İlk gebeliği yaşayanlar 21+2’de bebeğin hareketlerini ne kadar ve hangi bölgede hissediyorsunuz?

rihen97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2025
24
6
1
27
Merhaba,

21+2’deyim, ilk gebeliğim ve kız bebek bekliyorum. İlk tekmesini 17+2de hissettim yüzüstü yatarken. Şuanda da yine yüzüstü yattığımda daha net ve fazla olmak üzere genelde uzanır pozisyonda dinlenirken ya kasık hizasında yada bir tık üstünde hissedebiliyorum. Hala göbek deliğine yakın bölgelerde yani yukarılarda hissedemiyorum. Elimi koyduğumda da denk gelirse elimde hissetmeye başladım ama dediğim gibi kasık hizasına yakın bölgelerde. Bu normal mi? Siz bu dönemlerde nerde nasıl hissediyordunuz?

Merhaba,

21+2’deyim, ilk gebeliğim ve kız bebek bekliyorum. İlk tekmesini 17+2de hissettim yüzüstü yatarken. Şuanda da yine yüzüstü yattığımda daha net ve fazla olmak üzere genelde uzanır pozisyonda dinlenirken ya kasık hizasında yada bir tık üstünde hissedebiliyorum. Hala göbek deliğine yakın bölgelerde yani yukarılarda hissedemiyorum. Elimi koyduğumda da denk gelirse elimde hissetmeye başladım ama dediğim gibi kasık hizasına yakın bölgelerde. Bu normal mi? Siz bu dönemlerde nerde nasıl hissediyordunuz?
Bwnimde aynı şekilde normal bu. Kasiklarin orda veya daha yukarisinda hissediyorsunuz

25.haftadayim yarın 26olacagim kontrolde göbekten bakılıyor ama hareketler vajina üzeri, göbek altında yanlara doğru hissediyorum, göbekte gözlemlediğim hareket yok, iyice hafta ilerleyip yeri daraldiginda yukarıdan da görürsün, onun dışında henüz hareket alanı genis altta hissetmen normal yani, ki senin haftan daha erken , pozisyonu göbek hizasindadir çok üzerine çıkmamıştır

Back
X