10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.113
1.443
333
Selam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydır bu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren ..

Benimde 7 şubatta yumurtlamam belirtim yok

Merhaba canım ovulasyon la mı takıp ettın

Bende takıp yaptım 7 8 ve dun geceyı degerlendirdim sence yumurta ne zmn catlamiş

Eklentiler

• IMG_4630.jpeg
    150,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_4629.jpeg
    150,5 KB · Görüntüleme: 11
Bende takıp yaptım 7 8 ve dun geceyı degerlendirdim sence yumurta ne zmn catlamiş
Merhaba kuzucum hoşgeldin evet yumurtlama testi ile takip ettim dün pikti bugün bi tık daha silik ama seninki gibi tam silik olmamış. Ben de bunu soracak birini arıyorum :)) hafif silikleşince çatlamış oluyor mu yoksa daha da silikleşmesi mi gerek acaba

Canım dunden beri bende bunu ogrenmek ıcın topık topık gezıyorum

Testlerını atarmısın

Ben hiç yapmadım ama burda yapan arkadaşları gördüm. En koyu çıkan renkten sonra silinmeye başlayınca çatlamış oluyormuş
Bana bır arkadas ıkıncı testte dılınmiş catlamiş dedı gece yaptım hala kırmızıydı ve uykuda bıle rahatsız eden agrılarım oldu sabahta sılınmiş catlamiş dıyen arkadasa gore ıkıncı testte sılinmiş oluyor

Canım kendı testlerımı sandım bır an sen tam kırmızıyı ne mzn gordun yanı ılk testın saat kacta yapılmiştı ben cok agrım olunca 17.30 da yapmiştımonda kırmızılıgı gordum

Canım kendı testlerımı sandım bır an sen tam kırmızıyı ne mzn gordun yanı ılk testın saat kacta yapılmiştı ben cok agrım olunca 17.30 da yapmiştımonda kırmızılıgı gordum
İlk testi dün 15:00 da yaptım , 22:30 da bi daha yaptım yine koyuydu nasılsa çatlamamış sabah değerlendireyim denk gelir belki dedim.. 11 Şubat sabah yazanı bu sabah kalkınca yaptım sonra değerlendirdim diğerini de az önce yaptım silikleşmesi belli olmuş.. yarın da denemeli miyiz acaba hiç bilmiyorum. Bugün benim de alt karnım ve kasıklarım orta şiddette ağrıyor , uzanıyorum öyle….

Denenmesı gerekıyormus ama benımde sol kasık ve alt bolgem agrıyor Sureklı afedersın benım gece vajen ıcınde asırı segerme vardı onuda anlayamadım ılıskıden once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…