5 aya kadar büyür canım sıkma canını gercekten bu melodi olayı ilginc bnde yapıyrum 3 gündür acaip sızlama ağrı var bakalım artık ne kadr büyücekler..
canım melodiyi günde kaç kere dinlememiz gerekir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 aya kadar büyür canım sıkma canını gercekten bu melodi olayı ilginc bnde yapıyrum 3 gündür acaip sızlama ağrı var bakalım artık ne kadr büyücekler..
kızzlar büyümesi için tam olarak nasıl masaj yapıyosunuz..cahil kaldım sanırm
bu melodiyi günde kaç kere dinlemek gerekiyo ve üst üstemi dnlemek gerekiyo ? nekadar sürede faydası olur???
günde kaç kere ve ne sıklıkla dinliyosun ben 2 gündür tplam 10 defa dinliyorum ama daha bişey yok..........bide çok gıcık bi ses ya
kızlar kızlaaarrr bu melodi 30 snymiş yani dinlediğimiz şey doğru discovery programını izlerken farkettim orda 'kadınlar bu 30 saniyelik melodiyi 10 gün boyunca 20 defa dinleyerek' dio müjde müjde başka biyerde aramamıza gerek yok
kızlar youtubeda bu melodinin altındaki yorumları okudunuz mu? Bu melodi göğüsleri büyütüyor çünkü göğüslerin içini sütle dolduruyor ama o süt orada kalınca kanser riskini arttırıyormuş.. Bir araştırın derim ben çünkü bayağı bir şey gördüm :s
10 gündür dinliyorum ölçmedim ama bi dolgunlaşma var :)
indirebiliyomuyuz bu müziiği?
bu müziğin linkini verebilirmisiniz...irde bu müziği cebe indirmek istiyoruz.mümkünm indiren varmı cep telden dinlemesi hem kolay ...he her an elimizin altında olur melodi.ardım edeilirmisinzz
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark
cidden bu melodiyle böyle bişey mümkünmü arkadaşım :)
kızlar çörek otu yağı sizde tüylenme yapmadı mı? Ben az bir zaman kullanmama rağmen yaptı
neyse bugün başlasam iyi olcak şu melodiyi düzenli olarak dinlemeye.. Inşallah bu işe yarar..
çörek otu yağımda kenarda duruyodu tedirgin olduğum için ona da başlasammı acep gene..