İnşallahAy cidden nerdeyse hepimizin 6 günü var, sıra sıra dökülür inşallah hayırlı haberler canım kadınlar
Kızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
canımmm inşallah vardıırr çok sevindim ama artimed için iyi değil diyorşar yaAy tebrik ederimmm var gibi gözüküyor hemen kan verrr, inşallah sağlıcakla ilerler. Benim de regle 6 gün kaldı tutuyorum ama kendimibelirtin var mıydı canım?
benim dün dediğin gibi sol kasığımda ara ara sancılandım ağrıtmayacak şekilde ve sol göğsüm aşırı ağrıyor dokununca sağ göğsüm hassas ama ağrılı değilBenimde bugün kasıklarımda tatlı tatlı bir hareketlenme var ağrı desen değil gıdıklama desen değil belki psikolojik bilemiyorum ara ara bı damla gelen beyaz kremsi akıntı var cok değil ama lekelenme şeklinde hadi hayırlısı bakalım yarın sabah yapsam mı avaba test son 5 gün kalmış oluyor ama yumurtlamadan sonra 9 gün geçmiş oluyor çıkar mı acaba erkende döllenmiş olabilei bilemiyorum şu an
Hep bir belirsizlikBenimde bugün kasıklarımda tatlı tatlı bir hareketlenme var ağrı desen değil gıdıklama desen değil belki psikolojik bilemiyorum ara ara bı damla gelen beyaz kremsi akıntı var cok değil ama lekelenme şeklinde hadi hayırlısı bakalım yarın sabah yapsam mı avaba test son 5 gün kalmış oluyor ama yumurtlamadan sonra 9 gün geçmiş oluyor çıkar mı acaba erkende döllenmiş olabilei bilemiyorum şu an
Vallaha geçiyor kasıklarımda değişik bir kıpırtı hareketlenme varHep bir belirsizlikİçinizden yarın test yapmak geçiyorsa yapın Umarım tutmuştur ve dilediğiniz gibi olur herşey
Hadi bakalım inşallah bizede haber verinVallaha geçiyor kasıklarımda değişik bir kıpırtı hareketlenme var
Tabi ki vereceğim tutuyorum kendimi erken yapıp negatifi görmemek içinHadi bakalım inşallah bizede haber verin
Canım ben bu ay hıc beklemıyordum gecen ay takıp ve ovıtrella ıle olmamiştı yanı bu ay oldu ıgnesızBenimde bata 8 gün kaldı,normalde regl belirtileri bu dönemde yaşamaya başlardım bu ay hiç bişey hissetmiyorum ya,sadece göğüs şişliği var o da sızlamıyor acı yok yani.Acaba olmadı mı bu ay :/
Hadı inşallah canım inşallah pozıtıfı gorursunBende cuma yapmayı düşünüyorum22 Şubat çünkü eşimin doğum günü bakalım belki böyle bir hediyemiz olur
İnşallahHadı inşallah canım inşallah pozıtıfı gorursun
Hayırlı olsun...benimde 6 gün var ama hiçbir belirti yok....bende aynı günleri degerlendirdimKızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
Farklı bir testle yaptınız mı en az sizin kadar merak ettimTesekkur ederım tekrarlıyacam testi evde farklı testte var sonuc ne cıkar bılemıyorum
Tekrar test yaptınız miCanım ben bu ay hıc beklemıyordum gecen ay takıp ve ovıtrella ıle olmamiştı yanı bu ay oldu ıgnesız
Benim ağrıdı iki gün falan. Önce sağ bel gamzesinin orası ağrıdı. Sonra oturdukça kuyruk sokumum battı. Şimdi de çok ayakta vs durunca hissettiriyorKızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …
Üşüme de elim ve ayağım ısınmıyor çok zor ısıtıyorum nedense gündüzleri oluyor amaKızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?