- 3 Aralık 2014
- 7.863
- 9.099
Bugün kü arkadaş için 100 31 31 31 oku. Benim için sayıdan düşülüp gidilecek canmBiraz karıştı ben 1000 salavat olanımı okuyacam 100 olanımı
Canım senden bişe rica etsem olur mu ben gece hastaneye gidip mr çekilecem bu listeyi sen alsanBi grubun 40 tane ebesi olunca karışıyor. En iyisi sen sadece yönet canm yoksa biz bu işi beceremicez
Tamam canımBugün kü arkadaş için 100 31 31 31 oku. Benim için sayıdan düşülüp gidilecek canm
Şimdi biraz sitreste var bende konsantre hiç olamıyorum görüldüğü gibiBi grubun 40 tane ebesi olunca karışıyor. En iyisi sen sadece yönet canm yoksa biz bu işi beceremicez
Tamam canm ben sen olmayımca bakarm.Canım senden bişe rica etsem olur mu ben gece hastaneye gidip mr çekilecem bu listeyi sen alsan
Sen sakinleyene kadar ben bakarm canmŞimdi biraz sitreste var bende konsantre hiç olamıyorum görüldüğü gibi
Biran önce bitsin diye canm duadan soğutıcaz yoksa gruptakileri. Çok karıştı soğumaya başladkBen herseye varım kızlar ama dunden anlastıgımız seye ne oldu anlamadım.. Bir suru kural attık günlük herkes okuyup 10 gunde bıtmıs olacaktı sasırdım bende ama sıkıntı yok..
Canım listeyle uzicak gibiydi aktif olanlardan kim kaç sayı alabilirsw hızlıca 1 2 güne bitirelim dedikBen herseye varım kızlar ama dunden anlastıgımız seye ne oldu anlamadım.. Bir suru kural attık günlük herkes okuyup 10 gunde bıtmıs olacaktı sasırdım bende ama sıkıntı yok..
Ay vallaha günaha girmek istemwm ama öyle gibiBiran önce bitsin diye canm duadan soğutıcaz yoksa gruptakileri. Çok karıştı soğumaya başladk
Sıkıntılı iş valla canm. Bende yaptm bu işi zor sabır gerekiyorSıkıntı yok iptal edelım yoksa hıc baslamadan..Mintimint ıcın okumus olduk en azından diper grupta karısık kımse zamanında bıldırım yapmıyor kafam agrıdı ınanınkı stres oldum
Senden yardım ıstesem bu konuda olur mu? Valla cok dua ederim sanaSıkıntılı iş valla canm. Bende yaptm bu işi zor sabır gerekiyor
Buyur canm. Elimden gelen bişeyse neden olmasınSenden yardım ıstesem bu konuda olur mu? Valla cok dua ederim sana
Hayırlı sonuçlar al inşallah canmMintimint için okudum bende kızlar Allah kabul etsin inşallah
Bende bugün çatlatma iğnesi vuruldum kafam dolu biraz bana sadece şu okunacak diyin okuyum kızlar
Bencede günlük 2 kişi olarak ilerleyelim böyle çok karışıyor.Herkes müsait olunca okur..Herkesin müsait olduğu zaman farklı.Aynı şekil böyle bugün okuduğumuz bölüştüğümüz gibi gidelim ama 2 kişi için yani yarın akşam herkes 2 kişi için okumuş olsun niyetini paylaş her ikisinin böyle daha iyi bence ama siz ne dersiniz bilmiyorum
Canim benim bir önerim var grup bayağı bir karıştı. Şöyle yapsak 10 kişiyiz ya siz 10 günlük bir zaman belirleyin o zamana kadar tüm listeyi bitirelim isteyen günlük bitirir bildirim yapar, isteyen son gün bildirim yapılır. Hem regl konusunda herkes kendini ona göre ayarlar ve okurlar.Sıkıntı yok iptal edelım yoksa hıc baslamadan..Mintimint ıcın okumus olduk en azından diper grupta karısık kımse zamanında bıldırım yapmıyor kafam agrıdı ınanınkı stres oldum
Amin canım teşekkür ederimHayırlı sonuçlar al inşallah canm
Bende 31 çektim hep oyle yazıldı çünkü ilk besmele çektim sadece olmuyor mu yaniAma 31 yazmistin sen