10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Kanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız 😢
Canım bırde bu kımyasal gebelıgın nedenı nedir acaba neden düşük oluyor doktorun birsey dedımı

Kanamam çok olmuştu canım ağrı pek yaşamadım ama çok kan kaybettim betam sıfırlanana kadar takip edildi sonrada dolikasit b 12 vitamini olan bir takviye verdi doktor üç aydır bekliyorum inşallah güEl haberler alırız 😢
Canım bırde bu kımyasal gebelıgın nedenı nedir acaba neden düşük oluyor doktorun birsey dedımı

Bana kromozomsal bir problem olduğunu sağlıksız bebek olduğu için vücudumun attığını söyledi doktor canım tek bildiğim duyduğum bu birçk sebebi varmış okudukça öğrendim bende 😔😢

Canım senı. Kımyasal gebelık gecirdıgın ne zmn bellı oldu kanama gelıncemı anladın yoksa benımgıbı testlwrmı takıp edıyordun
Testle takip ederken fark ettim ama kanamam oldu ikikez sonra doktora gittik hemen ama bir haftada düştü betam sıfırlandı canım 😔 12 gün kanamam oldu çok kan kaybettim

Ben antibiyotik kullanıyorum diş ağrım var çekim olacak, gribi de atlatmış değilim canım etkisi devam ediyor. Ovulasyon testi yapıyorum yavaş yavaş çizgi geliyor, uzayan akıntım da dün başladı. Bakalım değerlendireceğim bu ay da kısmet olur olmaz göreceğiz sen napıyorsun nedir durumlar?
ne durumdasınızzzz

Kızlar benımde gebeliğim düşükle sonuclandı kimyasala dondu yani bugun adet oldum
Yaa çok üzüldüm vardır bir hayır diyelim, sen içini ferah tutmaya çalış canım en azından hamile kalabiliyorsun düşük sonrası bebeğin tutunma ihtimali daha çok artıyormuş umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

sen betanı öğrenmiş miydin
Yok canım testlerle takıp ettım bır turlu koyuya donusmedı hep sılıklıkte kaldı anlamiştım ters bırseyler oldugunu dusundugum gıbıde oldu
Suan agrılı ve pıhtılı kanama gelıyor
Bu testte kanamadan bır gun önce adet gecıkmesının 8. Günü testi idi.

Eklentiler

• D410FD17-F8A7-4388-A944-7E135E4C7859.webp
    D410FD17-F8A7-4388-A944-7E135E4C7859.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39
Yaa çok üzüldüm vardır bir hayır diyelim, sen içini ferah tutmaya çalış canım en azından hamile kalabiliyorsun düşük sonrası bebeğin tutunma ihtimali daha çok artıyormuş umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
Sagol canım hersey olacagına varıyor demekkı kusmette yokmus .Biraz pskolejıkman etkiliyor Belırsızlık ama yenı ay yenı umut
Bu ay gercı hemen dusunmuyorum nısan da tekrar denemeyı planlıyorum

Evet ovulasyon testı kullandım ılk kullanısımdı
ovülasyonun çift çizgisini bekleme çifti yakalayana kadar 2 günde bir ilişkiye gir . ve instagramda birgebeningunlugu diye bir sayfa var orada yumurtlama masajı hangi pozisyonda durman gerektiğini söylüyor allahın izniyle hamile kalırsın . herhangi bir sorun var mıyıd

Evet ovulasyon testı kullandım ılk kullanısımdı
Kızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyelim 🙏 inşallah güzel sonuçlar alırız

Eklentiler

• IMG_7710.webp
    IMG_7710.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar selam herkese, geçen aydan bu yana yazdıklarınızı tek tek okudum. Bu ay takip eden var mı yumurtlamasını? Ben test yaptım ekleyeceğim şimdi bu ayda beraber bekleyelim 🙏 inşallah güzel sonuçlar alırız
lütfen sadece yumurtlama günü birlikte olmayın , yumurtlama görene kadar 2 günde 1 ilişki yaşayın. yumurtlamadan sonraki silik çizgiyi kesin değerlendirin

Back
X