10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Benimde bugün kasıklarımda tatlı tatlı bir hareketlenme var ağrı desen değil gıdıklama desen değil belki psikolojik bilemiyorum ara ara bı damla gelen beyaz kremsi akıntı var cok değil ama lekelenme şeklinde hadi hayırlısı bakalım yarın sabah yapsam mı avaba test son 5 gün kalmış oluyor ama yumurtlamadan sonra 9 gün geçmiş oluyor çıkar mı acaba erkende döllenmiş olabilei bilemiyorum şu an

benim dün dediğin gibi sol kasığımda ara ara sancılandım ağrıtmayacak şekilde ve sol göğsüm aşırı ağrıyor dokununca sağ göğsüm hassas ama ağrılı değil

Hep bir belirsizlikİçinizden yarın test yapmak geçiyorsa yapınUmarım tutmuştur ve dilediğiniz gibi olur herşey

Tesekkur ederım tekrarlıyacam testi evde farklı testte var sonuc ne cıkar bılemıyorum

Benimde bata 8 gün kaldı,normalde regl belirtileri bu dönemde yaşamaya başlardım bu ay hiç bişey hissetmiyorum ya,sadece göğüs şişliği var o da sızlamıyor acı yok yani.Acaba olmadı mı bu ay :/
Canım ben bu ay hıc beklemıyordum gecen ay takıp ve ovıtrella ıle olmamiştı yanı bu ay oldu ıgnesız

Kızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
Hayırlı olsun...benimde 6 gün var ama hiçbir belirti yok....bende aynı günleri degerlendirdim

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …

Kızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …
Benim ağrıdı iki gün falan. Önce sağ bel gamzesinin orası ağrıdı. Sonra oturdukça kuyruk sokumum battı. Şimdi de çok ayakta vs durunca hissettiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…