- 25 Temmuz 2014
- 2.174
- 1.477
- 333
Benim ağrıdı iki gün falan. Önce sağ bel gamzesinin orası ağrıdı. Sonra oturdukça kuyruk sokumum battı. Şimdi de çok ayakta vs durunca hissettiriyor
İnşallah sağlıkla gebeliktendir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ağrıdı iki gün falan. Önce sağ bel gamzesinin orası ağrıdı. Sonra oturdukça kuyruk sokumum battı. Şimdi de çok ayakta vs durunca hissettiriyor
İnşallah hayırlısıysa ama ben üşütmüşte olabilirim bakalım 6 gün sonra belli olacak zatenİnşallah sağlıkla gebeliktendir.
Ben de olabilirim valla dışarı kar kış :) böyle ağrı üst bacaklarıma doğru iniyor şu an.. aslında 6 gün varsa predictor early gösteriyor diyorlar yaaaaİnşallah hayırlısıysa ama ben üşütmüşte olabilirim bakalım 6 gün sonra belli olacak zaten![]()
Uyuşma var mı bacağında canım, bel ağrısı vuruyor mu bacağına?Ben de olabilirim valla dışarı kar kış :) böyle ağrı üst bacaklarıma doğru iniyor şu an.. aslında 6 gün varsa predictor early gösteriyor diyorlar yaaaa![]()
Canım yaptım ama birsey cıkmadı ıkıncı testteFarklı bir testle yaptınız mı en az sizin kadar merak ettim![]()
Yaptım ama birsey cıkmadı yarına teste devam ederımTekrar test yaptınız mi
Bende var bıraz fazla oturunca oluyorKızlar kuyruk sokumu ağrıyan var mı ya ???
Tam oradaki kemik ve civarı ağrıyor bir de üşüme var …
benımde aynı böyle bu yuzden bu gun kan tatlıli verdim beta 7.3 cıktı ne olur bilemiyorumBenim de kasık ağrım var sanki regl olacakmışım gibi, bir de affedersiniz alt tarafım sanki hep ıslak gibi
Labaquick e herkes iyi diyor burda çiçeğim bi de onla dene istersenYaptım ama birsey cıkmadı yarına teste devam ederım
Denedım canım ıkıncı testım o cızgı cıkmadıLabaquick e herkes iyi diyor burda çiçeğim bi de onla dene istersen
Test yapmişmıydın evdebenımde aynı böyle bu yuzden bu gun kan tatlıli verdim beta 7.3 cıktı ne olur bilemiyorum![]()
Yaptım testte cıkmadı bir sey vallaTest yapmişmıydın evde
Artimede fazla güven ölmüyor diyorlar genelde pozitif çıkarıyormuş birkaç gün daha bekle sık dişini bakalım sonra testte her türlü belli olurCanım yaptım ama birsey cıkmadı ıkıncı testte
Bende laboquick ovu testi aldım bu ay onlar iyiydi bence yanında gebelikte geldi ama daha denemedim tutuyorum kendimiKızlar artı medi gecen ayda kullanmiştım hıc cızgı dahı cıkarmamiştı kuruma cozgısıde olusmamiştı hassasıyet acısından laboquick nasıl trendyoldan getıtmiştım
Canım bende bugun ıkı test yaptım bırınde var bırınde yok testın hangı markaydı atarmısın testınıYaptım testte cıkmadı bir sey valla
Canım ben gecen ay kullanmiştım ama hıc cıkmamiştı yarın yıne yapacagım testArtimede fazla güven ölmüyor diyorlar genelde pozitif çıkarıyormuş birkaç gün daha bekle sık dişini bakalım sonra testte her türlü belli olur