10 haftalık bebeğime dua istiyorum

RABBIM acil şifalar versin, derdi veren ALLAH dermanını da muhakkak yaratmıştır ve insALLAH çabucak tez zamanda o dermanı bulursunuz

Rabbim bu mübarek günlerde safi ismi ile sifa versin insallah biran önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin i sallah sizlerde sabırlar nasip etsin

Meraba lallh tavrına şifa versin .benim eşimde baya büyük göz sorunları var büyük sıkıntılı bı göz hastalığı geçirdi. Prof. Cumhur sen bu konularda çok iyi buyuk doktor isterseniz tavsiye ederim . Eşim hep ona gitmiş şimdi sıkıntılarımız var ama daha iyi durumda

Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah çocuğunuza.

Canım ALLAH yardimcin olsun şu mübarek ay hürmetine korusun kollasın
Dua konusunda ne okunucak tam anlamadım ona göre etiket yapalım nzet istediğin bir dua varsa onu yazki arkadaşları etiket yapayım canım benim

Rabbim tez zamanda şifa versin mübarek ramazan ayinda dualarimizi kabul eylesin

Kerem bebeğe bir an önce şifa bulması için duamı ettim. Aklıma geldikce etmeye devam edicem. Size ve şifa bekleyen bütün miniklere rabbim şifa versin tez zamanda.

Allah yar ve yardımcınız olsun. Rabbim umduğunuz gibi çıkarmasın. Hep dualarımdasınız. Minik yavrunuza şifa ve ve huzur dilerim.

Çok çok geçmiş olsun Allah'ım sizinde bebeğinde yardımcısı olsun .Hangi sehirdesiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…