenmıyorum suann kendımeduruma gore haberlesır halldrz eksık olmaz ınsallah