Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldimmmmm herkese iyi haftalar
Sabah tartıldım 65,2 geldim. ve başladım bugün 0 günüme :):):):):)
Sabah evden çıkmadan 2 bardak su
işe geldim 2 ve kahve
öğlen çorba
şimdilik iyi gidiyor bakalım akşama kadar ne olacak
ben diyordum zaten zayiflarin yaptigi takdiye benziyor diyeben tam bu şekilde kilomu koruyorum.![]()
ayy cok sevindim birlikten kuvvet dogarbirkaç gündür takip ediyordum başlığı ve bugün bende başladım bu diyete. aylardır dikkat ediyorum ama hep 57.2 kg'dan aşağı inemedim. Hedefim 53 kg. inşallah bu diyet işe yarar. bugün gayet rahat geçti.
dün aksam bende dayanamayip bi avuc leblebi yedim oglise makarna yedirdim ondanda 1-2 tane yuttumslm cezalı ! olduğum için yazamadım bu günü ama başladım bende kızlar.. bugün 0 günümdü ve ii geçti pek zorlanmadım ama akşam midem fena kazındı ve çubuk kraker yedim bi kaç tane bide eşim yerken dayanamadım çikolatasından bi ısırık aldım malesef.... gün içinde 2 lt su ,bi kaç bardak çay,ayran ve 3 kase mercimek çorbası içtim
..aradaki kaçamakları saymassak bu iş olacak gibi görünüyo bakalım,sizden ricam 1 günlerinizdede neler yediğinizi yazmanız kızlar şimdilik hoşçakalın
![]()
kalabaliklasdik cok güzel birbirimizi motive ederizAyyy selam kızlar iyi geceler
Ben bu diyeti cok sevdim valla 12-13 kilo vermem gerekiyor
Dukan diyetinden karataya denedim ama canım hep yasak şeyler cektiği icin basaramadım bıraktım hep
Bugun ilk 1 gunum olsun yarında 0dan devam ediyorumm
Ayy noolur bunu yapabileyim bariiii![]()
dimiYapılabilir aslında ya. :)
gecen hafta pazartesi basladim bebegim 74.4 ile basladim bugün tartildim 73.4suzim fena görünmüyor başladığından beri nekadar kilo kaybın oldu ???
gecen hafta pazartesi basladim bebegim 74.4 ile basladim bugün tartildim 73.4![]()
bende sevindim seker bilirsin hep 300 500 den fazla veremiyordumvay be 1 kilo vermişsin
bi süre dene bakalım suzim faydasını görürsen bende başlarım![]()
slm suzicimvalla kaçamaklarla filan geçirmişiz 0 günümüzü ama olacak cnm bu iş bak ne güzel vermişsin 1 kg
![]()
bugün her ne kadar 1 günüm olsada fazla abartmak istemiyorum ben sabah ; 2 bardak suyla başladım kahvaltımda 5-6 tane siyah zeytin,domates biber söğüş,biraz beyaz peynir ve 2 dilim kızarmış ekmek yedim bide 2 bardak çayım var tabi
şimdi su içmeye devam ediyorum cnm..öğlene ne yerim bilmiyorum henüz bakalım belki makarna yaparım sen yazınca canım istedi
![]()
slm canimevet daha tam yapamadik ama olacak insallah sagol canim
bencede fazla abartmayalim yani bende öyle düsünüyorum isarkadaslari pizza ismarliycakmis bugün yiyebildigimi bildigim halde canim hic istemedi
makarnami yiycem
iyi tarafi bence canimiz sütlac istediginde gönül rahatliyla yiyebilmemiz olacak
evet bende devami gelir insallah diyorum cok sevindim 1 kilo verdigimde onca kalorili sey yememe rahmen sagol canim![]()
boşver cnm pizzayı makarnan var bak miss gibibayılırım sütlaça
şimdi nerden bulsamda yesem
evet canım yaa tam uygulamadığın halde yani kendini çokda zorlamadan haftada 1 kg daha ne olsun
maşallah sana
bakalım tatlım şimdilik benden bu kadar biraz mekik çekeyim göbek de gitsin
yazarım tekrar
![]()