10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Önceki bebeğimi adet gününe 2-3 gün kala öğrenmiştim anında kırmızı çift çizgi olmuştu

Evet benim biraz uzun sürdü galiba teşekkür ederim
buradaki herkes çift çizgiyi ve çatlama günü daha önemli diyorlar bende o şekilde değerlendirdim siz çatlama gününü değerlendirdiniz mi . ayrıca benimde belirtilerim var fakat bir arkadaş burdan adete 8 gün kala belirti olmaz diyor tadım kaçtı . ama benim hiç adete bu kadar varken göğüs ağrım ve yanması kasık batmam olmazdı sizde belirti var mı

Çatlamayi siliklestigi gün diyorlar yani benim 12 şubat ama biz 11 şubat değerlendirdik bi belirtim yok

Ay inşallah çok güzel haberler verirsiniz.Bende çocuk kararı verdiğimizden beri ilk defa kayıt oldum önceden sadece okuyordum.Bakalım uğur getirisiniz belki bana da
İnşallah bende ilk çocuğuma hamileyken kayıt oldum buraya dogurana kdr aktiftim sonra birdaha hiç girmedim 7 sene geçti şimdi ise ikinciyi istiyoruz tekrar giriş yaptım ilk bu topige yazdım uğur getirir inşallah gönlünde ne varsa o olsun tez zamanda gebelik haberini duyarız inşallah

Ay inşallah ya

Ovulasyon yapmişmıydın yumurtlaman tam olarak bellımı
İlk çocuğunu ilk aydan hamile kaldım 7 sene ara verdik geçen ay iki-3 kez korunmasız ilişki oldu dedik heralde olur bu da maalsef olmadı bu ikinci ayimiz bu ay hiç korunmadik

Umutlandırmak istemem ama okuduklarima göre hamilesiniz gibi geldi.. yumurtlama geçtikten sonra çok bir akıntı olmuyor...genelde sarı akıntı hamilelik belirtilerinden gibi anladım okuduklarimdan

Kızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum

Eklentiler

• IMG_4684.jpeg
    193,8 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4685.jpeg
    220,8 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
Ay tebrik ederimmm var gibi gözüküyor hemen kan verrr, inşallah sağlıcakla ilerler. Benim de regle 6 gün kaldı tutuyorum ama kendimi belirtin var mıydı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…