10. haftada bebek hareketlerini hissedenler buraya...

Kızlar bende 9 hafta 6 günlük hamileyim doktora 5 gün önce gittiğimizde hem kalp atışını göstermişti hemde bakın haraket ediyor demişti.Ben hissetmedim ama demekki bu haftalarda bile içerde bişiler yapabiliyorlar:) Erkek bebek çabuk haraketlenir demişsiniz acaba benim bebişim erkek mi

bir doktor olarak söylüyorum bu kadar küçük bir fetusun hareketlerini hissetmek tıbben mümkün değil...

12+5 haftalk hamileym.ama hssetmyrm.10. haftada hssedenler bebek hareketi oldugna eminler mi yha ? :)

İmkansız gibi gelebilir ama bende aynı bölgede ara ara bişeyler hissediyorum. Tabiki tekmelemiyo ama gaz olmadığına eminim. Ben en başından beri erkek olacağını düşünüyorum ve karnımda normeline göre büyüdü.

dün hissettiklerim olmasa kesinlikle 10. hafatada hissedilmez derdim ama bu 2. gebeliğim vetam bir seğirme hissettim 30 sn kadar,kaynanama gülerdim ben 2. aya girdimmi hissederim hareketleri demişti 4 oğlu var amma da atıyor demiştim içimden ama bnde hissedilebileceğini düşünüyorum ilk gebelikte sonra

On haftalıkkken hissedilen şey bence bebek hareketi değildir... Benim de ikinci gebeliğim ama hissedebileceğimi sanmıyorum... Ara sıra seğirmeler başından beri oluyor ama bu o bölgeye daha fazla kan gitmesinden oluyor... Bir de kendimizi fazla dinlememizden... Bir arkadaş kalp atışını duyuyorum demişti... Ultrason musun be mübarek zaman geçtikçe o kalp atışınınkendinden geldiğini farketti tabii....

İlk gebeliğimde neredeyse 20. Haftada anlamıştım.... Hadi olsun da on altı da hissedeyim... Bir kere bebek hareketleri düzenli oluyor... Bir hissetmeye başlayınca her gün hissetmek gerekir... Bir gün var iki gün yok olmaz yani....

bende ilk haftalardan beri seğirmeler var suan 10+4 deyiz ve hergün aynı yerde seğirmeler hissediyorum tıbben ne kadar mümkün bilemiyorum ama en azından ben böyle oldugunu düşünmek istiyorum çünkü bebeğimi hissetme düşüncesi beni mutlu ediyor gerisi mühim değil :49:

valla saçma bulacaksınız benide ama 10+1 bende buğün içimde kayan bişey oldugunu hissediyorum ve yüz üstü kattıgımdada sürekli sol tarafımda atan bişey var bu ne acaba?

Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum
B

Bende hissediyorum hatta 9. Haftamdan beri ☺️ Şuan 11 haftadayız mümkün değil diyenler yaşamadan bilemez insan bağırsak hareketiyle onu ayırt edebilir çok güzel bi duygu cinsiyetini merakla bekliyorum

2 3 mm lik bebeğin hareketi nasıl hissedilecek ki.
keşke hissedilse ama karın duvarına hissedilecek bir hareket uygulayabilmek henüz yapabilecekleri bir şey değil bence

Arkadaşlar ben de 10+6 gunluk hamileyim. Bu gun ağrim oldugu icin doktora gitdim acile doktor hareketleri az dedi. Dusuk riskin var dedi. Ben de cok korktum acaba bu haftada cok mu hareket etmesi lazim yasayan var mi?

Ben de 9.haftanın içindeyim ve 2.gebeliğim sırt üstü yatarken hissediyorum göz seyirmesi gibi sanki .aynı yerde hep. sağ kasığımda az ustunde bir kaç gündür .bana da inanması zor geldi ama erkek bebekse erken hareketlenebilir olabilir diyorlar ilk bebeğim kızdı ve 5.ay civarı oynamıştı o yüzden daha da saskinim

2 gündür ben de bebeğimin hareketlerini hissediyorum, 10. haftadayım 9+3 , içimde balon patlıyor gibi bir his, genelde arka arkaya oluyor, kesinlikle gaz değil, hep aynı noktada, ve hep ben uzanıp dinlenirken oluyor,uykudan uyandığımda daga yataktan kalkmadan olmuştu ilki,arka arkaya 2 kez, hava kabarcığı patlıyor gibi ilginç bişy,böyle hisseden varmı?
5 yıl sonra,
9+6 haftalık hamileyim ya da 10 .. ve birebir aynı şeyleri yaşadım bugün..
Ben mi hayal görüyorum yoksa böyle bişi yaşayan başka hamileler var mı diye bakmaya siteye girdim.. Başından beri okuyorum mesajları ve bu arkadaş hislerime halime tercüman olmuş resmen..
Şok üstüne şok.. :)
8. Haftada ultrasonda bile kıpır kıpırdı bebeğim, inşallah anası gibi hoppidik olcak yavrucuğum :))
Bütün hamilelere kocaman bi maşallah diyorum .. hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun.. :)

10+2 de bende hissetmeye başladım. Başkası söylese inanmazdım ama çok şükür hissediyorum

10. haftada 5 cm bile değil imkanı var mı böyle birşeyin....tıbben imkansız bişeyi yaşayan ne çok kadın varmış ...gerçekten hissettiğiniz zaman farkı anlayacaksınız

Back
X