10. haftada bebek hareketlerini hissedenler buraya...

Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
Ne kadar çok zaman geçmiş konu açılalı ama bu hissi yaşamayan anlayamaz. İlk hamileliğim erkekti 14. Haftada tekmesini öncesinde de içimde balık gibi kaydığını hissetmiştim. Şimdi 2. Hamilelik 10+4 ve tam olduğu yeri biliyorum hissedemezsin diyenler kocaman kocaman bebek hareketleri değil zaten hissedilen kan akışı yoğunluğu olabilir orada bi kasılma olabilir ama bebek olduğunu bilirsiniz bağırsak hareketi aynı yerde aynı şekilde aynı hisle mi olur? Dün ultrasonda zıplayıp durduğunu görmüştüm bugün de hissettim. Sanırım bir erkek daha geliyor :)) hamile olup okuyan herkes sağlıkla kavuşsun.

Evet tahminim doğru ikinci erkek yoldaymış erkekler daha erken hissediliyor artık eminim

Hissetmeyen arkadaşlarımız, gerçekten beni ve benim gibi 10. haftada bebeklerini hissedenleri anlayamaz. Umarım bir gün sizde çok erken hissedersiniz ve bizi ancak o zaman anlarsınız opuyorumnanaktan
Nasıl hissettiniz seğirme gibi mi

Back
X