10 haftalık bebeğime dua istiyorum

Ah bir tanem, duâlarım hep seninle, minik oğluşumuzla. Sen o kadar iyi ve dikkatli bir annesin ki erkenden fark edildi. Eğer bir kuran veya esmaül hüsne etkinliği olursa beni mutlaka haberdar edin.
Oğluş da Sen de neler atlattınız, bunu da atlatacaksınız neoşum.

Canım benim allahım şifa versin çok üzüldüm içim yandı dualarım seninle inşallah bu mübarek günlerde dularımız kabul olur, çok endişelendik çok korktuk ama geçti gitti diye alırız haberlerini inşallah en yakın zamanda

Neal daha dün aklımdaydın mesaj atacaktım. Elim ayağım titreyerek yazıyorum gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum Allahım sen büyüksün, sen bilirsin. Sürekli dua edicem . Minik Kerem rabbim yardımcın olsun miniğim.
Neal kalbine rabbim sabır versin bununda üstesinden geleceksiniz eminim Allahım bir kapı açacak

Rabbim şifa versin

Hatim mi yapsak? Ben ilk cüzü alabilirim

Ya Şafi ismiyle sifa versin rabbim oğluna inşallah cnm, güzel olucak hersey Allahın izniyle dualarım seninle..

Canım..ne diyeceğimi bilemiyorum..Rabbim inşallah bu Ramazan in bu cumanın , tüm güzel şeylerin hurmetine , Kerem e acil hızlı bol kolay şifalar versin, korktuğun hic bir şeye uğratmasın..O nun gücünün yetmeyeceği hic bir şey yoktur..Hep duamdasınız, inşallah hepsi geçti çok şükür, iyiyiz diye bize haber vereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…