10. haftada bebek hareketlerini hissedenler buraya...

C
10. haftada 5 cm bile değil imkanı var mı böyle birşeyin....tıbben imkansız bişeyi yaşayan ne çok kadın varmış ...gerçekten hissettiğiniz zaman farkı anlayacaksınız
canım 2. Gebeliğim ilkinde de 13. Haftada hissetmeye başlamıştım . Bu sefer daha da erken . Diyorum ya başkası söylese inanmazdım ama hissediyorum

10. haftada 5 cm bile değil imkanı var mı böyle birşeyin....tıbben imkansız bişeyi yaşayan ne çok kadın varmış ...gerçekten hissettiğiniz zaman farkı anlayacaksınız

Gerçekten hissediyorum.
Uykumdan uyandıracak kadar, kıyafetlerimin üstünden gözle görülecek kadar kıpırdıyor..
Ama bu hissettiğim 10. Haftadamda hissettiğimden farklı değil.
10. Haftada gözle görülemiyor haklısınız. Ama her kadının bedeni başka, her kadının bedenini dinleyişi başka..
8. Haftada bebek kese içinde hareket etmez, cansızdır, kıpırdamaz diyen doktora scan ile oynadığını gösterdim ben.

Belki de yargılamadan önce tanımakta dinlemekte fayda var..

Zira imkansız denilen nelere şahit oluyoruz her gün :)

Geç kıpırdamış, şöyleymiş böyleymiş çok da problem değil elbet.. Allah herkese sağlıklı huzurlu bebişler nasip etsin.. :)

Gerçekten hissediyorum.
Uykumdan uyandıracak kadar, kıyafetlerimin üstünden gözle görülecek kadar kıpırdıyor..
Ama bu hissettiğim 10. Haftadamda hissettiğimden farklı değil.
10. Haftada gözle görülemiyor haklısınız. Ama her kadının bedeni başka, her kadının bedenini dinleyişi başka..
8. Haftada bebek kese içinde hareket etmez, cansızdır, kıpırdamaz diyen doktora scan ile oynadığını gösterdim ben.

Belki de yargılamadan önce tanımakta dinlemekte fayda var..

Zira imkansız denilen nelere şahit oluyoruz her gün :)

Geç kıpırdamış, şöyleymiş böyleymiş çok da problem değil elbet.. Allah herkese sağlıklı huzurlu bebişler nasip etsin.. :)
Canmm merak ettim 10 hftlikken seyirme hareket hissetmeye baslamissin peki sonuc olark cinsiyeti ne bebisinin? Erkek erken hareketlenir derlerde hep dogrumu acaba ?

dün hissettiklerim olmasa kesinlikle 10. hafatada hissedilmez derdim ama bu 2. gebeliğim vetam bir seğirme hissettim 30 sn kadar,kaynanama gülerdim ben 2. aya girdimmi hissederim hareketleri demişti 4 oğlu var amma da atıyor demiştim içimden ama bnde hissedilebileceğini düşünüyorum ilk gebelikte sonra
Konunun üzerinden vkit gecmis ama merak ettim erkenden hissetmissim bebisini kizmi oldu erkekmi sonuc olarak?? :)

dün hissettiklerim olmasa kesinlikle 10. hafatada hissedilmez derdim ama bu 2. gebeliğim vetam bir seğirme hissettim 30 sn kadar,kaynanama gülerdim ben 2. aya girdimmi hissederim hareketleri demişti 4 oğlu var amma da atıyor demiştim içimden ama bnde hissedilebileceğini düşünüyorum ilk gebelikte sonra
Bebeğin kız mı erkek miyfi

Deliriyorum sanırım diye düşündüm ama bebeğinin hareketini hissettik dün ve bugün.yattigiim zaman seğirme gibi analı balonduk çıkıyor gibi hareketler var :)

Ben 16+6 yım ilk hareketini daha 2 gun once hissettim bugunde hissediyorum ama yeni yeni ben 10 haftalik cok erken diye biliyorum. Ki yapilan arastirmalar bile 18. Haftada ne hissetmeye baslarsiniz diyo. Ama 2. 3. Hamileliklerde ve zayif bayanlar erken hissedermi bilmem :)

Ben 11 haftalikken hissettim dedim kimse inanmadi bana. Bende yaniliyorum herhalde dedim Su an 19 haftalik olduk hissettiklerim hizlanarak daha belirgin bir hal almaya basladi demekki 11. Haftadan beri hissediyorum ben minnosumu olmaz diye bisey yok.

Bence herkes hissediyor aslinda. Belki fark edemiyordur...

Bir de plesentanin durusuyla bebegin durdugu yer cok onemli. Bazen 3 4 gun hicbirsey hissetmiyorum bende.yuksek ihtinalle plesentanin arkasina daklanmis oluyo. Sonra bi basliyo, gunlercr uykumdan uyaniyorum kimildanmasindan:)

Ben 11 haftalikken hissettim dedim kimse inanmadi bana. Bende yaniliyorum herhalde dedim Su an 19 haftalik olduk hissettiklerim hizlanarak daha belirgin bir hal almaya basladi demekki 11. Haftadan beri hissediyorum ben minnosumu olmaz diye bisey yok.

Bence herkes hissediyor aslinda. Belki fark edemiyordur...

Bir de plesentanin durusuyla bebegin durdugu yer cok onemli. Bazen 3 4 gun hicbirsey hissetmiyorum bende.yuksek ihtinalle plesentanin arkasina daklanmis oluyo. Sonra bi basliyo, gunlercr uykumdan uyaniyorum kimildanmasindan:)
Bizde 13 haftalığız ama daha hiç bir şey hissetmedim.
Zayıf bayanlar daha erken hissediyor diyorlar azıcık göbüşüm vardı benim normalde ondan hissedemiyorum heralde :deli:

Kızlar bende 8-9 haftalarda hissetmeye başladım ama bebek değil o maalesef herkeste oluyor seğirme hareketlilik ama ona bebek demek imkansız 9. Hafta da Yen'i Yen'i hareketleniyor ultrasonda anca seçilen hareketleri nasıl hissedebiliriz ki 14 haftalık hamileyim ikinci gebeliğim sürekli bi hareketlilik var ama yine bile bebek diyemem

Kizlar ben hala hic bi hareketlilik hissetmiyorum ya

Hissetmeyen arkadaşlarımız, gerçekten beni ve benim gibi 10. haftada bebeklerini hissedenleri anlayamaz. Umarım bir gün sizde çok erken hissedersiniz ve bizi ancak o zaman anlarsınız opuyorumnanaktan
Çok zor geliyor duyunca ama 10+3 gunluk olduk ve ben biraz once hissetdim ve bu gaz bağırsak la bi alakasi yok insan kendini bilmez mi hem ben 9 haftalik ken ultrasonda hareketinide gordum doktor espiri bile yapti senin bebek uyandi diye ama ben esimin ailesine söylediğimde bana gulduler cok sukur ki esimde yanimdaydi ve oda gordu Allah sağlıkli bi sekilde kucağınıza almayi nasip etsin insallah

Bende hissetmeye başladım 3 gündür vardı bir kıpırtı gazdır bağırsaktır filan derken bugün çok Belirgin ve daha önce hareket Hissettiğim noktada çok farklı bir hareketlilik hissettim sanırım benim Tosbik yuvarlandı :emir_bebek: :KK71:

Back
X