10. haftada bebek hareketlerini hissedenler buraya...

BENDE cok erken hissetmistim,,,kimi erken kimi gec...
oglum karnimda cok hareketliydi geceleri uyuyamiyordum :)
Simdi hiperaktif hic poposu uzerine oturmuyo
Allahim dogum yapacaklara kolaylik versin!

cnm hissetmen imkansız.
zaten 20 gr lık bişeyi hissedemezsinki mantıkende:)
bnm 14. haftam bitiyor hala hissetmiyorum

"İmkansız" ve "gazdır" diyenlere ben de gülüyorum :) İnanmamalarını da anlıyorum..
12. haftamın içinde -6 gün önce- ben de hissettim, o gün bütün gün ağzım kulaklarımdaydı..

ben de erken hissedenlerdenim 11+2ydi ilk hareketlenmeyi hissettiğim.. böyle et seğirmesi gibiydi
gece yarısydı ve bikaç saniye sürdü ayrıca bağırsak hareketi olmadığından
eminim bunu ayırtedebilirim sanırım 27 yaşındayım ve vücudumun
tepkilerinin de farkındayım:))

ben 16 haftalık hamileyim ve bir kaç gündür daha yeni yeni aynı yerler de seyrime gibi olup geçiyor. bebeğimin hareketi mi bilmiyorum. benim kızım olucak ve daha tam anlamıyla işte kıpırda dı diyemiyorum. ama ablalarımın erkek bebekleri oldu 2 buçuk 3 aylıkken hissettiklerini söylediler. :emir_bebek:

ben de 12. haftamda çok net hissettim zaten karıştırılacak gibi değildi sırt üstü yattığım zaman karnımda kalp var sanki ve öyle hızlı atıyor ki dışardan bile anlaşılıyordu.nitekim 13.haftamda(geçen hafta) doktor ultrasonda bakar bakmaz çok hareketli bir bebek dedi yani kesinlikle mümkün:))) ama cinsiyetini bilmiyorum

bende 10.haftamdayım inşallah hissederim meleğimi :69:
Hiç bir belirtim yok sadece halsizim .Bari oynasında onu hissedim .

2 gündür ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum, 10. haftadayım 9+3 , içimde balon patlıyor gibi bir his, genelde arka arkaya oluyor, kesinlikle gaz değil, hep aynı noktada, ve hep ben uzanıp dinlenirken oluyor,uykudan uyandığımda daga yataktan kalkmadan olmuştu ilki,arka arkaya 2 kez, hava kabarcığı patlıyor gibi ilginç bişy,böyle hisseden varmı?

10 haftada bebegınızı belkı azda olsa hıssedersınız fakat 2 bebegınız se
2 bebekte hareketlerı bılıyo algılıyo oluyosunuz fakat 1 bebekte 10 haftada hısetmek mumkun dıl
bıtane arkadas demıskıen ahkam kesıp hısedemesınız falan dıyenlere falan herkez dogruyo soyluyo
1 bebekte 18 haftada bıle hısedemıyolar 10 haftada hısetmek ımkansız doktora sorunca ılk bebekte
guluyo bebegınızı hısetıgınızde zaten anlıcaksınız o hareket bebek dıldı dıye cunku bebebk bam baska bısı

valla hissedilirmi hissedilmezmi bilmiyorum ama ilk bebğimde taaaa 4. ay bitenekadar bişey hisstmedim şimdi ise 9. haftam bitmek üzere bende hissettiğimi düşünüyorum:)ha bide hamile olanların mesajlarının altında hamilelik haftalarını gösteren çok tatlı bi çizelge var bende niye yok?:(

Ben 1 düşük yaptım sebebi cinsellikti.Aileden hiç kimsede düşük yaşanmamıştı.Hatta ablalarım 9.aya kadr halı yıkıyorlardı.Bende düşünemedimmm birgünn bebeğimi kaybederim diye.DÜŞÜK YAPTIMMM.Ama şuan 10 haftalık hamileyim.Kesinliklee hareketlerini duyuyorum.Hiç daha önce olmayan tarzda bişiler oluyor.Çok alçak dozda kımıldama gibi.Ayağımız karıncalanır yaa onun daha hafifi gibi.Ya hiç kimse mümkün deil falan demesin.Ben eminim Bebeğim arada bir ben burdayım diyor kızlar =) Ve buda beniii aşırı mutlu ediyor.Babasınada söylüyorummmm çok güsel duygu anlatılmazzzzz gerçekten...

Ben 1 düşük yaptım sebebi cinsellikti.Aileden hiç kimsede düşük yaşanmamıştı.Hatta ablalarım 9.aya kadr halı yıkıyorlardı.Bende düşünemedimmm birgünn bebeğimi kaybederim diye.DÜŞÜK YAPTIMMM.Ama şuan 10 haftalık hamileyim.Kesinliklee hareketlerini duyuyorum.Hiç daha önce olmayan tarzda bişiler oluyor.Çok alçak dozda kımıldama gibi.Ayağımız karıncalanır yaa onun daha hafifi gibi.Ya hiç kimse mümkün deil falan demesin.Ben eminim Bebeğim arada bir ben burdayım diyor kızlar =) Ve buda beniii aşırı mutlu ediyor.Babasınada söylüyorummmm çok güsel duygu anlatılmazzzzz gerçekten...

vallahi ben seyirme şeklinde hissediyorum ilk bebeğimdede aynıydı kimse inanmıyordu ama oğlum şimdi bile hareketli şuan 14 haftalığım 8 haftadan beri seyirdiğini biliyorum hergün olmasada arada oluyor.

doktorlar hissedilebileceğini söylüyorlar hele deneyimli annelerin kesin hissedeceğini söylüyorlar
bağırsak hareketi ile bebek seyrimesini ayırt edebiliyor insan çünkü hissettiği sey tam kasığının üzerin de oluyor ben de hissediyorum bebeğimi sanki pıt pıt balonlar patlıyor içim de

:) bende 10 haftalık hamileyim bir an önce hissetmeyi bekliyorum inanılmaz bir duygudur eminim

Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

Bende 10 haftalik hissettim sol tarafimda.sen hangi. Tarafinda hissttin sagmi. Solmu?? Ayrica inanmayanlar var. Benimm ikinci cocugum ve cocuk hareketlerini anlayacak tercubedeyim.

10. haftamdayım bazen seğirmeler oluyor bir bakıyorum ki gaz. ultrasonda 9 haftalıkken hareketlerini gördük baya da hareketli.. hissediyormusun dedi doktor hayır dedim..sol tarafımda 6 cm kist var onu hissedemiyorumki bebeği nasıl hissedeyim???? bana mantıksız geliyor ama imkansız değil..herkesin hamileliği farklı ama doktorm hissediyorum deseydin gülcektim hanımlar gazla karıştırıyorlar ve bir de iddia ediyorlar demişti.. zaten hissetmiyorum demiştim bende.. hayırlısı bakalım

kızlar bende 10 haftalık hamileyim ve 1 haftadır seyirmeler, pıtpıtlar hissediyorum. sol tarafımda hemen vajinanın 1 karış yukarısında. gaz olmadığını biliyorum çünkü öyle hissediyorum. gaz hareketi öyle olmaz. daha derinlerde olur.:49: kanısındayım.etrafım erkek olucak diyor ve bende rahmime düştüğü andan itibaren erkek hissediyorum...:9:

Back
X