- 4 Ocak 2011
- 110
- 1
- 116
off kizlar bugün 1 günümdün ama 1 i 2 yaptim herhaldecok yedim yarin 0 günüm cok sükür seviniyorum bu yediklerimi yarin bol su bol sivi ile atacam yarin
aynen canim ya benim esimde bi dur karsimda yemeinsallah güzel sonuclar alacaz canim
bu arada bugünlerde fazla paylasimda bulamiycam arkadaslar benim oglan hastalandi göziltihabi olmus evdeyim ama az da olsa yine ugramaya calisirim
Şu 0 gunleri ne kadar uzunn ne kadarrrrr
Hala bitmediii
Karnım acıktı hic sevmediğim patates yemeğine bile gozum dusuyorrr[/QUOTE
aynen ya bendede öyle oluyo gündüz neyse geçiyoda geceler uzuyoda uzuyo
selam kızlar ,aslında düzenli yaptım ve kilolarımdan kurtuldum diyen kk kızına rastlayamadım.Ama yine de bu diyeti uygulayacağım.Zira bir eğitim programına katılıyorum üstelik yatılı.Ben de az yiyerek zayıflamayı düşünüyordum sanırım bu yöntem daha iyi.
evet 59 kilo ile başlayacağım ....hedef 50 yol uzun...
hoş bulduk tatlım.canım ilk hedef derken yeni kaç olmak istiyorsun ?ben 50 kilo dan aşag şimdilik :) düşmek istemiyorum.ya spor yapamıyorum tatlım yaa.Bu diyette de ne bilim harfiyyen uyan kilo veren olmamış.biraz kararsızım.Ama deneyeceğim inşallah.Hosgeldin canım
Kilolarmız aynı gibi bende 58 kiloyum ve ilk hedef 50
İnsallah basarırızz
hoş bulduk tatlım.canım ilk hedef derken yeni kaç olmak istiyorsun ?ben 50 kilo dan aşag şimdilik :) düşmek istemiyorum.ya spor yapamıyorum tatlım yaa.Bu diyette de ne bilim harfiyyen uyan kilo veren olmamış.biraz kararsızım.Ama deneyeceğim inşallah.
slm kızlar girip yazamadım ama devam ettim ve 1 haftam doldu bugün aç karnına sabah tartıldım hala 60 kg ben yaazaten öyle bi incelme hafifleme filanda hissetmedim devam ettiğim sürede 0 günlerde hepimizin yaptığı gibi çorba su 1 günlerimdede abartarak yemediğim halde neden böyle oldu anlamadım :44::44: bir haftadır ağzıma tatlı sürmedim korkudan çok canım sıkıldı kilo veremediğimi görünce..daha önce kendi kendime yaptığım diyetde haftada 1 kg verebiliyodum yazmıştım 73 kg dan 60 kg ya düşmüştüm 1 sene önce 1 senedir aynı kilodayım ama 5 kg daha vermem lazım veremiyorum yapıştı üstüme bu kilo kilo verdikten sonra bi duraklama dönemi olur tamamda bu süre 1 sene olmaz heralde o kadar kilo verdim bi 5 kg veremiyorum napcam ben yaa sanırım bırakcam ben bu diyeti suzicim sen neler yaptın varmı bi gelişme..
evet sevmedigin seyleri bile canin cekiyor birde 0 gününde yemek istedigin seyleri 1 günlerde uygulayamiyorsun okadarda canin cekmedigini anliyorsun gibi me geliyorŞu 0 gunleri ne kadar uzunn ne kadarrrrr
Hala bitmediii
Karnım acıktı hic sevmediğim patates yemeğine bile gozum dusuyorrr
canim benim ya ksuura bakma tatlim girip yazamadim kendimi suclu hissettim sizleri yanliz birakdim diyegeçmiş olsun cnm bende giremedim bugün misafirlerim vardı anca oturdum pc başına..bugün 1 miydi 0 mıydı anlamadım ki ben yamillete yemek yetiştircem diye canım çıktı ne yediğimide anlamadım su da içemedim bugün devamlı tuvalete koşturmayayım diye zordu bugün yani..yarınki 0 günümde geçsin tartılcam artık bakalım değişen bişey olmuş mu bendeki mekanik göstergeli tartı dijital değil o yüzden gram gitmiş olsa anlayamam illa kilo gidecek yani inşallah vermişimdir suzicim yaa moral lazım bu aralar kk girdikçe yaz tatlım sen takipteyim ben
canim bu da az yeme gibi oluyor ama baska bir sekli cünkü 1 günde 2 gün yiyeceklerini zaten yiyemezsin herhalde :26:selam kızlar ,aslında düzenli yaptım ve kilolarımdan kurtuldum diyen kk kızına rastlayamadım.Ama yine de bu diyeti uygulayacağım.Zira bir eğitim programına katılıyorum üstelik yatılı.Ben de az yiyerek zayıflamayı düşünüyordum sanırım bu yöntem daha iyi.
evet 59 kilo ile başlayacağım ....hedef 50 yol uzun...
onlari bende iciyorum canimBen diyet yaparken light kola iciyodum surekli bide sekersiz limonata :)
canim ya adam pes etmeyin diyor hemen kilo olarak görünmeye bilir ama kesin beden den kaybetmissinizdir diyor keske ölcesydik basdan heleki karin yaglarini eritiyormus 0 günlerinde yag yakiyormus sitesinde öyle acikliyor facede birsürü kisi bunu uygulayip paylasanlar var ama türkiyede bu yöntem daha cikmadi burda cogu kisi bunu yapiyor canim :26:slm kızlar girip yazamadım ama devam ettim ve 1 haftam doldu bugün aç karnına sabah tartıldım hala 60 kg ben yaazaten öyle bi incelme hafifleme filanda hissetmedim devam ettiğim sürede 0 günlerde hepimizin yaptığı gibi çorba su 1 günlerimdede abartarak yemediğim halde neden böyle oldu anlamadım :44::44: bir haftadır ağzıma tatlı sürmedim korkudan çok canım sıkıldı kilo veremediğimi görünce..daha önce kendi kendime yaptığım diyetde haftada 1 kg verebiliyodum yazmıştım 73 kg dan 60 kg ya düşmüştüm 1 sene önce 1 senedir aynı kilodayım ama 5 kg daha vermem lazım veremiyorum yapıştı üstüme bu kilo kilo verdikten sonra bi duraklama dönemi olur tamamda bu süre 1 sene olmaz heralde o kadar kilo verdim bi 5 kg veremiyorum napcam ben yaa sanırım bırakcam ben bu diyeti suzicim sen neler yaptın varmı bi gelişme..
gecmis olsun canim :26: eger diyetden süpheleniyorsan birak canim ya sanettmiyorum ondan oldugunu ama belli olmaz kendine dikkat et devam ederse birak canim ya sagligindan önemli degil diyetlerBugun 1haftam doluyor
1 hafta once sabah ac karna tartıldıgımda 58.7 kg idim
Pek umudum olmadan bu sabah tartıldıgımda tamm 57.7 kg geldim
1 kg gitmiş gibi gorunuyor
Tam işe yaramadıgını dusunmeye baslamıstımm
Yalnız 2-3 gundur mide agrısı cekiyorum
Diyettenni bilmiyorum ama ozellikle sabahları oluyor:26:
bende 1 haftadır sizin sonuçları bekliyordum bunu denemek için
işe yaramadığına üzüldüm
benimde son 2 kg mım var vermek için sana duran metabolzimana bir öenrim var
ben yaklaşık 6 aydır ayda 1-2 sefer yapıyorum .kalan son 5 kg mımı bu sayede verdim
sitede de var
ayranlı çorba detoksu
2 gün deniyorsun sadece ve 2 saatte bir ayranlı soğuk çorbayı içiyorsun
konularda aratırsan bulursun
ben bu detoks sayesinde duran metabolizmamı hızlandırdım
birde yine sitede var bunuda deniyorum
yoğurt kürü
ayranlı çorba detoksunu 2 gün uygulayıp ardından yoğurt kürünü uyguluyorum ve verdiğim kilolar kalıcı oluyor
6 aydır her denediğimde sonuç aldım
yalnız geçtiğimiz hafta uyguladığımda istediğim sonucu alamadım çünkü vereceğim kilo azaldı.şu anda 50 kg dayım ve 49 u sabitleyip uçuk bir hayalde olsa 47 olmak istiyorum.yaşımda 37
verilecek kilom azaldığı için son denemem çok başarılı olmadı onun haricinde her seferinde güzel sonuçlar aldım naçizane paylaşayım istedim
bende 1 haftadır sizin sonuçları bekliyordum bunu denemek için
işe yaramadığına üzüldüm
benimde son 2 kg mım var vermek için sana duran metabolzimana bir öenrim var
ben yaklaşık 6 aydır ayda 1-2 sefer yapıyorum .kalan son 5 kg mımı bu sayede verdim
sitede de var
ayranlı çorba detoksu
2 gün deniyorsun sadece ve 2 saatte bir ayranlı soğuk çorbayı içiyorsun
konularda aratırsan bulursun
ben bu detoks sayesinde duran metabolizmamı hızlandırdım
birde yine sitede var bunuda deniyorum
yoğurt kürü
ayranlı çorba detoksunu 2 gün uygulayıp ardından yoğurt kürünü uyguluyorum ve verdiğim kilolar kalıcı oluyor
6 aydır her denediğimde sonuç aldım
yalnız geçtiğimiz hafta uyguladığımda istediğim sonucu alamadım çünkü vereceğim kilo azaldı.şu anda 50 kg dayım ve 49 u sabitleyip uçuk bir hayalde olsa 47 olmak istiyorum.yaşımda 37
verilecek kilom azaldığı için son denemem çok başarılı olmadı onun haricinde her seferinde güzel sonuçlar aldım naçizane paylaşayım istedim
ahh canımm ne iyi ettinde yazdınsinir oldum kilo veremediğimi görünce hemen araştırıyorum çok sağol..inşallah işe yarar
canim benim ya ben 5 gün tutmadim yedim de yedim hic 0 yapmadim pizza da yedim 1 paket cipsde yedim sadece 300 gramm arti cikdim bugün tekrardan 0a basladim simdiye kadar iyi sayilir sen nasil kendini iyi hissedeceksen öyle yap seker herkes kendine göre kolay olan bi yöntem bulup onu sonuna kadar götürürse sonuc alirsuzicim inan o kadar da az yedim 1 günümde 1 haftada insan 1 kg veremezmi yaamoralim bozuldu..ölçmedimde ne bileyim eridimmi ama sanmıyorum hiç göbeğim sağolsun olduğu gibi duruyo şu ayran detoksunu bi araştırayım diyorum simgesimab yazmış ya iyi kilolarda vermiş maşallah pes etmek istemiyorum tabi ama moral sıfır yani nasıl aldıysam 5 kg gitmek bilmiyo bakalım vercez inş.
BenSuzi selam canm
Demek sende iyi sonuclar almaya basladın cok sevindim
Bende 1kilo verip 57.7yi gorunce bikac gun ara verdim
Cok fazla yememe ragmen bu sabahta 57.7yi gorunce devam etmeye karar verdim
Bugun 0 gunumu yapıyorum
Bi de bikac gun icinde ayran detoksunuda yapıcam
Hesaplarıma gore subat mart gibi istediğim kiloya kavusmus olcam insallahh
Bugun 0 günüm ve cok zor tutuyorum kendimiiii
Dayanamicam bişeyler atıcam azıma nerdeyseee
Hic kacamak yapmadımm suana kadar ama aksamları cok zorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?