10. haftada bebek hareketlerini hissedenler buraya...

glupglup

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
1.236
22
358
49
İstanbul
Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

canım hevesini kırmak istemem ama hissettigin muhtemelen bagırsak hareketlerındır bende 11 haftalıkken hissettigimi
sanıyordum ama degilmiş üstelik ben şimdi 15 haftalık hamileyim hala hissedemiyorum
onların bebek hareketlerı olduguna kendını ınandırırsan sonra nıye oynamıyor deyip durursen benım gıbıyerimseniben insallah rabbim hayırlısıyla bebeklerımızı hissetmeyı ve saglıkla kucagımıza almayı nasıp eder

bende hıssetmıstım...ama doktor kesınlıkle hıssedılmeyecegını gaz hareketlerı oldugunu solemıstı...ama ben emındım :ecrin_bebek:

hayır bende hissettim hemde tam 10 haftalıkken!!..insan gaz hareketi ile bebğini ayırt edemez mi hiç yaaa...besbelli bebk seğrimesi idi!!!etrafımda da soruşturdum vede benim gibi olan çok bayan varmiş...kendi teyzelerim bile..ama sadece erkek bebk erken hareket edermiş..oğlu ve kızları olan teyzelerim bunu tasdikledi...kızlar biraz tembelmiş güyaaa.)))vede bende çocuğumun cinsiyetini gecende öğrendim:Erkekmişşşş...

Çok sağolun arkadaşlar. Beni doğruladınız. Gaz hareketi değil gerçekten ve hissettiğim andan beri her gün aynı yerde daha fazla hareketlenme oluyor. Bebeğim hızlı büyüyor ve bencede bebeğim erkek

10 .haftada bebeğin hareketlerinin hissedilmesi imkansiz bence.evet erkek bebekler kıza göre daha hareketli oluyor anne karnında ama bukadarda erken hissedilmez.

Hissetmeyen arkadaşlarımız, gerçekten beni ve benim gibi 10. haftada bebeklerini hissedenleri anlayamaz. Umarım bir gün sizde çok erken hissedersiniz ve bizi ancak o zaman anlarsınız opuyorumnanaktan

bende 14. haftamdayım bişeyler hissediyorum gaz olduğunu sanmıyorum direkt rahim bölgemde garip bişey tekme falan değilde değişik bişeyler oluyor

arkadaşlar hareket değilde göz seğirmesi gibi oluyor.genelde erkek bebeklerde oluyormuş bu doğru olabilir.

ben 15.haftamdan itibaren hissetmeye başladım.oda seyirme seklinde.ama su son haftadır seyirmeden çok hareketlerini hissediyor gibiyim. .10.haftada hisedilmesinin pek mümkün olduğuna inanmıyorum.zaten bebek o haftalarda 4-5cm cik kadar.insan 4 cmlik birşeyi nasıl hisseder ki?benim bebeğim 11.haftada 4,5 cmdi.ben gerçekten o haftalarda hissedildiğine hiç inanmıyorum

hayır bende hissettim hemde tam 10 haftalıkken!!..insan gaz hareketi ile bebğini ayırt edemez mi hiç yaaa...besbelli bebk seğrimesi idi!!!etrafımda da soruşturdum vede benim gibi olan çok bayan varmiş...kendi teyzelerim bile..ama sadece erkek bebk erken hareket edermiş..oğlu ve kızları olan teyzelerim bunu tasdikledi...kızlar biraz tembelmiş güyaaa.)))vede bende çocuğumun cinsiyetini gecende öğrendim:Erkekmişşşş...

:)

Kimse inanmıycak ama ben 10. haftada bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım. 10+4'üm bugün Ve bu gece inanılmaz bi şekilde 2-3 dakka boyunca bebeğimin hareketlerini çok net hissettim. Müthiş bir duyguydu :dance: Bağırsak hareketi falan değildi. Bebeğimdi biliyorum. Çünkü 1-2 haftadır hep aynı yerde. Bazen elimin altında küçücük yumru gibi hissediyorum bebeğimi. Benim gibi erken hissedenler varsa paylaşımlarınızı bekliyorum

bana da kimse inanmadı.. ama çok eminim aslında hissettim.... :emir_bebek:

Çok sağolun arkadaşlar. Beni doğruladınız. Gaz hareketi değil gerçekten ve hissettiğim andan beri her gün aynı yerde daha fazla hareketlenme oluyor. Bebeğim hızlı büyüyor ve bencede bebeğim erkek

arkadaşlar hareket değilde göz seğirmesi gibi oluyor.genelde erkek bebeklerde oluyormuş bu doğru olabilir.

Kızlar bende hissettim ama bana ne doktorum nede kimse inanmadı.İkinci hamileliğim ve çok net ayırabiliyorum , ilk başlarda seyirme gibiydi, gaz hareketi bağırsak hareketi değil kesinlikle, aynı hareketleri 14. haftaya kadar hissettim hergün hemde günde belli saatlerde.Sonrasında dahada belirginleşti arttı hareketleri bebişimin, güçlendi sanki.

Şimdi 23. haftamdayım ve inanılmaz şekild edışardan bile görünüyor hareketleri tekmeleri, kimsii bu haftalarda yeni yeni hissederken bizimki dışardan farkediliyor. Her gebelikte her deneyimd eher bebekte farklı. İlk bebeğimde bende 14. haftamda hissettim.

Kimse inanmayabilir boşverin banada inanamadılar:)

Bu arada bebeğim erkek, herkesden duyduğumda erkek bebek erken canlanırmış:)

Hanımlar Maşallah, Allah bebeklerinizi size bağışlasın uzun ömürlü sağlıklı olsunlar.. Çok hoşuma gitti benim bukadar erken hissetmeniz. Ben inanıyorum ve nedemek istediğinizide anlıyorum az çokyerimseniben
İnşallah birgün gelirde bu mucevi duyguları bende hissederimboshayallersmile

evet bende öğrendim ve oğluşum geliyor. erken hareketlenme tezi dogru çıktı.. bana doktorum inanmıştı. her bünye farklıdır ve 14. haftada hissedebilirsin dedi. tabiiki tekme falan gibi bir his değil ama orda bebeğin döndüğünü veya hareket ettiğini hissediyordum. şimdi daha da belirginleşti.. darısı tüm hamilelerin ve anne olmak isteyenlerin başına...

Kızlar bende hissettim ama bana ne doktorum nede kimse inanmadı.İkinci hamileliğim ve çok net ayırabiliyorum , ilk başlarda seyirme gibiydi, gaz hareketi bağırsak hareketi değil kesinlikle, aynı hareketleri 14. haftaya kadar hissettim hergün hemde günde belli saatlerde.Sonrasında dahada belirginleşti arttı hareketleri bebişimin, güçlendi sanki.

Şimdi 23. haftamdayım ve inanılmaz şekild edışardan bile görünüyor hareketleri tekmeleri, kimsii bu haftalarda yeni yeni hissederken bizimki dışardan farkediliyor. Her gebelikte her deneyimd eher bebekte farklı. İlk bebeğimde bende 14. haftamda hissettim.

Kimse inanmayabilir boşverin banada inanamadılar:)

Bu arada bebeğim erkek, herkesden duyduğumda erkek bebek erken canlanırmış:)

merhaba ben de 11 haftalık hamileyim.hiç erkek yok annemlerde biz de 3kızız.ultrasona girdim geçen gün...ve bebek hareketlenmiş bacakları oynuyo dedi.ben bişi hissetmiyorum ama yakınımdakiler 11haftalık bebek hareketlenmez vs..dediler..kendi annem kzıım ben sana diyeyim bu erkek sizlerin hiçbiri 6aydan önce kıpırdamadınız dedi...ben de anormal olduğunu düşünmüştüm...gerçekten erkek mi acabakaydirigubbakcemile3

Back
X