10 gündür aynı evde küs olmak

boşanmaya mı karar verdiniz?

bu saatten sonra yapılacak başka bir şey kalmadı...En son aile terapisine başlıyalım demiştik ama ben artık tahammül edemiyorum, bütün problemlerin üzerine bir de alkol problemi çıktı, bildiğin her gece alkol alıyor ve benim annemle babamda alkol yüzünden boşandı bu yapılan bana karşı saygısızlık değilde ne şimdi...Dahada buna benzer bir sürü şeyler konuşamıyoruz tartışamıyoruz, gezemiyoruz tozamıyoruz, eee bunu evlilik olarak devam ettirmek için hayatımı neden zindana çevireyim...Nasılsa onun benden başka oturup konuşacağı eğleneceği çevresi var nasılsa her olaydan sonra paşa paşa yanına gelen karısıda var, neden değiştirsin ki kendisini...
Ama artık bu böyle olmayacak, birkaç işim var onları hallettikten sonra gidip yanına son noktaya koyacam, çünkü o evliliğini ne bitirecek nede devam ettirebilecek karaktere sahip bir insan, yaptığı tek şey çocuk gibi küsüp kaçmak, kendini alkol masalarında avutmak....

arkadaşım işlerin daha kötüye gittiğine çok üzüldüm. benim eşim böyle davranış gösterse zaman verirdim üstüne gitmezdim ve sakinleşmesini beklerdim sakineştikten sonra da tartışmadan konuşurdum. ancak senin durumun anlattığın gibi ise çok can sıkıcı olmalı. eğer gerçekten boşanmak istiyorsanız bu lafı eşinizin yanında ağzınıza alın derim çünkü ağızdan bir kez çıktı mı geri dönüşü olmayabilir. hakkınız da hayırlısı olmasını dilerim. inş mutlu olursunuz.

geçen haftaki mevzuuda dediğin gibi sakinleşmek adına yada olanları sindirebilmek adına 1 hafta annemin yanında kaldım, ne aradı ne de sordu...Sonunda konuşmak adına gittim eve, aslında konuların yaşananların pek bi önemi yok bu ilişkide her seferinde zeytin yağı gibi üste çıkmayı birşekilde başarıyor bu adam bende daha fazla sorun çıkmasın diye susuyorum, sonrasında yaşananların birini hazmedemeden başka bir şey oluyor, sonuçsa yaşadığım çözümsüzlük...
Artık bir şeylerin üzerini kapatmayacağım bayramın 3.günü yine çekti gitti ben yine annemin evindeyim, en yakın zamanda karşıma alıp bu işin bittiğini söyliyeceğim, konuşup tartışsanız diyeceksiniz belki ama 6 senedir yapamadığımızı şimdide yapamayız, her şekilde olan bana oluyor, karşı taraf nasılsa kendi zevkinde kendi aleminde ben haftalarca içimi kemiriyorum, mübalağsız bu 6 yıllık evliliğin 3 yılını küs geçirdik biz...Çözüm adına bir şey yok, artık verilen sözler havada kalırken yalanında sonu gelmemeye başladı...Kendime olan saygımı güvenimi yitirir hale geldim, adamın kendi psikolojik buhranlarını çözmeye çalışırken kendi dengemi yitirdim artık...Bu saatten sonra bildiğim tek şey var bu devran böyle gitmez, keşke bu zamana kadar adım atabilseydim en azından şimdiye kadar düzenimide kurmuş olurdum...
Gerçi bu zamana kadar ailem de karşı çıkıyordu, ama artık işin içinde alkol probleminin de olduğunu gördüklerinden bana hak verdiler, artık sadece Allahım bana güç ver diye yalvarıyorum...........

Allah sabır versin. Çok zor bir durum. Mutlu olmadığınız, herhangi bir paylaşımın olmadığı bir evliliği yürütmek gerçekten zor. Biz en fazla 2 gün küs kalabiliriz. Daha fazla uzasa dayanamam herhalde. Kendi hayatını kurabilecek misin? ayaklarının üzerinde durabilecek misin? bunları iyi düşünmek gerek. Senin çaresizliğini fırsat biliyor olabilir.

Teşekkür ederim, ayaklarımın üzerinde durabilecekmiyim inan bende bilmiyorum ama düşündüğüm zaman böylede bir adım öteye gidemiyorum ki, bir adım attıktan sonra bütün enerjimi bu yönde harcarım diye düşünüyorum...Bu şekilde devam etmek zaman kaybından başka birşey getirmiyor malesef tek taraflı emek veriyor olmak ve her seferinde en başa dönmek de çözüm değil...

yanlış anlaşılmasın ama erkek adamda mı küsermiş yaa hiç sevmediğim şeyler biz kadınları bu erkekler ne görüyor anlamam bence iyi sabretmişsin 6 sene dile kolay bundan sonraki süreçte Allah kolaylık versin

Küser canım küser hemde öyle birkaç gün değil günlerce haftalarca küser, bakıyorum bu adamın etrafındakilerle ilişkisi nasıl diye, ailesi resmen dalga geçiyor onunla, arkadaşları desen onlarda öyle ama bir şekilde onları kazanabilmek adına çaba sarfediyor, bunu nasıl yapıyorsun benim onlar kadar değerim yok mu dediğimde ise onlar tehlikeli insanlar yapmak zorundayım diyip çıkıyor işin içinden...Bende safım ne derse alttan alıyorum sorun çıkarmıyorum, sabrımın tükendiğinde hayır dediğimde de kaçıp gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…