10=2 Yeni Zayıflama Yöntemimiz

geçmiş olsun cnm bende giremedim bugün misafirlerim vardı anca oturdum pc başına..bugün 1 miydi 0 mıydı anlamadım ki ben ya millete yemek yetiştircem diye canım çıktı ne yediğimide anlamadım su da içemedim bugün devamlı tuvalete koşturmayayım diye zordu bugün yani..yarınki 0 günümde geçsin tartılcam artık bakalım değişen bişey olmuş mu bendeki mekanik göstergeli tartı dijital değil o yüzden gram gitmiş olsa anlayamam illa kilo gidecek yani inşallah vermişimdir suzicim yaa moral lazım bu aralar kk girdikçe yaz tatlım sen takipteyim ben

selam kızlar ,aslında düzenli yaptım ve kilolarımdan kurtuldum diyen kk kızına rastlayamadım.Ama yine de bu diyeti uygulayacağım.Zira bir eğitim programına katılıyorum üstelik yatılı.Ben de az yiyerek zayıflamayı düşünüyordum sanırım bu yöntem daha iyi.
evet 59 kilo ile başlayacağım ....hedef 50 yol uzun...

Hosgeldin canım
Kilolarmız aynı gibi bende 58 kiloyum ve ilk hedef 50

İnsallah basarırızz

Hosgeldin canım
Kilolarmız aynı gibi bende 58 kiloyum ve ilk hedef 50

İnsallah basarırızz
hoş bulduk tatlım.canım ilk hedef derken yeni kaç olmak istiyorsun ?ben 50 kilo dan aşag şimdilik :) düşmek istemiyorum.ya spor yapamıyorum tatlım yaa.Bu diyette de ne bilim harfiyyen uyan kilo veren olmamış.biraz kararsızım.Ama deneyeceğim inşallah.

Canım benim boyum kısa oldugu icin 36 bedende bile balıketli duruyorum
51 kilodayken gecen yıl 36 bedendim
Simdi en azından 48-49 olmak istiyorum boyum 157

Evet sitede kilo veren olmamıs pek uygulayan yok ama BenSuzi nin paylastıgı mesajlarda baya kilo veren olmus
Genel olarak haftada 1 kg
Ama bende korkuyorum acıkcası o kadar eziyet boşa giderse diye :26:

slm kızlar girip yazamadım ama devam ettim ve 1 haftam doldu bugün aç karnına sabah tartıldım hala 60 kg ben yaa zaten öyle bi incelme hafifleme filanda hissetmedim devam ettiğim sürede 0 günlerde hepimizin yaptığı gibi çorba su 1 günlerimdede abartarak yemediğim halde neden böyle oldu anlamadım :44::44: bir haftadır ağzıma tatlı sürmedim korkudan çok canım sıkıldı kilo veremediğimi görünce..daha önce kendi kendime yaptığım diyetde haftada 1 kg verebiliyodum yazmıştım 73 kg dan 60 kg ya düşmüştüm 1 sene önce 1 senedir aynı kilodayım ama 5 kg daha vermem lazım veremiyorum yapıştı üstüme bu kilo kilo verdikten sonra bi duraklama dönemi olur tamamda bu süre 1 sene olmaz heralde o kadar kilo verdim bi 5 kg veremiyorum napcam ben yaa sanırım bırakcam ben bu diyeti suzicim sen neler yaptın varmı bi gelişme..

Bugun 1haftam doluyor
1 hafta once sabah ac karna tartıldıgımda 58.7 kg idim
Pek umudum olmadan bu sabah tartıldıgımda tamm 57.7 kg geldim

1 kg gitmiş gibi gorunuyor
Tam işe yaramadıgını dusunmeye baslamıstımm

Yalnız 2-3 gundur mide agrısı cekiyorum
Diyettenni bilmiyorum ama ozellikle sabahları oluyor:26:

bende 1 haftadır sizin sonuçları bekliyordum bunu denemek için
işe yaramadığına üzüldüm

benimde son 2 kg mım var vermek için sana duran metabolzimana bir öenrim var
ben yaklaşık 6 aydır ayda 1-2 sefer yapıyorum .kalan son 5 kg mımı bu sayede verdim
sitede de var
ayranlı çorba detoksu
2 gün deniyorsun sadece ve 2 saatte bir ayranlı soğuk çorbayı içiyorsun
konularda aratırsan bulursun
ben bu detoks sayesinde duran metabolizmamı hızlandırdım
birde yine sitede var bunuda deniyorum
yoğurt kürü
ayranlı çorba detoksunu 2 gün uygulayıp ardından yoğurt kürünü uyguluyorum ve verdiğim kilolar kalıcı oluyor
6 aydır her denediğimde sonuç aldım
yalnız geçtiğimiz hafta uyguladığımda istediğim sonucu alamadım çünkü vereceğim kilo azaldı.şu anda 50 kg dayım ve 49 u sabitleyip uçuk bir hayalde olsa 47 olmak istiyorum.yaşımda 37
verilecek kilom azaldığı için son denemem çok başarılı olmadı onun haricinde her seferinde güzel sonuçlar aldım naçizane paylaşayım istedim

slm kizlar kusura bakmayin cocuk hasta olunca ilgi istiyor es de evde olunca o genelde giriyor pc ye ve bana firsat kalmiyor gelemedim düzen bozuluncada diyetede uyamadim ama yarin 0 günü ile tekrar kaldim yerden devam yarin ise gidecem isdeyken kolay oluyor

Şu 0 gunleri ne kadar uzunn ne kadarrrrr
Hala bitmediii
Karnım acıktı hic sevmediğim patates yemeğine bile gozum dusuyorrr
evet sevmedigin seyleri bile canin cekiyor birde 0 gününde yemek istedigin seyleri 1 günlerde uygulayamiyorsun okadarda canin cekmedigini anliyorsun gibi me geliyor
canim benim ya ksuura bakma tatlim girip yazamadim kendimi suclu hissettim sizleri yanliz birakdim diye
canim bu da az yeme gibi oluyor ama baska bir sekli cünkü 1 günde 2 gün yiyeceklerini zaten yiyemezsin herhalde :26:
Ben diyet yaparken light kola iciyodum surekli bide sekersiz limonata :)
onlari bende iciyorum canim
canim ya adam pes etmeyin diyor hemen kilo olarak görünmeye bilir ama kesin beden den kaybetmissinizdir diyor keske ölcesydik basdan heleki karin yaglarini eritiyormus 0 günlerinde yag yakiyormus sitesinde öyle acikliyor facede birsürü kisi bunu uygulayip paylasanlar var ama türkiyede bu yöntem daha cikmadi burda cogu kisi bunu yapiyor canim :26:
gecmis olsun canim :26: eger diyetden süpheleniyorsan birak canim ya sanettmiyorum ondan oldugunu ama belli olmaz kendine dikkat et devam ederse birak canim ya sagligindan önemli degil diyetler

bi bakmak lazim sagol canim paylasimin icin herhalde ayran detoksu yogurt corbasiyla mi oluyordun bende bunu 0 günlerinde yaparim ikisi bi arada

ahh canımm ne iyi ettinde yazdın sinir oldum kilo veremediğimi görünce hemen araştırıyorum çok sağol..inşallah işe yarar

suzicim inan o kadar da az yedim 1 günümde 1 haftada insan 1 kg veremezmi yaa moralim bozuldu..ölçmedimde ne bileyim eridimmi ama sanmıyorum hiç göbeğim sağolsun olduğu gibi duruyo şu ayran detoksunu bi araştırayım diyorum simgesimab yazmış ya iyi kilolarda vermiş maşallah pes etmek istemiyorum tabi ama moral sıfır yani nasıl aldıysam 5 kg gitmek bilmiyo bakalım vercez inş.

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

acaba dediğiniz detoks bumu bi bakıp beni bilgilendirirmisiniz..

ahh canımm ne iyi ettinde yazdın sinir oldum kilo veremediğimi görünce hemen araştırıyorum çok sağol..inşallah işe yarar

canim benim ya ben 5 gün tutmadim yedim de yedim hic 0 yapmadim pizza da yedim 1 paket cipsde yedim sadece 300 gramm arti cikdim bugün tekrardan 0a basladim simdiye kadar iyi sayilir sen nasil kendini iyi hissedeceksen öyle yap seker herkes kendine göre kolay olan bi yöntem bulup onu sonuna kadar götürürse sonuc alir ben bu yöntemi secmemin nedeni yemek yemegi seviyorum pilavdan makarnadan ekmekden uzak duramiyorum börek yedilermi günlerce yemeden duramam pasta yediler kek yediler canim istiyor bende hep kendi kkendime diyorum suzi 1 gün dayan ertesi günü istedigini ye zaten o gün gelincede istediklerini unutuyorsun saglikli seyler bile canin istiyor cislarda fazla gözün olmuyor bana yol arkadasi olursan cok sevinirim yapamam dersende kirilmam küsmem caniminici

dün 0 günümde 1 tabak mercimek corbasi 1 tavuk budu yedim
ama bugün tartildim ve cok hosuma gitti gördügüm sonuc 5 gün önce 73.7 falan idim sanirsam dün tartildim 74 cikmisdim 5 gün diyetsiz dünkü 0 günümden sonrada bugün 73.2 gösterdi simdide simitle 1 günümün acilisini yapiyorum

BenSuzi selam canm
Demek sende iyi sonuclar almaya basladın cok sevindim

Bende 1kilo verip 57.7yi gorunce bikac gun ara verdim
Cok fazla yememe ragmen bu sabahta 57.7yi gorunce devam etmeye karar verdim

Bugun 0 gunumu yapıyorum
Bi de bikac gun icinde ayran detoksunuda yapıcam
Hesaplarıma gore subat mart gibi istediğim kiloya kavusmus olcam insallahh

Bugun 0 günüm ve cok zor tutuyorum kendimiiii
Dayanamicam bişeyler atıcam azıma nerdeyseee
Hic kacamak yapmadımm suana kadar ama aksamları cok zorrrr

Bugun 0 günüm ve cok zor tutuyorum kendimiiii
Dayanamicam bişeyler atıcam azıma nerdeyseee
Hic kacamak yapmadımm suana kadar ama aksamları cok zorrrr

0 günü gercekden zorluyor dün benimde 0 günümdün aksama kadar iyi gitti aksam 1 tabak pirasa yemegi yedim
kendi kendime dedim pirasa zayiflatiyor birde aciliydin acida metoyu calistiriyor diye kendimi kandirdim yinede bütün gün kendimizi tutuyoruz öyle ufak kacamaklarin bence fazlada zarari olmaz herzaman yapmiyakda
bugün tartildim gecen haftaya göre 200 gramm arti dayim ama cok sey yedim pizza makarna ve 5 gün 0 gün uygulayamadim o yüzden üzülmüyorum birde hormon haplari kulaniyorum adedim düzene girsin diye kilo yapiyormus korkuyorum belki bu sekilde kilo alma tehlikesini atlatirim :18:
cok sevindim canim ara ara gel merak ederim madeinheaven yapmiyor artik sanirsam :26:
öptüm canim sIk gelemezsemde sayfayi acip okuyorum yazamasamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…