Gogus ucu hassasıyetı ve akıntı var sımdılıkAy tebrik ederimmm var gibi gözüküyor hemen kan verrr, inşallah sağlıcakla ilerler. Benim de regle 6 gün kaldı tutuyorum ama kendimibelirtin var mıydı canım?
Gogus ucu hassasıyetı ve akıntı var sımdılık
Canım kan vermek ıstemıyorum gunumde gecsın bıraz testlerle ılerleyeyım dıyorum. Test tekrarı yapacagım baska bır testle kasık agrımda oluyor
Gunum gecmeden kan verme işine gırmek ıstemıyorum Eşimede tam net kırmızı gorene kadar soylemeyecegım
Artı med test evde suan 9 adet laboquick test var dun onunla aksam yapmiştım bırsey cıkmamiştı şimdi tekrar aksam üzeri yine onunla yapacagım bakalım onda cıkacakmı cıkmayacakmıMantıklı düşünmüşsün yaptığın testin markası neydi?
Canım senınde yumurtlaman 10 11 arasımıydıMantıklı düşünmüşsün yaptığın testin markası neydi?
Ben yumurtlama takibi yapmadım canım. Son adet tarihim 30 ocaktı. 11/12 si ilişki oldu kasıklarımda ağrı vardı o zamanlar belki bi ihtimal yakalamışımdır. Bat 24 şubat bakalımCanım senınde yumurtlaman 10 11 arasımıydı
Deneyebılırsın test eglence amaclı yanı
Ay bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah bebiş vardır hayırlı olsun bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak içinKızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
Ya artimede iyi değil diyorlar hep pozitif çıkarıyormuşArtı med test evde suan 9 adet laboquick test var dun onunla aksam yapmiştım bırsey cıkmamiştı şimdi tekrar aksam üzeri yine onunla yapacagım bakalım onda cıkacakmı cıkmayacakmı
Ayy pozitif görünüyor inşallah artimed yanıltmiyordur benimde bata 6 gün var bende kendimi zor tutuyorumKızlar merhaba nasılsınız ben tabi dayanamayıp test yaptım adete 6 gun var 10 11 e baglayan gece ilişki oldu saha öncesındede olmustu ama hangısı tuttu bılmıyorum
Canım ılıskılerımız hemen hemen aynı cat gunude aynı inşallah gönlu e gore olur yapmaktan zarar gelmezAy bende gördüm ikinci çizgiyi inşallah bebiş vardır hayırlı olsun bende zor tutuyorum kendimi test yapmamak için
10 Şubat yumurtlama
3-7-8-10-12 Şubat ilişki oldu
Bata 6 gün var yapsam çıkar mı acaba
Normalde yumurtlama ağrısı hissederim ve şeffaf akıntı olur bu ay okdr gebelik planlarım ki psikolojik olarak heralde hicbirsekilde hissetmedim bı belirti vermedi
Yaa bu topıng cok tatlı hepımızın. 6 günü var olması yumurtlamalar ılıskıler bat lar aynı denemekten zarar gelmezAyy pozitif görünüyor inşallah artimed yanıltmiyordur benimde bata 6 gün var bende kendimi zor tutuyorum
Aksama tekrar deneyecegım canım bakıp gorecezYa artimede iyi değil diyorlar hep pozitif çıkarıyormuş
26 Şubat regl tarihim,predictor early sipariş verdim sizce hangi gün denemeliyim ?Benimde bata 8 gün kaldı,normalde regl belirtileri bu dönemde yaşamaya başlardım bu ay hiç bişey hissetmiyorum ya,sadece göğüs şişliği var o da sızlamıyor acı yok yani.Acaba olmadı mı bu ay :/
Ya valla tam aynı şeyi düşünüyorum 10 gün kala alttan alta gelicem der belli ederdi gene olmadı diye üzülürdüm. Bugün 8/9 gün kalmış olması lazım ama gebelikte dahil hiç bir belirtim yok kuyruk sokumum ağrıuor biraz belimle, ama göğüs şişliği vs hiç bi şey yokBenimde bata 8 gün kaldı,normalde regl belirtileri bu dönemde yaşamaya başlardım bu ay hiç bişey hissetmiyorum ya,sadece göğüs şişliği var o da sızlamıyor acı yok yani.Acaba olmadı mı bu ay :/
Benimde aynı,kasık ağrıları bile tatlı tatlı olmaya başlardı .Bu ay baskın hiç bir belirti yokYa valla tam aynı şeyi düşünüyorum 10 gün kala alttan alta gelicem der belli ederdi gene olmadı diye üzülürdüm. Bugün 8/9 gün kalmış olması lazım ama gebelikte dahil hiç bir belirtim yok kuyruk sokumum ağrıuor biraz belimle, ama göğüs şişliği vs hiç bi şey yok
Belirtisiz premsesler gibi hamileler olucaz bu ay inşalllahhhhBenimde aynı,kasık ağrıları bile tatlı tatlı olmaya başlardı .Bu ay baskın hiç bir belirti yok
İnşallahBelirtisiz premsesler gibi hamileler olucaz bu ay inşalllahhhh
Yumurtlamayı 11 inde gördüm çok erken geliyor henüz 7. Gün .. Predictor sipariş ettim cuma günü yapayım diyorum inşallahhhİnşallahtest yapmayı ne zaman düşünüyorsunuz
Bende cuma yapmayı düşünüyorumYumurtlamayı 11 inde gördüm çok erken geliyor henüz 7. Gün .. Predictor sipariş ettim cuma günü yapayım diyorum inşallahhhsiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?