• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

geldimmmmm herkese iyi haftalar

Sabah tartıldım 65,2 geldim. ve başladım bugün 0 günüme :):):):):)

Sabah evden çıkmadan 2 bardak su
işe geldim 2 ve kahve
öğlen çorba

şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olacak

geldimmmmm herkese iyi haftalar

Sabah tartıldım 65,2 geldim. ve başladım bugün 0 günüme :):):):):)

Sabah evden çıkmadan 2 bardak su
işe geldim 2 ve kahve
öğlen çorba

şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olacak

insallah zorlanmasin :29: ayranda icebilirsin canim :7: birde spor yapmak isteyenler yeme günlerinde degilde 0 günlerinde spor yapsin diyor adam sitesinde :34:

acikmaya basladim yavas yavas ama günü yariladim sayilir hem yarin canim ne isterse yiyebilecem bugünü atlattikdan sonra :56:
tuhaf olan saglikli seylerde canim istemeye basladi :1:

kendiligimden bu kadar bol sivi tükedigimi hatirlamiyorum :37: resmen damacana gibi oldum acikdikca iciyorum :1:
habirede wc ye kosturuyorum :37:

birkaç gündür takip ediyordum başlığı ve bugün bende başladım bu diyete. aylardır dikkat ediyorum ama hep 57.2 kg'dan aşağı inemedim. Hedefim 53 kg. inşallah bu diyet işe yarar. bugün gayet rahat geçti.

slm cezalı ! olduğum için yazamadım bu günü ama başladım bende kızlar.. bugün 0 günümdü ve ii geçti pek zorlanmadım ama akşam midem fena kazındı ve çubuk kraker yedim bi kaç tane bide eşim yerken dayanamadım çikolatasından bi ısırık aldım malesef :17: .... gün içinde 2 lt su ,bi kaç bardak çay,ayran ve 3 kase mercimek çorbası içtim :56: ..aradaki kaçamakları saymassak bu iş olacak gibi görünüyo bakalım,sizden ricam 1 günlerinizdede neler yediğinizi yazmanız kızlar şimdilik hoşçakalın :3:

Ayyy selam kızlar iyi geceler
Ben bu diyeti cok sevdim valla 12-13 kilo vermem gerekiyor
Dukan diyetinden karataya denedim ama canım hep yasak şeyler cektiği icin basaramadım bıraktım hep

Bugun ilk 1 gunum olsun yarında 0dan devam ediyorumm
Ayy noolur bunu yapabileyim bariiii:17:

ben tam bu şekilde kilomu koruyorum.:16:
ben diyordum zaten zayiflarin yaptigi takdiye benziyor diye :1: benim arkadasda cok zayif dünyayi yiyo :37: ben olsam yuvarlanirdim herhalde ama sonraki günler bana yemek yemegi unuttum diyor :52: birde ben unutsam :9:
birkaç gündür takip ediyordum başlığı ve bugün bende başladım bu diyete. aylardır dikkat ediyorum ama hep 57.2 kg'dan aşağı inemedim. Hedefim 53 kg. inşallah bu diyet işe yarar. bugün gayet rahat geçti.
ayy cok sevindim birlikten kuvvet dogar :29:
slm cezalı ! olduğum için yazamadım bu günü ama başladım bende kızlar.. bugün 0 günümdü ve ii geçti pek zorlanmadım ama akşam midem fena kazındı ve çubuk kraker yedim bi kaç tane bide eşim yerken dayanamadım çikolatasından bi ısırık aldım malesef :17: .... gün içinde 2 lt su ,bi kaç bardak çay,ayran ve 3 kase mercimek çorbası içtim :56: ..aradaki kaçamakları saymassak bu iş olacak gibi görünüyo bakalım,sizden ricam 1 günlerinizdede neler yediğinizi yazmanız kızlar şimdilik hoşçakalın :3:
dün aksam bende dayanamayip bi avuc leblebi yedim oglise makarna yedirdim ondanda 1-2 tane yuttum :17: birde 2 dilim elma tam 0 günü uygulayamadim ama tarti bugün yüzüme güldü 73.4 :62: 1 haftada 1 kilo vermis oldum haftasonu tutamadim gecen hafta
sade pazartesi carsamba tuttum cuma günü aksamida bir lahmacun kacirmisdim yarim yamalak yaptigim halde cok sevindim haftasonu nerdeyse 1 kilo cekirdek citledik arkadaslan oglisin patates kizartmalarindan yedim pazar günü bu sefer birakmak istemiyorum cünkü istedigimi yiyebiliyorum dün makarna yapmisdim oglise öglen onu yiycem :56:
Ayyy selam kızlar iyi geceler
Ben bu diyeti cok sevdim valla 12-13 kilo vermem gerekiyor
Dukan diyetinden karataya denedim ama canım hep yasak şeyler cektiği icin basaramadım bıraktım hep

Bugun ilk 1 gunum olsun yarında 0dan devam ediyorumm
Ayy noolur bunu yapabileyim bariiii:17:
kalabaliklasdik cok güzel birbirimizi motive ederiz :29: bende cok sey yaptim saglikli besleneyim dedim onu bunu canim cekti :17: lahana corbasi ictim bir kac gün sonra kovalari bosaldim icemedim dukan yaptim 1 hafta anca gitti benim kendi kendime diyorum 1 gün dayan cok canin cekerse yarin yiyebilirsin 1 gün olunca daha kolayima gelecekmis gibime geliyor insallah verebiliriz canim :21:
Yapılabilir aslında ya. :)
dimi :1:

slm suzicim :3: valla kaçamaklarla filan geçirmişiz 0 günümüzü ama olacak cnm bu iş bak ne güzel vermişsin 1 kg :46: :nazar: bugün her ne kadar 1 günüm olsada fazla abartmak istemiyorum ben sabah ; 2 bardak suyla başladım kahvaltımda 5-6 tane siyah zeytin,domates biber söğüş,biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim bide 2 bardak çayım var tabi :40: şimdi su içmeye devam ediyorum cnm..öğlene ne yerim bilmiyorum henüz bakalım belki makarna yaparım sen yazınca canım istedi :1::1:

slm suzicim :3: valla kaçamaklarla filan geçirmişiz 0 günümüzü ama olacak cnm bu iş bak ne güzel vermişsin 1 kg :46: :nazar: bugün her ne kadar 1 günüm olsada fazla abartmak istemiyorum ben sabah ; 2 bardak suyla başladım kahvaltımda 5-6 tane siyah zeytin,domates biber söğüş,biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim bide 2 bardak çayım var tabi :40: şimdi su içmeye devam ediyorum cnm..öğlene ne yerim bilmiyorum henüz bakalım belki makarna yaparım sen yazınca canım istedi :1::1:

slm canim :3: evet daha tam yapamadik ama olacak insallah sagol canim :38: bencede fazla abartmayalim yani bende öyle düsünüyorum isarkadaslari pizza ismarliycakmis bugün yiyebildigimi bildigim halde canim hic istemedi :1: makarnami yiycem :56:
iyi tarafi bence canimiz sütlac istediginde gönül rahatliyla yiyebilmemiz olacak :1:
evet bende devami gelir insallah diyorum cok sevindim 1 kilo verdigimde onca kalorili sey yememe rahmen sagol canim :16:

slm canim :3: evet daha tam yapamadik ama olacak insallah sagol canim :38: bencede fazla abartmayalim yani bende öyle düsünüyorum isarkadaslari pizza ismarliycakmis bugün yiyebildigimi bildigim halde canim hic istemedi :1: makarnami yiycem :56:
iyi tarafi bence canimiz sütlac istediginde gönül rahatliyla yiyebilmemiz olacak :1:
evet bende devami gelir insallah diyorum cok sevindim 1 kilo verdigimde onca kalorili sey yememe rahmen sagol canim :16:

boşver cnm pizzayı makarnan var bak miss gibi :1::1: bayılırım sütlaça :40: şimdi nerden bulsamda yesem :1: evet canım yaa tam uygulamadığın halde yani kendini çokda zorlamadan haftada 1 kg daha ne olsun :1: maşallah sana :nazar::nazar: bakalım tatlım şimdilik benden bu kadar biraz mekik çekeyim göbek de gitsin :1: yazarım tekrar :3::3::3:

boşver cnm pizzayı makarnan var bak miss gibi :1::1: bayılırım sütlaça :40: şimdi nerden bulsamda yesem :1: evet canım yaa tam uygulamadığın halde yani kendini çokda zorlamadan haftada 1 kg daha ne olsun :1: maşallah sana :nazar::nazar: bakalım tatlım şimdilik benden bu kadar biraz mekik çekeyim göbek de gitsin :1: yazarım tekrar :3::3::3:

:9: tesekkür ederim canim :54: tamam sana kolay gelsin :8: canim birde adam diyo ki sayfasinda sporlari genelde 0 günlerinde yapin diyor bende yarin fitness salonuna gitmeyi düsünüyorum:8: yazildim mayisda 2 aydan beri kapisina ugradigim yok :17:

Back
X