Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 12.ci haftamda net olarak hissettim ve cinsiyeti bile belliydi değişmedi hiç
Ben 1 düşük yaptım sebebi cinsellikti.Aileden hiç kimsede düşük yaşanmamıştı.Hatta ablalarım 9.aya kadr halı yıkıyorlardı.Bende düşünemedimmm birgünn bebeğimi kaybederim diye.DÜŞÜK YAPTIMMM.Ama şuan 10 haftalık hamileyim.Kesinliklee hareketlerini duyuyorum.Hiç daha önce olmayan tarzda bişiler oluyor.Çok alçak dozda kımıldama gibi.Ayağımız karıncalanır yaa onun daha hafifi gibi.Ya hiç kimse mümkün deil falan demesin.Ben eminim Bebeğim arada bir ben burdayım diyor kızlar =) Ve buda beniii aşırı mutlu ediyor.Babasınada söylüyorummmm çok güsel duygu anlatılmazzzzz gerçekten...
Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum