• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

İnşallah hayırlısıysa ama ben üşütmüşte olabilirim bakalım 6 gün sonra belli olacak zaten ☺️☺️
Ben de olabilirim valla dışarı kar kış :) böyle ağrı üst bacaklarıma doğru iniyor şu an.. aslında 6 gün varsa predictor early gösteriyor diyorlar yaaaa 😍🌺

Ben de olabilirim valla dışarı kar kış :) böyle ağrı üst bacaklarıma doğru iniyor şu an.. aslında 6 gün varsa predictor early gösteriyor diyorlar yaaaa 😍🌺
Uyuşma var mı bacağında canım, bel ağrısı vuruyor mu bacağına?

Kızlar artı medi gecen ayda kullanmiştım hıc cızgı dahı cıkarmamiştı kuruma cozgısıde olusmamiştı hassasıyet acısından laboquick nasıl trendyoldan getıtmiştım

regle 1 haftam kaldı sol kasığım eğilirken de ağrıyor kendime çektiğimdede ve göğsüm elleyince ağrıyor bugün su gibi akıntım geldi belirtilerinizde var mı

Eklentiler

• IMG_4691.jpeg
    IMG_4691.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar artı medi gecen ayda kullanmiştım hıc cızgı dahı cıkarmamiştı kuruma cozgısıde olusmamiştı hassasıyet acısından laboquick nasıl trendyoldan getıtmiştım
Bende laboquick ovu testi aldım bu ay onlar iyiydi bence yanında gebelikte geldi ama daha denemedim tutuyorum kendimi 😆

Pembe akıntı gelmesı hamılelık belırtısı mı? Ara ara mıdem yanıyor ve eksıyor. Göğüs hassasiyetı var ara ara. Bır de ates basıyor bazen.

Artimede fazla güven ölmüyor diyorlar genelde pozitif çıkarıyormuş birkaç gün daha bekle sık dişini bakalım sonra testte her türlü belli olur
Canım ben gecen ay kullanmiştım ama hıc cıkmamiştı yarın yıne yapacagım test 😃

Back