- 20 Ağustos 2019
- 1.314
- 1.862
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede kızlar ben yarım saatte okudum 2 kişiye rahat okunur çabucakta biter karışıklıkta olmazBaşta nasıl konuşulduysa öyle bitmeli bence..Geç oluyor diyorsak günlük 2 kişi için okiyalım.4 gün sonra bitmiş olur..Yarıda bırakmak bence çok yanlış..
Bence zor olan sürekli kural değişmesi.Çok grupta dua okuduk baştan kurallar belli olunca hiç sorun çıkmadı..
Tamam canm duanı paylaş sende 2miz içinde başlansnGünlük 2 kısıye nıyetlenelım 5 gunde bıtsın.. Herkes biliyor ne yapacagını.. 2 kısının duasını paylasin baslayalım bu gece den kızlar.. Suan herkes hem fikir ztn
Allahım hayırlı bır es yuva nasıp et amın hadı baslayalım artıkTamam canm duanı paylaş sende 2miz içinde başlansn
Yok bu gece yanlız sizin için okuyalım yarın sabah sıradaki iki kişiye başlarız.yoksa iki iki gitmez son gün tek kişi kalırTamam canm duanı paylaş sende 2miz içinde başlansn
Tamam canm yarına kadar bana okunsun. Herkes gördü sanırım tekrar paylaşım yapaym mı duamıYok bu gece yanlız sizin için okuyalım yarın sabah sıradaki iki kişiye başlarız.yoksa iki iki gitmez son gün tek kişi kalır
Zor olmayacaksa paylaş canım bu gece bitirelim.Tamam canm yarına kadar bana okunsun. Herkes gördü sanırım tekrar paylaşım yapaym mı duamı
Ne isticektin kız benden. Benmi kaçırdm görmedmSenden yardım ıstesem bu konuda olur mu? Valla cok dua ederim sana
Dıger gruptan konusyrz aslında oraya gelsene biNe isticektin kız benden. Benmi kaçırdm görmedm
Aa tamamDıger gruptan konusyrz aslında oraya gelsene bi
Ama ben koca konusunu gerçek sandım yaaaMoonfacedMom duası
İsmim Sevgi
Allahım hayırlısıyla 2. Ye anne olaym. Şu mubarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlısıyla hamile kalaym sağlıklı sıhhatli evlatlarım olsun inşallah.
1000 salavat
313 ihlas
313 Fatiha
313 Ayetelkursi
Kişi başı
100 salavat
31 ihlas
31 fatiha
31 Ayetel kürsi
Amin canım inşallahMoonfacedMom okudum senin adınada canım Rabbim tez zamanda hayırlı bi eş hayırlı bi yuva nasip etsin inşallah
Bi yandan cok streslıyım bende bi yandan buraya geliyorum 2 guluyorum gidiyorumAma ben koca konusunu gerçek sandım yaaa
Onu arkadaşın duasına yazdım bugün konusu geçmişti deAma ben koca konusunu gerçek sandım yaaa