Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar ben 10gün dinledim ve kaç cm bilmiyorum ama etkisinin olduğu kesin :) benim merak ettiğim 10günden sonrası??? İlk 10günden sonra aynı şekilde dinlemeye devam etmelimiyiz???
melodiyle göğüs büyütmek mi
ilk bşlarda pek inanmamıştım ama söyledklerinizden sonra inanmaya başladm. Size bi öneride bulunucam isterseniz denyin müziği dinlerden aynı zamanda burnunuzdan dern nefes alıp ağzınızdan verin derin nefes alırken göğüs kaslarnızın kasıldığını hissediceksiniz ben 3 gündür aklıma geldikçe yapıyorum bi etkisi oluyo mu tam olarak bilmiyorum ama göğüslerim hassaslaştı dokunduğum da hatta bile dokunmadan acı hissediyorum bakalım ne olucak. Isterseniz sizde deneyn
sagol canım onerın ıcın ayrıca ınanıp ınanmamak ınsanlara kalmıs ama saygı duymaya herkes mecbur sınır olmaya basladım alay edılmesıne bu konunun cıddı bı mevzu alay edılecek ne var bunda anlamadım bız bulmadık kı sonucda dr sonucda bunu bulan uydurma da degıl demı ama yaaa
canım sana ozel mesaj attım ben uzun dıye buraya yazmadımnez nez nezzzz..canım az yukarda sana bir soru sordum cvbını bekliyorum sabırsızlıkla
canım sana ozel mesaj attım ben uzun dıye buraya yazmadım
evt sizde haklısınız o kadar deniyoruz sonuç alamayınca mecbur her yönü deniyoruz. Bakalım inş bişeyler olur şimdi ben bide lastik bant almayı düşünüyorum internette videosu var lastik bantla spor yapıp göğüs kaslarını geliştiriyosun
bnde şu andan itibaren ara weriyorum dinlemeye gerçekten 2. 10 günde bir etkisi olmuyo ama ben 15 gün sonra falan tekrar başlicam bakalım tekrar etkşsini göstercek mi
evet canım aynen bende oyle dusunuyorum ara verdım zaten bende sonra tekrar denemeyı dusunuyorm