- 12 Ocak 2011
- 281
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yutuptan nasıl indirdin canım.tarif etsene bende indireyim tel dinlemek daha kolay olur sürekli pc başında olamıyor insan.
Buradan indirebilirsin canım. =>> breastenlargementringtone.mp3
Sizin için upload ettim sizde dinleyin sizinkide büyüsün. Dertlerimiz aynı nasılsa yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
nasıl bu hareketler canım acaba:S benmde yardıma ihtiyacm var offf:SS:S
bu hareketler kesin sonuç veriyormu peki ????
bütün yaptıgımz şeyler kişiden kişiye degişiyo bunuda bilemicem
ama en azından spor büyümese bile şekil alır ve dikleşir hem vucudumuza yarayışlı kolay
ben başlicam ama tabi uzun bi zaman lazım gelişme olursa haber veririm cnm
inşllh bi sonuç alırsın
bende p.tesiden başlıcam
düzenli yapmak gerekiyo tatlım verdigim linki incele ilk hafta hergün 3er hareket
2.hafta 2şer arttırysun hadi bakalım inş fayda görürüz
canım dnlednmi faydası oldumu hiç?
Evet canım dinledim. Bu müziğe başlamadan önce gögüs ucum 79 idi. 20 gün boyunca düzenli dinledim. Ve 3 cm fark ile 82 oldu.
4-5 gün bekledim sonra tekrar ikinci 20 güne başladım. Fark sadecde 1 cm oldu. Ama bu ikinci hafta da gögüs masajına başladım.
( O da bu konu da var. =>> http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...i/431225-gogus-masaji-teknikleri-resimli.html)
Herneyse 83 cm oaln göğsüm; (düzenli) masaja devam ettiğim için 2 cm de oradan geldi ve fark 85 cm gögsüm var çok şükür.
Ama benim müzik dinlediğim zamanlar evde olduğum için kesinlikle slikonlu sutyenlerle dinlemedim. Yani evde her zaman yarım atlet giyiyorum. Slikonluyu misafir geldiğinde yada dışarı çıkarken takardım. Bununda faydası olmuştur belki söyleyim dedim.
Regl olayım Tibetin Gençlik Pinari 5 Hareketini de deneyeceğim. Bakalım oradan kaç cm gelecek.
tamam canım teşekkrlerr...bende masaj yapıyorum bakalımm bide o 5 hareketi denicem inşalah fayası olrr yaaa kçk gğslerden bıktmm offf:S:S:S:S