- 18 Temmuz 2008
- 115
- 0
- 41
Hayatımda bu kadar saçma bir olay görmedim müzikle göğüs büyütme!!!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar bu bebek ağlaması fln dedikleri melodi hangisi oluoo
iyi de o bebek ağlama sesi değil ki frekans sesi çoğu zamanda radyo da kanal ararken flan bu tür sesler çıkar ben bebek sesine benzer bişey duyamadım
Merhaba arkadaslar,
Hevesinizi kirmak istemem ama ben bu melodi hakkinda bir haber görmüstüm (alman haberleri)
Muhabir bu melodiyi 1 ay boyunca test ediyordu ve hakikaten gögüsünde ufakta olsa bir büyüme oluyordu. Sebebi: Bu melodi annelik hormonlarini devreye sokuyormus, yani emzirme istegi gibi seyler.
Sonuc: Muhabir melodiyi dinlemeyi birakir birakmaz, fissss diye inmis yine o 1-2cm lik büyüme.
ben bırakalı 5 günü geçiyo hala bi değişme yok küçülme falan olmadı cnm gerçi biraz daha zaman geçince nolur bilmiyorum ama bana küçülücekmiş gibi gelmio çünkü dolgunluk değil sadece resmen şekli deişti
ben yırmı defa dınledım yırmı gun boyunca bır kez bebek sesı gıbı gelmedı ancak beyın o sekılde algılıyomus canım
özel mesajı ben de alabilir miyim canım? bende dinliyorum ama bi türlü bebek ağlamasına konsantre olamıyorum duyamıyorum daha çok elektro gitar sesi geliyo bana yaaa
kızlarrrr bebek aglama sesı dıye bıseyı duyma yok beyın o sekılde algılıyo o kadar yanı ayrıca canım burdan yazayım ozel de zaten burda olan seylerı yaptım onu yazdım yanı çörek otu yagı ıle masaj gunde bır kez 5dk yapıyorum sonra ısırgan otu cayı ıcıp posasıylada bı kac dakıka gezdırıyorum ınce bı tulbente koyup bununla on gun olacak 2cm buyume ve dolgunlasma oldu hala da agrı var farklı bısey yok yanı burda ne yazıyosa onlar bırde ıkı uc yıl once masaj yaptım sureklı gunde ıkı kez buz masajı falan yapmısdım bunlar cnm
afrodit kendini sıkma da olucak illa şimdi olmazsa zamanla ilerde olucak hep küçük kalcak die bi kaide yok.
5 ay sonra düğünüm var canım. O zamana kadar inşallah biraz da olsa büyütsem iyi olur. Uğraşıyorum bakalım hayırlısı.
kızlar on günde 3cm buyume oldu gercekden de dogruymus bu melodıyle buyume olayı tavsıye ederım kalıcı mı olur onu suan ıcın bılemem daha devam edermı buyume onuda bılemem ama suan ıcın soyleyebılecegım sadece 3cmlık bı fark