10 gündür aynı evde küs olmak

Görünen o ki her küsmesinde alttan alan ve ilk konusan sen olmussun
bence artik sen atma ilk adimi :50:
Küsen erkekle gecim cooook zor cookkk. Allah bu huylarini kurutsun erkeklerin,
sanada cok sabir versin insallah
O seni takmiyormu? gezip tozuyormu? kendi yemegini yapip yiyor, camasirlarini ayiriyormu,
sende aynisini yap
hiiiiiiiiiiiiiiic takma
konusmassa konusmasin
film izle, dizi izle, kitap oku,
kendi ilgi alanlarinla ilgilen,
iyilesince cik kuaföre alisverise,
diyorum ya hic takma, ve konusma

cocuk gibi küsmüyorlarmi, valla sinirleniyorum yaaa :47:

Aynen bende böyle düşünüyorum, ama emin ol gitsem gezsem tozsam da umrunda olmaz, o kadar inat yani, geçen seferki küsmemizde anneme gittim 20 günden fazla kaldım arayıp sormadı ya, sonrasında araya birileri girdi de gelip aldı beni...Zaten bu konuyu paylaşıp konuşup kulağını çektireceğim kimsede yok başlarda annem konuşurdu artık iyice yüz göz olduk onunla da , ailesiyle ben görüşmüyorum oda sadece ihtiyaçlarını karşılamak için görüşüyor onlara da anlatamam, arkadaş çevresi desen bir tane onunla oturup konuşup akıl verecek adam yok çevresinde hepsi ondan beter...
Anlıyacağın durum vahim çocukluk dersen benimki 32 yaşında bir çocuk, en güzel yıllarım heba oldu gitti yanarım da buna yanarım, ama küs küs nereye kadar, bi yerden sonra tükenip kalıyorsun işte....

terapiye başladık ama malesef psikolog arkadaşımız olduğu için hiçbir sonuç alınmadı, daha sonra ben eşimden habersiz başka birisiyle devam ettim terapiye, psikolog da ne bu böyle hayatına yazık dedi, zararın neresinden dönersen kardır dedi ve gerçeklerle yüzleşmek ağır geldi ve bende bıraktım terapiyi şimdi gitsem tekrar adam kapıdan kovar beni ne bu böyle diye ve sen hala niye kendine eziyet çektiriyorsun diye...

Yokkk, niye gidesinki
sakin gitme annene felan yada baska bi yere
orasi senin evin, cok cani istiyorsa kendi gitsin
o sensiz hayatina devam ediyorsa, sende et
onun umrunda olsun diye degil,
sen kendine daha fazla cektirme diye
gercekten umursama onu, ne hali varsa görsün
düzelecegide yoksa
bosanmak en dogrusu sanirim
Yapcak bisey yok, seninde canin degerli !
Eziyet cekmek icin gelmedin bu dünyaya

Yokkk, niye gidesinki
sakin gitme annene felan yada baska bi yere
orasi senin evin, cok cani istiyorsa kendi gitsin
o sensiz hayatina devam ediyorsa, sende et
onun umrunda olsun diye degil,
sen kendine daha fazla cektirme diye
gercekten umursama onu, ne hali varsa görsün
düzelecegide yoksa
bosanmak en dogrusu sanirim
Yapcak bisey yok, seninde canin degerli !
Eziyet cekmek icin gelmedin bu dünyaya

Bu sefer bende kalma taraftarıyım ama çok sıkıldım artık, kaç zamandır hep evdeyim, kpss çalışıyordum o bitti, sonrasında sağlık sorunları derken şimdide bu yalnızlık o kadar bunaldım ki, sanırım bayramdan önce anneme giderim sonra da bir kaç gün şehir dışına arkadaş ziyareti yaparım, başka yolu yok, ruh sağlığım bozulacak dört duvar arasında...

Bu sefer bende kalma taraftarıyım ama çok sıkıldım artık, kaç zamandır hep evdeyim, kpss çalışıyordum o bitti, sonrasında sağlık sorunları derken şimdide bu yalnızlık o kadar bunaldım ki, sanırım bayramdan önce anneme giderim sonra da bir kaç gün şehir dışına arkadaş ziyareti yaparım, başka yolu yok, ruh sağlığım bozulacak dört duvar arasında...

canım yaa eşinle probleminiz hiç halledilemeyecek cinsten mi! anladığım kadarıyla çok büyük problemler yok. ama brlki de vardır ve sizin haberiniz yoktur. bir yazında eşinin ailesi ile görüşmediğini yazmışsın, belki de eşin içtenn içe buna kızıyordur, sana bu yüzden böle davranıyordur. sizin esas probleminizi pek anlamadım ben:( eşin sadece ilgisizse başka sorun yoksa senin bu halde olmaman gerek, çünkü bir çok bayanın eşi ilgisiz, hata sadece karısıyla değil çocuğu ile ilgilenmeyen tipler var ortalıkta. eşinle açık ve net konuşmalısın. 6 senelik evlilik ve bebek düşünememişsin bile(belki de eşin bebek istiyodur ama sana söleyemiyodur, sen istemediğini söylüyorsan eşine). üzüldüm valla, en güzel zamanlarınızda mutlu olmak varken, neden bu stres anlamıyorum, erkekleri anlamak zor...

Zor bir durum ya benim esimde ilk evlendigimiz seneler cok asabiydi simdi bana benim sinirimi kirdin sen diyo simdi kuzu gibi.Ayni dedigin gibi kapiyi gec acmama mac onunden bir saniyelik gecmeme bile sinirlenirdiBen ne zaman sinirlense bana kizsa hemen amanda kocacim sinirlenirmiymis yerim onun sinirini gibi kafaya alirdim ilklerde bozuntuya vermeyen adamin yavas yavas yumusadigini gordum ciddi mevzular olmadigi muddetce tabiki. biraz ayip olcak sanirim ama bazen suh olurdum sakasina gulsun diye inan varya suan arkadaslari bile inanamiyo naptin bu adama diye . Ama ilk zamanlar bende cok buyuk bir hata mu yaptim ben evlenmekle diye dusundugum zamanlar olmustu simdi diyorum ki hepsi evliligimizde asilmasi gereken bir sinavmis

terapiye başladık ama malesef psikolog arkadaşımız olduğu için hiçbir sonuç alınmadı, daha sonra ben eşimden habersiz başka birisiyle devam ettim terapiye, psikolog da ne bu böyle hayatına yazık dedi, zararın neresinden dönersen kardır dedi ve gerçeklerle yüzleşmek ağır geldi ve bende bıraktım terapiyi şimdi gitsem tekrar adam kapıdan kovar beni ne bu böyle diye ve sen hala niye kendine eziyet çektiriyorsun diye...

Tekrar psikologa gitseniz aynı yerden devam edersiniz, aldığı paraya bakar. Yalnız psikologunuz kendisi mi söyledi, yoksa düşünmenizi mi sağladı. Çünkü psikologun ağzından hayatınıza yazık kelimesinin çıkması onun doğru kişi olmadığını gösterir. Bu benim fikrim tabi, ama bende psikoloji eğitimi aldım, gerçi yarıda bıraktım ama bize söylenen şey sadece düşünmesini sağlayın. Arkadaşı gibi akıl vermeyin diye...Sizin destek almanız çok güzel, hepimizin ihtiyacı oluyor zaman zaman...Eşinizi psikologa değilde psikiyatriste götürmenizi tavsiye ederim. İş stresi, çocukluk, evin sorunları falan derken erkekler bizden daha agresif oluyorlar:( Benim eşimde de küsme huyu var, bende yeni öğrendim. Gerçekten sıkıcı bir durum, çocuk gibi...

6 yıl beklemişsiniz düzelmemiş 10 sene sonra düzelirmi sanıyorsunuz..haa baktınız 10 sene sonrada düzelmedi ayrıldığınızda yazık olmayacakmı o güzelim yıllarınıza??
çocuğunuz yok işiniz gücünüz var duygusuz merhametsiz bir adamla neden hala vakit kaybediyosunuzki yazık değilmi size ?
bence hayatınızda radikal kararlar verme zamanı gelmiş.öyle umursama-gez-takıl-sende kirli çamaşırını ayır demekle olmaz.niye evleniyoruzki ruhumuzu yıprattıktan ömrümüzü çürüttükten sonra evli kalmanın bir anlamı varmı sizce?

Allah sanada sabır versin arkadaşım...Benimki bağırmaz kesinlikle bende bağırmam, herhangi bir konuyu en fazla 5 dk konuşmuşuzdur eğer aynı şeyi düşünmüyorsak hep kaçıp gitmiştir, aslında ikimizde sakin insanlarız gel görki bu sessiz şiddet yedi bitirdi koca ilişkiyi, önceleri geçer düzelir dedim, her defasında bu son dedim bir daha alttan almam dedim ama olmuyor adam burnundan kıl aldırmıyor...Ben iyi olduğum sürece oda çok iyi, istiyor ki her konuda tamam canım sen ne dersen o olsun diyim ama olmuyor işte, benimde bi aklım mantığım var, gördüğüm yanlışları düzeltmek en doğal hakkım ama malesef onun doğrusu bana yanlış geliyor benimki de ona...Gelde çık işin içinden şimdi.........

aynen arkadaşım benimkiside öyle ben ne kadar çok iyiysem o da okdar iyi.seni el üstübde tutar canım cicimsin onun için ama en ufak birşeydede hemen küser sinirlenir.pire için yorgan yakar yani.bizde dün atıştık oysaki ortada hiçbirşey yok.ben şakasına aşkım kilo vermişim demekki kocam beni üzünce zayıflıyorum dedim allahım nerden dedim sen ne diyorsun diye bağırdı konuşmadı normalde arabayla beni işe bırakır kendi işe giderdi bu sabahta yatakta gelmiş bana sen arabayı al git ben otobüsle giderim dedim.çekti gitti otobüsle bana diyor ki dün gece sana değer verdikçe senin ...kalkıyor dedi bende sanki ben sana değer vermiyorum dedim geldi bana verme bana değer falan zaten bendende değer göremezsin bundan sonra dedi yattı.ya küsüs konuşmuyoruz bizde de sürer 1 hafta allahımız yardımcımız olsun inş.

canım yaa eşinle probleminiz hiç halledilemeyecek cinsten mi! anladığım kadarıyla çok büyük problemler yok. ama brlki de vardır ve sizin haberiniz yoktur. bir yazında eşinin ailesi ile görüşmediğini yazmışsın, belki de eşin içtenn içe buna kızıyordur, sana bu yüzden böle davranıyordur. sizin esas probleminizi pek anlamadım ben:( eşin sadece ilgisizse başka sorun yoksa senin bu halde olmaman gerek, çünkü bir çok bayanın eşi ilgisiz, hata sadece karısıyla değil çocuğu ile ilgilenmeyen tipler var ortalıkta. eşinle açık ve net konuşmalısın. 6 senelik evlilik ve bebek düşünememişsin bile(belki de eşin bebek istiyodur ama sana söleyemiyodur, sen istemediğini söylüyorsan eşine). üzüldüm valla, en güzel zamanlarınızda mutlu olmak varken, neden bu stres anlamıyorum, erkekleri anlamak zor...

problemler bitmiyor ki arkadaşım, dediğin gibi sorunların temelinde ailesi de var ama bu duruma gelmemizdeki tek suçluda kendisi, her iki tarafa da aklınca diğerimizi kötüleyerek kendini sağlama almaya çalıştı, sonrasında benim ailem tehlikeli insanlar dedi ve doğal olarak uzaklaşmak durumunda kaldım, ne halleri varsa görsünler dedim, maddi açıdan sömürdükleri aşikar önceleri ona çok takılırdım ki artık başımın gözümün sadakası olsun diyorum ki malesef kocam ailesine yaklaştıkça başımıza gelmedik bela kalmıyor, buda ayrı mesele..
Bir başkası olabilirmi diyorsun ya hiç sanmıyorum ama hiç de olmıyacak diye bir şey de yok, erkek milleti bu, aynı evde 20 gün karısıyla konuşmazsa elbette günün birinde yiyecek ....ları...

Bu kadar şeyden sonra da iki kelime konuşmak yerine sürekli kaçan bi adamla hangi derdini paylaşacaksın, ne yapacaksın, ömür gider bu küslük bitmez anlayacağın...

Artı bebek olayına da gelince başlarda her ikimizde istedik sonra ben yaşım da geçiyor diye lafını açtığımda hep hazır değilim dedi ve koskaca 6 yıl geçti gitti, biz eşimle severek evlendik bu iş bu raddeye geldiyse ortada büyü gibi şeylerinde olduğunu da düşünmüyor değilim,ailesi tarafından yapılan, bende kendiside bu tarz şeylere inanırız, gittiğimiz falcılar da hep aynı şeyi söyler eşinin ailesi ona büyü yapmış diye, kendi de kabulleniyor da değişen bir şey yok......

Zor bir durum ya benim esimde ilk evlendigimiz seneler cok asabiydi simdi bana benim sinirimi kirdin sen diyo simdi kuzu gibi.Ayni dedigin gibi kapiyi gec acmama mac onunden bir saniyelik gecmeme bile sinirlenirdiBen ne zaman sinirlense bana kizsa hemen amanda kocacim sinirlenirmiymis yerim onun sinirini gibi kafaya alirdim ilklerde bozuntuya vermeyen adamin yavas yavas yumusadigini gordum ciddi mevzular olmadigi muddetce tabiki. biraz ayip olcak sanirim ama bazen suh olurdum sakasina gulsun diye inan varya suan arkadaslari bile inanamiyo naptin bu adama diye . Ama ilk zamanlar bende cok buyuk bir hata mu yaptim ben evlenmekle diye dusundugum zamanlar olmustu simdi diyorum ki hepsi evliligimizde asilmasi gereken bir sinavmis

Arkadaşım bende zaten küs olmadığımız durumlarda alttan alınacak olayları bu şekilde bertaraf ediyorum zaten...Ama bende insanım değil mi, mesela sen sinirlendiğinde canın sıkıldığında eşin nasıl tepki veriyor oda seni alttan alabiliyor mu...
Benim kardeşim hep der eşime sen çok şanslısın diye bu kız senin bütün asabiyetini alttan alıyor diye ki ben kardeşimle hiç anlaşamam...Hep der benim kız arkadaşım böyle olacak başımın üzerinde gezdiririm diye de nerdeee bizimkinde...
Sen benim karımsan ben ne dersem o olacak zihniyetinde, yaptıkları doğruda olsa yanlış da olsa arkasında olacakmışım, buna da zamanla okey dedim ki evli olduğumuz için olaylar doğal olarak beni de etkiliyordu...ama artık tükendim ne yapıyorsan yap ama beni alet etme diyorum ki şimdi burada ipler kopuyor, durum ciddi işin aslı....

Tekrar psikologa gitseniz aynı yerden devam edersiniz, aldığı paraya bakar. Yalnız psikologunuz kendisi mi söyledi, yoksa düşünmenizi mi sağladı. Çünkü psikologun ağzından hayatınıza yazık kelimesinin çıkması onun doğru kişi olmadığını gösterir. Bu benim fikrim tabi, ama bende psikoloji eğitimi aldım, gerçi yarıda bıraktım ama bize söylenen şey sadece düşünmesini sağlayın. Arkadaşı gibi akıl vermeyin diye...Sizin destek almanız çok güzel, hepimizin ihtiyacı oluyor zaman zaman...Eşinizi psikologa değilde psikiyatriste götürmenizi tavsiye ederim. İş stresi, çocukluk, evin sorunları falan derken erkekler bizden daha agresif oluyorlar:( Benim eşimde de küsme huyu var, bende yeni öğrendim. Gerçekten sıkıcı bir durum, çocuk gibi...

Diyorum ya eşimle birlikte gittiğimiz psikolog arkadaşımız bana eşimin ailesine çevresindekilere karşı kendisini ispatlama çabası yüzünden bunu yapıyor, bana niye ispatlamıyor diyince ben zaten onun yanındaymışım...
Benim gittiğim diğer psikolog bana öyle dedi, tabi açık açık demedi bunu ama ortaya başka bir şey çıkmıyor, yaşadığımın hastalıklı bir ilişki olduğu malum geriye de başka bir şey kalmıyor...

benim eski eşim de haksız olduğu her durumda masus küser günlerce konuşmazdı.mesala arklarınla cok vakit geciryosun ben seni yanımda görmek istemem demem ilk küslüğü oldu tabi bitmedi....hep inat inat....sonra tabi ben dayanamyıp boşandım.yaklaşık 2 sene önce ayrıldım.şimdi ise nişanlıyım ve coooookkkk mutluyum.nasip olursa kısa bir süre sonra evkencez.canım kendine yazık etme bu yasadığın evlilik değil...hatta bi ilişki bile değil...gencliğine yazık...baslarda boşanmanın verdği bi zorluk elbette olur ama sonra bi bakıyosun herseyi unutturcak birisi cıkıveriyo....böle hayat gecmez..ve esnin düzeleceğini ya da değişceğini sanmıyorum...hakkında hayırlısı

6 yıl beklemişsiniz düzelmemiş 10 sene sonra düzelirmi sanıyorsunuz..haa baktınız 10 sene sonrada düzelmedi ayrıldığınızda yazık olmayacakmı o güzelim yıllarınıza??
çocuğunuz yok işiniz gücünüz var duygusuz merhametsiz bir adamla neden hala vakit kaybediyosunuzki yazık değilmi size ?
bence hayatınızda radikal kararlar verme zamanı gelmiş.öyle umursama-gez-takıl-sende kirli çamaşırını ayır demekle olmaz.niye evleniyoruzki ruhumuzu yıprattıktan ömrümüzü çürüttükten sonra evli kalmanın bir anlamı varmı sizce?

Ebuuş ruhumu okudun arkadaşım aynı şeyleri bende düşünüyorm işte, sürekli karşımda ki huysuz adamın kahrını çekip onu idare edecem diye gençliğim gitti, ee benim sevgiye ilgiye ihtiyacım olduğunda da yanımda yoksa ne anlamı var ki ben iki kıkırdayıp çıksam dışarı zaten 50 kişi yanımda olacak, önemli olan zor zamanda yanımda mı değil mi?
Bunu daha önce de test etmiştim ki bir kez daha bıçak gibi saplandı...Sorun da şu ki bu konuda bana destek olacak bir tek kişi yanımda olsa arkamı dönmem, artı bide bütün düzenimi bozmak iş bulmak farklı bir şehre gitmek sanırım hepsi gözümü korkutuyor, özgüvenim de bittii gitti görüldüğü üzre......

aynen arkadaşım benimkiside öyle ben ne kadar çok iyiysem o da okdar iyi.seni el üstübde tutar canım cicimsin onun için ama en ufak birşeydede hemen küser sinirlenir.pire için yorgan yakar yani.bizde dün atıştık oysaki ortada hiçbirşey yok.ben şakasına aşkım kilo vermişim demekki kocam beni üzünce zayıflıyorum dedim allahım nerden dedim sen ne diyorsun diye bağırdı konuşmadı normalde arabayla beni işe bırakır kendi işe giderdi bu sabahta yatakta gelmiş bana sen arabayı al git ben otobüsle giderim dedim.çekti gitti otobüsle bana diyor ki dün gece sana değer verdikçe senin ...kalkıyor dedi bende sanki ben sana değer vermiyorum dedim geldi bana verme bana değer falan zaten bendende değer göremezsin bundan sonra dedi yattı.ya küsüs konuşmuyoruz bizde de sürer 1 hafta allahımız yardımcımız olsun inş.

Allah sana da sabır versin arkadaşım huysuz adamlar bunlar huysuz...Valla ben bulamadım bunca yıl bir formül, sen bulursan paylaşırsan sevinirim.....

korkma canım mesleğin varsa illaki iş bulursun ...bu evlilik değil oyun gibi bişey...bi kadın ne ister ki bi öpücük bi güzel söz bi dokunuş hafifi tebessüm ...bunları veremeyen üstüne üstelik sana resmen eziyet eden birisi var...ailen yanındaysa korkma bi düzen kurulur..daha cok gençsin kıymetini bilenler illaki cıkıcak...

benim eski eşim de haksız olduğu her durumda masus küser günlerce konuşmazdı.mesala arklarınla cok vakit geciryosun ben seni yanımda görmek istemem demem ilk küslüğü oldu tabi bitmedi....hep inat inat....sonra tabi ben dayanamyıp boşandım.yaklaşık 2 sene önce ayrıldım.şimdi ise nişanlıyım ve coooookkkk mutluyum.nasip olursa kısa bir süre sonra evkencez.canım kendine yazık etme bu yasadığın evlilik değil...hatta bi ilişki bile değil...gencliğine yazık...baslarda boşanmanın verdği bi zorluk elbette olur ama sonra bi bakıyosun herseyi unutturcak birisi cıkıveriyo....böle hayat gecmez..ve esnin düzeleceğini ya da değişceğini sanmıyorum...hakkında hayırlısı

Umarım her şey bundan sonra gönlünce olur, ne güzel hayatını bir düzen koymuşsun, bense hala öyle mi olsa böylemi olsa diye diye hayatımı mahvettim, darısı benim başıma ne diyim...

tşk eder,m canım tüm kötü günlerim geride kaldı allaha şükürr....ilk başlarda elbette zorluk cektim ama bu bi süreç....ama sizin yasadığınız kangren olmuş...o küsüyosa sen de küs ..yok süslen cık dısarı takma diyen arkadaslara katılımıyorum.çünkü bunların hepsini denedim olmuyooo.dısarda tek basıma kendim gezdikten sonra ruhum kırık dökük olduktan sonra ne yapayım öle evliliği.....yazık etme kendine....hayatta hep 2. sansımız var...önce güven kendine....o sana ne veriyo ki ondan kopamıyosun...duygusallık yok cinsellik yok iletşim yok...hiçbişeyi paylaşamadıktan sonra ben evliliğie evlilik demem...

boşanmaktan bahşetmissın ..ben kendimden örnek veriyrum şuan huzurlu degilim diyorum boşandıgımda şoyle bir yaşıcaklarım gözümün önüne geliyorda daha sıkıntılı duruma duşerim kesin .evlenip ayrıldıktan sonra baba evine gitmek( birde benimkiler çok baskıcılar) benim altarnatifim yok kocamın sinirini çekip geçiricem bir ömür..
sende durum nasıl...ayrılırsan eger kafan rahatlarmı dertlerinden kurtulurmusun..

Back
X