10 gündür aynı evde küs olmak

Seni en iyi ben anlarım. ki geçen haftalarda aynı konuyu açmıştım.
bizde 10 günden fazla küs kaldık.
çok tartışmayız, Kavga etmeyiz ama küselim kanlı bıçaklı gibi davranırız.
herkesin kuyruğu dik. Ancaaaak bu durumun ne kadar yıpratıcı ve üzücü olduğunu bir ben bilirim.
yok sayıyosun, yok sayılıyosun bende emeklerime acıdım.
yoksa silmiştim onu. napıcan valla iyi düşün çalışmıyosan iş bul ona mecbursun olayını ortadan kaldır.
lütfen çocuk yapma acele etme.

Seni en iyi ben anlarım. ki geçen haftalarda aynı konuyu açmıştım.
bizde 10 günden fazla küs kaldık.
çok tartışmayız, Kavga etmeyiz ama küselim kanlı bıçaklı gibi davranırız.
herkesin kuyruğu dik. Ancaaaak bu durumun ne kadar yıpratıcı ve üzücü olduğunu bir ben bilirim.
yok sayıyosun, yok sayılıyosun bende emeklerime acıdım.
yoksa silmiştim onu. napıcan valla iyi düşün çalışmıyosan iş bul ona mecbursun olayını ortadan kaldır.
lütfen çocuk yapma acele etme.

Allah sanada sabır versin arkadaşım, yaşadığımız çok ama çok zor....
Ben saflığımın bedelinide ödüyorum şimdi, kocamında bazı şeyleri böyle hesaplı kitaplı yapıyor olmasıda ayrı dert...
Çocuk için de acele etme diyorsun ne acelesi, 6 yıl oldu evleneli yaş oldu 32, şimdi kim zararlı beklesen olmaz beklemesen olmaz...

valla canım Allah yardımcın olsun..Belki de maddi sorunlar yüzündendir sıkıntılar..Bu bir gerçek maddi sorunlar olduğunda evlilik de ciddi sorunlar çıkıyor gerginlikten dolayı..

Güvenebilsen çocuk yap derim..Dünyanın ennnn güzel varlıkları..Aranızı düzeltir evliliğinizi kurtarır..

maddiyat da sorun olabilir tabi ama bunu sorun eden benim zaten, adam parasının hesabını da bilmez, hadi bu konuda yardım edeyim derim müsade etmez, hal böyleyken savruk birisi olduğu için de müdahelelerim sonucu ortaya çıkan kaoslar bizi tüketiyor...

canım öncelikle allhım yardımcı olsun sana bu razaman günde . herşeyin başı sabırrr bnde ewliliğimin ilk yılları çok problemler yaşadım çok üzüldüm ağladım ama sonunda mükafatını aldım sabrederek . ev huzurluğu için okunacak dualar var netten araştırırsan bulabilirsin . dünya dua üzerine kurulu gerçkten çok faydası oluyo istersen bi oku derim

Teşekkürler tatlım, duaları da denerim, bu zamana kadar yaptım desem yalan olur...

Allah sanada sabır versin arkadaşım, yaşadığımız çok ama çok zor....
Ben saflığımın bedelinide ödüyorum şimdi, kocamında bazı şeyleri böyle hesaplı kitaplı yapıyor olmasıda ayrı dert...
Çocuk için de acele etme diyorsun ne acelesi, 6 yıl oldu evleneli yaş oldu 32, şimdi kim zararlı beklesen olmaz beklemesen olmaz...

okudum hemen aklima gecmisim geldi zamaninda bende ayni evde 3 ay ne konustum ne yüzüne baktim hatta adamin yüzünü unuturdum cok zaman okadar nefret ettirmistiki kendinden icimden gelmezdi küs küs bide yüzüne bakmak simdi aklina gelmesin sende az deyilsin diye sebebleri var davranislarimin düsün sen evdesin cocukla ugras ev isi arti küfürü siddeti bide aylarca koltukta yatmalari sonrasinda geceleri eve geldiginde biliyosunki baskasinin koynundan cikip geldigini yani binevi hizmetci kölesin artik cekilmez durum almisti olaylar ve bendede sabir namina bisiy kalmamistiki enson careyi ayrilmakta buldum ayrildimda yoksa ya ben ya o katil olurduk simdi ikinci evliligindede ayni haltlari yemis ve kadin terk etmis düsün aradan gecmis biz bosanali 6 yila yakin bir zaman ve bana israrla geri evlenelim diyo hatta annesi asiri baski yapmaya calisiyoki tekrar evlenelim diye ama allaha büyük konusmayimda aslaa asla olmaz benimle olmadi ama yeniden evlenip hatta bir kiz cocuk yaptigi yeni esinin kiymetini bilseydi o benim sorunum deyil ama böyle insana tas olsa ortadan catlar sabredemez sana yuvani yik demem asla ama olmuyorsada olmuyor kendini sinir hastasi yapmaktansa yol vermek en uygunudur kal saglicakla bacim hayirli geceler allah yardimcin olsun

okudum hemen aklima gecmisim geldi zamaninda bende ayni evde 3 ay ne konustum ne yüzüne baktim hatta adamin yüzünü unuturdum cok zaman okadar nefret ettirmistiki kendinden icimden gelmezdi küs küs bide yüzüne bakmak simdi aklina gelmesin sende az deyilsin diye sebebleri var davranislarimin düsün sen evdesin cocukla ugras ev isi arti küfürü siddeti bide aylarca koltukta yatmalari sonrasinda geceleri eve geldiginde biliyosunki baskasinin koynundan cikip geldigini yani binevi hizmetci kölesin artik cekilmez durum almisti olaylar ve bendede sabir namina bisiy kalmamistiki enson careyi ayrilmakta buldum ayrildimda yoksa ya ben ya o katil olurduk simdi ikinci evliligindede ayni haltlari yemis ve kadin terk etmis düsün aradan gecmis biz bosanali 6 yila yakin bir zaman ve bana israrla geri evlenelim diyo hatta annesi asiri baski yapmaya calisiyoki tekrar evlenelim diye ama allaha büyük konusmayimda aslaa asla olmaz benimle olmadi ama yeniden evlenip hatta bir kiz cocuk yaptigi yeni esinin kiymetini bilseydi o benim sorunum deyil ama böyle insana tas olsa ortadan catlar sabredemez sana yuvani yik demem asla ama olmuyorsada olmuyor kendini sinir hastasi yapmaktansa yol vermek en uygunudur kal saglicakla bacim hayirli geceler allah yardimcin olsun

Canım seninkide ayrı bir dertmiş, verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun öyle hastalıklı bir kişilikten, aman ha sakın bi daha geriye dönüp de hayatını cehenneme çevirme, sanırım çocuğun da var Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler versin...
Bakalım bizimki nekadar sürecek geçen her saniye sinirimi katlamaktan başka bir işe de yaramıyor, Dua edicem Allahım sabır ver bana diye....

Konuyu açalı 2 ay olmuş, biz yine aynı kaos içerisindeyiz, önceleri bu durumu kağıtlara yazardım kendim yazıp kendim okurdum, şimdi ise en azından sizler varsınız...Şimdi bi özet geçeyim hem sizlerle paylaşayım hemde içimi dökeyim, umarım ilgilenirsiniz....

2 ay önce bir şekilde barıştık, barışmadan önce boşanma kararı aldık ve sonrasında bir şekilde yeniden terapiye başlamaya karar verdik, sonra ne oldu bitti bu güne kadar terapiye dair ilk adımı atmadık...Ben şu sıralar kişisel gelişim, kuantum falan derken kendi kendime çözebilirim diye düşündüm ve birlikte tedaviden uzaklaştım sanki ben düzelirsem herşey düzelecekmiş gibi umdum sanırım....

Başlangıçta bi takım şeyleri paylaştım konuştum,birbirimizden beklediğimizin saygı ve sevgi olması gerektiğini her fırsatta ortaya koydum, baktım karşımdaki adam anlayışlı bir tavır takınıyor, birlikte daha fazla vakit geçirmek için çabaladım ev halini daha cazip kıldım derken, bir baktım ki ben boşa kürek çekiyorum...Adamın umrunda bile değil ben yalnız kalalım dedikçe o hep birilerini peşimize takıyor, alışverişe arkadaşlarla gidiyoruz, dışarıda yemeğe başkalarıyla gidiyoruz (nedense hep davet eden biziz hiç davet edilen olamıyoruz), dolayısıyla buda hem maddi hem manevi çökertiyor ama bu benim sıkıntım eşim için değişen bir şey yok, amaç çevremizdekilerce takdir edilmek...

En son olayda da bir baktım ki benim başkalrının yanında kocam için bir önemim yok, yanında çalışan adam bile benden kıymetli, sonrasında ne mi ne bağırdım ne çağırdım 1 haftadır annemin evindeyim ve ne arayan var ne soran var, artık tahammül sınırlarım aşıldı...

Az önce kalktım geldim evde yok msj attım ses yok, çalışıyorum diyor ki hiç sanmıyorum, ölürmüsün öldürürmüsün şimdi..

Konuyu açalı 2 ay olmuş, biz yine aynı kaos içerisindeyiz, önceleri bu durumu kağıtlara yazardım kendim yazıp kendim okurdum, şimdi ise en azından sizler varsınız...Şimdi bi özet geçeyim hem sizlerle paylaşayım hemde içimi dökeyim, umarım ilgilenirsiniz....

2 ay önce bir şekilde barıştık, barışmadan önce boşanma kararı aldık ve sonrasında bir şekilde yeniden terapiye başlamaya karar verdik, sonra ne oldu bitti bu güne kadar terapiye dair ilk adımı atmadık...Ben şu sıralar kişisel gelişim, kuantum falan derken kendi kendime çözebilirim diye düşündüm ve birlikte tedaviden uzaklaştım sanki ben düzelirsem herşey düzelecekmiş gibi umdum sanırım....

Başlangıçta bi takım şeyleri paylaştım konuştum,birbirimizden beklediğimizin saygı ve sevgi olması gerektiğini her fırsatta ortaya koydum, baktım karşımdaki adam anlayışlı bir tavır takınıyor, birlikte daha fazla vakit geçirmek için çabaladım ev halini daha cazip kıldım derken, bir baktım ki ben boşa kürek çekiyorum...Adamın umrunda bile değil ben yalnız kalalım dedikçe o hep birilerini peşimize takıyor, alışverişe arkadaşlarla gidiyoruz, dışarıda yemeğe başkalarıyla gidiyoruz (nedense hep davet eden biziz hiç davet edilen olamıyoruz), dolayısıyla buda hem maddi hem manevi çökertiyor ama bu benim sıkıntım eşim için değişen bir şey yok, amaç çevremizdekilerce takdir edilmek...

En son olayda da bir baktım ki benim başkalrının yanında kocam için bir önemim yok, yanında çalışan adam bile benden kıymetli, sonrasında ne mi ne bağırdım ne çağırdım 1 haftadır annemin evindeyim ve ne arayan var ne soran var, artık tahammül sınırlarım aşıldı...

Az önce kalktım geldim evde yok msj attım ses yok, çalışıyorum diyor ki hiç sanmıyorum, ölürmüsün öldürürmüsün şimdi..

Çok üzüldüm sizin için. Eşinizin ciddi özgüven sorunu var anlaşılan..

neye üzüleceğimi şaşırdım kaldım, kendi kendime hep şunu dedim bunca zaman, ada kötü bir çocukluk geçirdin ailenle problemlerin vardı kendini değiştirirsen her şey düzelecek dedim, güzel bir işim olsun istedim ayaklarım yere bassın istedim, kendime güvenim geldiğinde her şey daha kolay aşılacak dedim, yapamadım beceremedim, bu arada yaşadıklarım yüzünden bir bebek özlemimi hep içime attım, sonra kötü bir tecrübe yaşadım...Şimdi ise boşa kürek çekmişim gibi geliyor, ne bir çocuk ne bir iş, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...Sonuçta hiç güvenmediğim ama sevmekten de vazgeçemediğim adama karşı olan saygımı da kaybettim, yollar nasılda büyüyor şimdi gözüme bir bilseniz...

neye üzüleceğimi şaşırdım kaldım, kendi kendime hep şunu dedim bunca zaman, ada kötü bir çocukluk geçirdin ailenle problemlerin vardı kendini değiştirirsen her şey düzelecek dedim, güzel bir işim olsun istedim ayaklarım yere bassın istedim, kendime güvenim geldiğinde her şey daha kolay aşılacak dedim, yapamadım beceremedim, bu arada yaşadıklarım yüzünden bir bebek özlemimi hep içime attım, sonra kötü bir tecrübe yaşadım...Şimdi ise boşa kürek çekmişim gibi geliyor, ne bir çocuk ne bir iş, aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...Sonuçta hiç güvenmediğim ama sevmekten de vazgeçemediğim adama karşı olan saygımı da kaybettim, yollar nasılda büyüyor şimdi gözüme bir bilseniz...

canım benim ya üzme kendini herşey olacağına varır bende senin gibi çok zor günler geçirdim aylarca aynı evin içinde ayrı odalarda yaşadık yüzünü bile unutur olmuştum inan bana ama sabrettim dua ettim çok şükür iyiyiz şimdi ama sana tavsiyem evliliğinden vazgeçme derim biraz daha mücadele et en azından uğraştım kurtarmak için herşeyi yaptım dersin olmuyorsada zaten biter üzme kendini inşallah mutlu olusun....

Hiç bir şey için geç değil...
Evliliğinin yürür bir tarafı kalmamış...Epey uzun zaman geçmiş..Bunca yıl düzelseydi düzelirdi...
Bu vakitten sonra, bir şeyler yoluna girer, düzelir diye beklemek sana zaman kaybettirecek..Boşanmak değil..
Kişisel gelişimle ilgilendiğini yazmışsın..EFT tekniğini de araştır lütfen..Ve ufak ufak kendi üzerinde uygulamaya çalış..Çok faydasını göreceğine inanıyorum..

Hakkında hayırlısı olsun..

Hiç bir şey için geç değil...
Evliliğinin yürür bir tarafı kalmamış...Epey uzun zaman geçmiş..Bunca yıl düzelseydi düzelirdi...
Bu vakitten sonra, bir şeyler yoluna girer, düzelir diye beklemek sana zaman kaybettirecek..Boşanmak değil..
Kişisel gelişimle ilgilendiğini yazmışsın..EFT tekniğini de araştır lütfen..Ve ufak ufak kendi üzerinde uygulamaya çalış..Çok faydasını göreceğine inanıyorum..

Hakkında hayırlısı olsun..

teşekkür ederim, bu durumdan kurtulmak için ne gerekiyorsa onu yapacağım artık, böyle böyle derken kendime saygımı kaybettim...

konunu baştan sona okudum.Çok zor gerçekten.Ben evi ayırdım yan dairelerde ayrı hayatlar yaşıyoruz.En azaından hizmetçiliğini yapmıyorum artık.....çareyi böyle buldum rabbime sığındım yoksa inan akıl sağlığımın bozulmasından korktum.Yıllarca taşıdım onu manevi olarak....Hep ben fedakarlık yaptım o hatalar....ama onların sadece muhteşem hataları olur...herkes bunlara katlanmak zorundadır.Bir narsistle evli olmak çok zor ve sonu olmayan bir durum.........

konunu baştan sona okudum.Çok zor gerçekten.Ben evi ayırdım yan dairelerde ayrı hayatlar yaşıyoruz.En azaından hizmetçiliğini yapmıyorum artık.....çareyi böyle buldum rabbime sığındım yoksa inan akıl sağlığımın bozulmasından korktum.Yıllarca taşıdım onu manevi olarak....Hep ben fedakarlık yaptım o hatalar....ama onların sadece muhteşem hataları olur...herkes bunlara katlanmak zorundadır.Bir narsistle evli olmak çok zor ve sonu olmayan bir durum.........

eminim seninki de ayrı bir hikayedir, Allah sabır versin arkadaşım, derdin ne diyemiyorum üzülerek kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer misali benimkisi, umarım sende en kısa zamanda dilediğin hayatı yaşarsın...sağlıcakla kal...

konuyu baştan sona okudum ve her biriniz için ayrı ayrı üzüldüm arkadaşlar. tüm erkekler birbirine ne kadar benziyor. benim kocam da onlardan biri.
valla sana şunu yap bunu yap diyemem arkaddaşım ben senden de deneyimsizim.
biz de 1,5 yıldır aynı evi paylaşıyoruz ama 7 yıldır birbirimizi tanıyoruz. başka konularda yazdım bir takım problemlerden dolayı aramızda gerginlik başladı ve bir haftadır devam ediyor. ben selam verirsem veriyor vermesem birşey demiyor. başka odalarda takılıyor, birlikte yemek yemiyor. allahtan yatağını ayırmadı. ben de sabah sordum daha ne kadar bu kızgın davranınşların sürecek diye o da diyor ki sen sürdürüyorsun. halbuki bu davranışları yapan kendisi.
kendi adıma şöyle düşünüyorum bizim yaşadığımız bu daha ilk problem. böyle çok sık olursa ya da aylarca devam ederse bu evlilik böyle devam etmez. biraz daha zaman veririm evliliğimize tanımaya çalışırım olmuyorsa demekki olamayacak diye düşünürüm. halbuki birbirimizi ne kadar severek evlendik, herşey ne kadar güzel gidiyordu. ama şuna inanıyorum aşarsak bu olayı birbirimize daha çok bağlanacağız. ama bu sefer özür dileyen ben olmayacağım beni yanlış anladığı için. ben bilmeden onu kırdıysam o bilerek beni daha çok kırdı. zamana bıraktık olay zaman aşımına uğrasın biraz. önümüz de bayram bakalım benim ailemin yanına gideceğiz belki o ara düzelir. sonra da dediğim gibi yine takipte olacağım tekrar böyle bir olay yaşanıyor mu, karakteri bundan sonra hep böylemi olacak, çok sık mı küsmeler başladı o zaman başka şeyler düşünmeye başlayabilirim daha erken.

dün akşam yazdım bir haftadır konuşmuyoruz diye kapattım pcyi sonra benim başlatmam ile konuştuk olayı irdeledik. neyse kapattık konuyu yattık. sabah da o uyurken ben elimi üstüne attım. o da elimmi adı çekti. daha sonra ben öylece kala kaldım. bi süre sonra arkamı dönüp yattım ancak arkamdan geldi ve sıkı sıkı sarıldı bana. ben o an küslüğümüz bitti sanmıştım ama kalktık kahvaaltı ettik ve hala benim çabalarım ile konuşuyoruz hala bana kızgın. zamana ihtiyacımız var bizim. inş düzeleceğiz. önümüz de bayram inş tüm küsler barışsın. tüm sevenler kavuşsun.

dün akşam yazdım bir haftadır konuşmuyoruz diye kapattım pcyi sonra benim başlatmam ile konuştuk olayı irdeledik. neyse kapattık konuyu yattık. sabah da o uyurken ben elimi üstüne attım. o da elimmi adı çekti. daha sonra ben öylece kala kaldım. bi süre sonra arkamı dönüp yattım ancak arkamdan geldi ve sıkı sıkı sarıldı bana. ben o an küslüğümüz bitti sanmıştım ama kalktık kahvaaltı ettik ve hala benim çabalarım ile konuşuyoruz hala bana kızgın. zamana ihtiyacımız var bizim. inş düzeleceğiz. önümüz de bayram inş tüm küsler barışsın. tüm sevenler kavuşsun.

bu adamlar asla büyümeyecek olan çocuklar...kendi annelerine yapamadıklarını karılarına yapıyorlar, nasılsa bizler çantada kekliğiz...Arkadaşım ben en baştan tavrımı koyamadım, eşimde bunu çok iyi kullandı, her seferinde ilk adımı ben attım, artık ne yapsam faydası yok...Bir arkadaşım daha evliliğinin ilk ayında eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkta ortalığı birbirine kattı, adam dışardan görünen dediğim dedik biri, kızda öyle bir tepki gösterdi ki düşünün düğün resimlerini bile yırtıp attı ve yaktı adam da bunu görünce geri adım attı...Ben yapamadım sizler yapın bari, ne kadar yüz verirsen astarıda isteniyor...

Bende akşam yazamadım geç geldi eşim ne zaman geldin falan diye sordu ve ben yatağa gittim, arkamdan geldi ama çok komik yatağın bir ucunda o yatıyor diğer ucunda o, normalde başını yastığa koyar koymaz uyur uyumadı sanırım yada ben ondan önce uyudum, yanlışlıkla elim dokundu sanırım sabaha karşı salak bir çekti ki kendini, sonrasında da benim uykum kaçtı geçtim salonda tv izledim...

Gün boyu gerekli olmadıkça konuşmadık, taki 1 saat öncesine kadar, o kadar doldum ki içimden geçenleri söledim şimdi de çekti gitti, gerçi işi çıktı da neyse...Buda böyle sürüp gider...
Yalnızca bana söylediği tek şey sen sadece kendini düşünüyorsun, ee sende benden başka herkesi düşünüyorsun diyince gene beş karış surat...Bıktım usandım artık, ne iki kelime konuşabiliriz ne tartışabiliriz, neyseki bayram sonrasına aile terapistinden randevu aldım diyince ses etmedi, bakalım ne olacak...

bu adamlar asla büyümeyecek olan çocuklar...kendi annelerine yapamadıklarını karılarına yapıyorlar, nasılsa bizler çantada kekliğiz...Arkadaşım ben en baştan tavrımı koyamadım, eşimde bunu çok iyi kullandı, her seferinde ilk adımı ben attım, artık ne yapsam faydası yok...Bir arkadaşım daha evliliğinin ilk ayında eşiyle yaşadığı anlaşmazlıkta ortalığı birbirine kattı, adam dışardan görünen dediğim dedik biri, kızda öyle bir tepki gösterdi ki düşünün düğün resimlerini bile yırtıp attı ve yaktı adam da bunu görünce geri adım attı...Ben yapamadım sizler yapın bari, ne kadar yüz verirsen astarıda isteniyor...

Bende akşam yazamadım geç geldi eşim ne zaman geldin falan diye sordu ve ben yatağa gittim, arkamdan geldi ama çok komik yatağın bir ucunda o yatıyor diğer ucunda o, normalde başını yastığa koyar koymaz uyur uyumadı sanırım yada ben ondan önce uyudum, yanlışlıkla elim dokundu sanırım sabaha karşı salak bir çekti ki kendini, sonrasında da benim uykum kaçtı geçtim salonda tv izledim...

Gün boyu gerekli olmadıkça konuşmadık, taki 1 saat öncesine kadar, o kadar doldum ki içimden geçenleri söledim şimdi de çekti gitti, gerçi işi çıktı da neyse...Buda böyle sürüp gider...
Yalnızca bana söylediği tek şey sen sadece kendini düşünüyorsun, ee sende benden başka herkesi düşünüyorsun diyince gene beş karış surat...Bıktım usandım artık, ne iki kelime konuşabiliriz ne tartışabiliriz, neyseki bayram sonrasına aile terapistinden randevu aldım diyince ses etmedi, bakalım ne olacak...

arkadaşım valla ben 6 gün yaşadım bu küslük çok yıpratıcı her gün ağladım. vala yine ilk adımı ben mi attım bilmiyorum ama bir şekilde konuşulması gerekiyordu ve konuştuk. bezen ben açtım konuyu bazen o.
hiç bir şey olmamış gibi davranmaya çalıştım bir gün. yani küs değilmişiz gibi. çok canım cicim olmasa da hal hatır sordum ettim o da cevap veriyor ancak devamını getirmiyordu. sonra dedi ben senin gibi bir şey olmamış gibi davranamıyorum nasıl böyle rol yapabiliyorsun. ben de tartıştık diye bu böyle mi sürecek bir şekilde unutullacak eğer davranış olarak unutursak zamanla içimizden de unuturuz bu olayı geçirmek güçlü olmak zorundayız dedim.
sonra çok sakin sakin hatta bazı zamanlar da el ele bile tutuşarak tartıştık. birbirimizi anlamaya, kendimizi anatmaya çalıştık. evet artık "sanırım" küslüğümüz bitti. ama zamanla eskisi gibi olacağız heralde. darısı tüm küslerin başına inş.
ben şuna inanıyorum eğer karşınızdaki kişi normal sağlıklı bir bireyse ayna gibidir. sen ona nasıl davranırsan o da sana öyle davranır. ben bunu kendi eşimde çok gördüm. ben onun için bir şey yapmaya çalıştığımda onu öğreniyor ve o da yapmaya çalışıyor. ya da ben onunla bağırarak konuşursam o da bağırmaya başlıyor. hani iyilik yap iyilik bul misali. tabi karşımızdaki insanın normal biri olduğunu varsıyorum.
sakin olmak sinirlere hakim olabilmek çok önemli. sakin sakin konuşun. bir tarafın ön ayak olması lazım. ben konuyu şöyle açtım. bu durumdan ben çok mutsuzum biliyrm içinden konuşmak gelmiyor ben de çok kırıldım ancak bu durumun düzelmesi için elimden geleni yapıyorum. ama çok huzursuzum mutlu olmamamızı istiyorum ve bu süreç böyle iki yabanc gibi uzadıkça beni daha çok huzursuz ediyor. felan dedim ve söyledğim gibi sakin sakin konuştuk. inş düzeltmişizdir. eğer siz de eşinizi seviyor ve sevildiiğinize inanıyorsanız bir insanlık yapın zeytin dalını uzatın bari. sonra ortaık durulduğunda kırıldığınız noktaları tek tek söylersiniz. etrafta duydum hep bayanlar ilk adımı atmak durumunda kalıyor. siz uzattınız da o hala sorun devam ettiriyorsa işte o kişi de bir problem var demektir. o zaman kişiye zaman verip kendisini açmasını beklemekten başka birşey kalmıyor.

olayların biri bitmeden diğeri başlıyor, artık tahammül edecek gücüm kalmadı, zaten yoktu ya neyse...Bu sefer yaşanacak küslük çok daha uzun olur, en azından somut ve elle tutulur bir olay var...Ama ben artık bu belirsizlikle yaşamak istemiyorum, bir kaç gün içinde bu olaya son noktayı koymaya karar verdim...Bana da yazık ya ne bir bayramım var ne de bir seyranım hergünüm ayrı bir çile...Bundan sonra kim ne istiyorsa yapsın ama ben artık dayanamıyorum.............

Back
X