korkma canım mesleğin varsa illaki iş bulursun ...bu evlilik değil oyun gibi bişey...bi kadın ne ister ki bi öpücük bi güzel söz bi dokunuş hafifi tebessüm ...bunları veremeyen üstüne üstelik sana resmen eziyet eden birisi var...ailen yanındaysa korkma bi düzen kurulur..daha cok gençsin kıymetini bilenler illaki cıkıcak...
tşk eder,m canım tüm kötü günlerim geride kaldı allaha şükürr....ilk başlarda elbette zorluk cektim ama bu bi süreç....ama sizin yasadığınız kangren olmuş...o küsüyosa sen de küs ..yok süslen cık dısarı takma diyen arkadaslara katılımıyorum.çünkü bunların hepsini denedim olmuyooo.dısarda tek basıma kendim gezdikten sonra ruhum kırık dökük olduktan sonra ne yapayım öle evliliği.....yazık etme kendine....hayatta hep 2. sansımız var...önce güven kendine....o sana ne veriyo ki ondan kopamıyosun...duygusallık yok cinsellik yok iletşim yok...hiçbişeyi paylaşamadıktan sonra ben evliliğie evlilik demem...
boşanmaktan bahşetmissın ..ben kendimden örnek veriyrum şuan huzurlu degilim diyorum boşandıgımda şoyle bir yaşıcaklarım gözümün önüne geliyorda daha sıkıntılı duruma duşerim kesin .evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek( birde benimkiler çok baskıcılar) benim altarnatifim yok kocamın sinirini çekip geçiricem bir ömür..
sende durum nasıl...ayrılırsan eger kafan rahatlarmı dertlerinden kurtulurmusun..
Evlilik benim şimdiye kadar en çok zorlandığım şey...
Malesef bu küslükler şimdiye kadar çocuk olayını ertelememe neden oldu, 2 ay öncede kazara hamile kaldım ve bebeği kaybettik...Bu sürecide tek başıma atlatıyorum...
Bu zamana kadar neden bitirmedin dersen çok emek verdim bu evlilik için öncesinde ve sonrasında şimdi herşeyi bırakıp gitmek zor geliyor artı bide ne ailemden destek var nede gidebilecek yürek...Defalarca boşanma kararı almama rağmen yapamadım, bir şekilde anlaştık ama malesef 2 kişi karşılıklı tartışamadığımız için de sorunlar soğumadan tekrar gündeme geldi...
Ancak artık sabrım tükendi....
madem çocuk yok ve yürümüyor sürekli tartışıyonuz ve iki yabancı gibisiniz evde neden ailenizden destek istemiyorsunuz?
ahhh canım ya mecburiyetten birine kaltlanmak cok zor..ne mezunusun ...daha önce calışma hayatın oldu mu...inşş gönlüne göre önce bi iş bulursun...eşine de allah akıl fikir versin su mübarek günlerde...
boşanmaktan bahşetmissın ..ben kendimden örnek veriyrum şuan huzurlu degilim diyorum boşandıgımda şoyle bir yaşıcaklarım gözümün önüne geliyorda daha sıkıntılı duruma duşerim kesin .evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek( birde benimkiler çok baskıcılar) benim altarnatifim yok kocamın sinirini çekip geçiricem bir ömür..
sende durum nasıl...ayrılırsan eger kafan rahatlarmı dertlerinden kurtulurmusun..
Mesleğimi özelden yazayım canım olayları daha fazla deşifre etmemek adına...
İşin kötü tarafı aktif çalışmasamda yaptığım işlerden aldığım belli miktar maaşım var, yada vardı diyim, eşim bundan 3 ay önce artık sabrım tükenip de evi terk ettiğim bir dönemde çok istediğim arabayı aldı bana tabii bende ağzı açık ayran delisine döndüm ki sorunlar şu sıralar hep maddiyat üzerine...Derken araba alındı fakat allem etti kullem etti krediyi bana çektirdi bende aman lanet olsun nasılsa maaşımı da bir şekilde elimden alıyor en azından istediğim birşeye harcansın dedim ve kabul ettim bu durumu...İş bu ki şu anda maaşımdan kalan arabanın benzinini karşılamaz arabayı sat desen eşimin üstüne alındı banada ihtiyaç kredisi çektirdi, her şekilde bağladı beni aklınca...Ama kendisi de kendi egoları yüzünden çevresindekileri (ailesi, benim ailem, arkadaşları, çalışanları ama ne hikmetse ben yokum bu listede) (çünkü ben her konuda ona destek olmalıyım) maddi açıdan ihya etmek uğruna her geçen gün kredi batağına saplanan bir esnaf...
aynen arkadaşım benimkiside öyle ben ne kadar çok iyiysem o da okdar iyi.seni el üstübde tutar canım cicimsin onun için ama en ufak birşeydede hemen küser sinirlenir.pire için yorgan yakar yani.bizde dün atıştık oysaki ortada hiçbirşey yok.ben şakasına aşkım kilo vermişim demekki kocam beni üzünce zayıflıyorum dedim allahım nerden dedim sen ne diyorsun diye bağırdı konuşmadı normalde arabayla beni işe bırakır kendi işe giderdi bu sabahta yatakta gelmiş bana sen arabayı al git ben otobüsle giderim dedim.çekti gitti otobüsle bana diyor ki dün gece sana değer verdikçe senin ...kalkıyor dedi bende sanki ben sana değer vermiyorum dedim geldi bana verme bana değer falan zaten bendende değer göremezsin bundan sonra dedi yattı.ya küsüs konuşmuyoruz bizde de sürer 1 hafta allahımız yardımcımız olsun inş.
Bıktım usandım artık;
Ben bu adamla ne yapacağım 10 gün oldu aynı evde köşe kapmaca oynuyoruz, bir insan nasıl bu kadar sorumsuz, vurdum duymaz olur...
Üstüne üstük sağlık sorunlarımda var, artık boşanmak şart oldu...Varmı benim de derdime ortak olacak birileri...
Malesef ailem bu konuda destek olmuyor bana, bu zamana kadar yaşadığım küslüklerin hepsinde ailemin yanına sığınırdım daha sonra dediğim gibi kardeşimle anlaşamadığım için lanet olsun kendi evimde karışanım görüşenim yok diye bir süre sonra geri dönüp aradaki küslüğü bitirmek için de ilk adımı atan ben olurdum...Kocam da bu durumun farkındaki yaptığı yanlışlara tepki verdiğimde tekrar aynı küslüğü yaratıp olayı çocuk oyuncağına çevirdi...
Canım yaşadığın sorunlar kadar bir güvencen olmaması da üzdü beni. Bir uzman yardımı almayı falan teklif et istersen. Çk emek vermişin, ama olmayacağını düşünüyorsan da şartlarını olgıunlaştır ve ondan sonra boşanmayı düşün. Sen olmayınca hayatında küsecek kimsesi de yok kendine küssün otursun.
çocuk gibi küsen, kendini naza çeken erkeklere gıcık oluorum... yakışmıo arkadaşım... hadi kadının mizacında var, naz yapmak, tepkisini belli etmek için küsmek,hani kadınlar böle yapınca bazı erkeklerinde hoşuna gider hani... ama erkeğe hiç yakışmıo anacım, çok sırıtıyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?