- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
bende molaya cikiyorum :80:makarnami isitip yiyeyim![]()
afiyet olsun cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende molaya cikiyorum :80:makarnami isitip yiyeyim![]()
Bugun sıfır gunumdu butun gun corba yesil cay ve ayran ictim
Yalnız kızlar bişey sormak istiyorum corbam yayla corbasıydı ve icinde şu yarma denilen bugdaydan vardı
Katı yerine gecmiyor dimi püre kıvamında yumusacıklardı cunku
Buna ragmen soylemesi ayıp coktan ishal olmusum bile
Benim metabolizma biraz hızlıdır anında tepki verir
Yarın 1 günüm ve cok mutluyum iple gectim butun gunnnn![]()
birazdan dünkü menümü yazacam canim cok zengin bir menü olduafiyet olsun cnmbende öğlen bi tabak kıymalı soslu makarna yapıp yedim afiyetle
yanında 2 kase ye yakın yoğurt yedim..akşam yine bi kase mercimek çorbası ve yarım tabak makarna yoğurt yedim ve 6.30 itibariyle yemek faslını kapattım su içmeye devam bakalım bu günüde böyle bitirdik..zorlu gün yarın 0 günümüz..
bence birsey olmaz canim bende arada sehriyeli corbada iciyorum 0 günlerimde diyorum bütün gün okadar kaloriden kacindim biriki sehriyeden nolcak diyeBugun sıfır gunumdu butun gun corba yesil cay ve ayran ictim
Yalnız kızlar bişey sormak istiyorum corbam yayla corbasıydı ve icinde şu yarma denilen bugdaydan vardı
hosgeldin canimyarın bende baslıyorum evlenmeden önce 53 kiloydum su an 1 yılda 63 oldum( insallah bu kilolardan kurtulucam
Bugun sıfır gunumdu butun gun corba yesil cay ve ayran ictim
yarın bende baslıyorum evlenmeden önce 53 kiloydum su an 1 yılda 63 oldum( insallah bu kilolardan kurtulucam
dünkü menüm:
sabah: 2dilim kara ekmek krem peynir
öglen: kiymali makarna
ara: 1dilim cikolatali kek (isarkadasi getirdi tadina bak diye)
ara: 1 erik
ara: 1 kinder pingui
aksam: etli pilav
amma cok yemissim:78:
senin bu 'ara'lar epey kuvvetli olmuş suzicim![]()
ne güzel yiyosun ben korkudan ne çikolata ne kek koyamıyorum ağzıma en azından 1 kg olsun verene kadar..bu kadar da sıkmama rağmen veremezsem zaten yandım..
evet kuvvetli oldudemin size alman forumdan alintilar alip tercüme ediyordum bayadir orda yapanlar var motivasyon olsun diye basari öykülerini yazarken sekretär daldi odama kapatmak zorunda kaldim vakit buldugumda ekliycem
![]()
orda okudugum kadariyla baya güzel kilo verenler var ama bi kac seyi burda kopyalasam googleden siz cevirtirsenizolmazmi :26:
Hallo zusammen,
ich heiße Athena, bin 26 Jahre alt und wiege momentan 86,6 Kilo bei einer Größe von 1,75 m. Ich mache seit 2 Wochen 10in2 und habe schon 3,3 kilo abgenommen. Ist zwar wahrscheinlich nur Wasser, motiviert aber trotzdem Ich war vor ca. einem Jahr schon mal bei 77 Kilo angelangt, durch die Trennung von meinem Freund sind aber 12 Kilo wieder drauf gewandert.
Mir wird immer gesagt, man sieht mir das Gewicht nicht an, aber ich selbst fühle mich einfach unwohl momentan. Durch einen Zufall bin ich auf 10in2 gestoßen und mir gefällt das Ganze total.
bu 2 haftada 3,3 kilo vermis
Hallo,
nachdem ich die ganze Woche dachte, es geht jetzt nur noch langsam weiter, wurde ich heute morgen wieder von meiner Waage überrascht. Vorm Frühstück auf einmal nur noch 86,2 kg. Damit hab ich fast 6kg abgenommen in grad mal einem Monat, mir gehts gut und mehr als die Hälfte der Tage hab ich "ohne Nachdenken" gegessen
Die nächsten 6 werden genauso einfach - Ende Oktober ist jetzt mein Ziel
bu da 1 ay da nerdeyse 6 kilo verdim diyor
2 tanesini ekledim biraz motivasyonumuz olsun diye
bugün 0 günümüz madeinheavencigimle öglen 1 tane yogurt yedim bol su ictim kahve ictimfazla zorlanmadim bugün cok sükür
![]()
ben mantar corbasini seviyorum hazir oluyor ama hemencik de oluyor acikincatamam cnm süper olur valla..bide ben mercimek çorbasından başka çorba içemiyorum midem almıyo bugünde mercimek çorbası yaptım kendime sen hangi çorbaları içiyosun cnm sevebileceğim başka çorba varmı diye bakıyorum ama yok malesef doyuruculuğu iyi ama bi zaman sonra bıkcam sanırım..
birsey degil canimcanımm benim sağolben çevirmeye çalışcam şimdi maşallah ne güzel kilo vermişler yaa..aynı sen gibiyim bende sabah yarım kase kadar meşhur mercimek çorbamı içtim bi iki bardak çay öğlende yine 1 kase çorba yoğurt şimdi de devam ediyorum işte su ve çay la..dün 1 günümde 6.30 da bıraktım yemek yemeği sonrasındada hiç acıkmadım ama 0 günü öyle olmuyo işte şimdi iyiğim ama gece acıkıyorum ben yaa
![]()
ben mantar corbasini seviyorum hazir oluyor ama hemencik de oluyor acikincatavuk corbasida tam benlik
hmm brokkoli dene birde canim
brokoli :44: hımm tamam cnm denerim..mantar tavuk şehriye tarhana aklına ne gelirse artık hiç birini yiyemiyorum aslında ama bakalım brokoliyi denerim bi kere
birsey degil canimevet malesef canim yaa ya erken yatmam lazim yada kivraniyorum aksamlari oyalanacak birseyler bulmamiz lazim ki aklimiza yemek gelmesin
birazdan cikacam eve gidince ev isine atacam kendimidizi varsa ona bakarkende ütümü yapayim elim bos kalmasin
![]()
ben mantar corbasini seviyorum hazir oluyor ama hemencik de oluyor acikincatavuk corbasida tam benlik
hmm brokkoli dene birde canim
brokoli :44: hımm tamam cnm denerim..mantar tavuk şehriye tarhana aklına ne gelirse artık hiç birini yiyemiyorum aslında ama bakalım brokoliyi denerim bi kere
birsey degil canimevet malesef canim yaa ya erken yatmam lazim yada kivraniyorum aksamlari oyalanacak birseyler bulmamiz lazim ki aklimiza yemek gelmesin
birazdan cikacam eve gidince ev isine atacam kendimidizi varsa ona bakarkende ütümü yapayim elim bos kalmasin
![]()
ben diyordum zaten zayiflarin yaptigi takdiye benziyor diyebenim arkadasda cok zayif dünyayi yiyo
ben olsam yuvarlanirdim herhalde ama sonraki günler bana yemek yemegi unuttum diyor
birde ben unutsam
ayy cok sevindim birlikten kuvvet dogar
dün aksam bende dayanamayip bi avuc leblebi yedim oglise makarna yedirdim ondanda 1-2 tane yuttumbirde 2 dilim elma tam 0 günü uygulayamadim ama tarti bugün yüzüme güldü 73.4
1 haftada 1 kilo vermis oldum haftasonu tutamadim gecen hafta
sade pazartesi carsamba tuttum cuma günü aksamida bir lahmacun kacirmisdim yarim yamalak yaptigim halde cok sevindim haftasonu nerdeyse 1 kilo cekirdek citledik arkadaslan oglisin patates kizartmalarindan yedim pazar günü bu sefer birakmak istemiyorum cünkü istedigimi yiyebiliyorum dün makarna yapmisdim oglise öglen onu yiycem
kalabaliklasdik cok güzel birbirimizi motive ederizbende cok sey yaptim saglikli besleneyim dedim onu bunu canim cekti
lahana corbasi ictim bir kac gün sonra kovalari bosaldim icemedim dukan yaptim 1 hafta anca gitti benim kendi kendime diyorum 1 gün dayan cok canin cekerse yarin yiyebilirsin 1 gün olunca daha kolayima gelecekmis gibime geliyor insallah verebiliriz canim
dimi![]()
aynen canim ya benim esimde bi dur karsimda yemeanacım aç olunca insanın aklına bişey gelmiyoki oyalanacak![]()
eşimde sağolsun boğazı hiç durmaz yanımda çatır çutur bişeyler yiyip duruyo hepten kötü oluyorum en iyisi vurup kafayı yatmak..öyle böyle bugünüde akşam ettik be suzicim
iyi paylaşıyorum seninle yoksa çok daha zor olurdu
yarın 1 günümüz
şaka maka 3 günü devirdik helal bize
![]()
![]()
hadi bakalim ozaman kolay gelsin canimEvet kesinlikle.
Evime gittiğim gibi denemeye başlayacağım.![]()
Kızlar kızlaaarrr anam nasıl mutluyummm
2 gun once ilk 0 gunume baslarken tartıldıgımda 58.7 kg idim
Dun hiç kısmadan yedimde yedimm
Bugun ikinci sıfır gunum ve sabah tartıldgımda 58.0 dımm
Cok sevdimki ben bu diyetiiiiii
BenSuzi tesekkurler canımmmmm![]()