10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Sızde nasıl belırtı varmı bende asırı akıntı var
Yumurtlamadan sonra 2 kerelik kremsi ben beyaz bi akıntı gördüm sebebini bilmiyorum açıkçası bir de bel ağrım oldu ama o da şuan yok.Göğüslerimi söylemiyorum her regl öncesi şişiyor şuan şişler,onun dışında sanırım başka belirtim yok.Sizin akıntınız şuan nasıl

Akıntı fazla kremsı şekılde ara ara yumurtlama agrısı gıbı agrı gırıyor karnıma

Benimde bat 24 subat...bugün aşırı sağ kasigimda ağrı var bıçakla oyuluyor sanki... yumurtlama 10 subatti... yumurtlamadan bir iki gün sonra göğüs ucumda hassasiyeti oldu...bir kaç gün sonra geçti...bu aralar basım dönüyor...kokulara karşı hassasiyet var..daha bir sürü belirti....bu kadar erken böyle belirtiler olur mu...piskolojik mi acaba...o kadar zaman ugrasinca takıntı oldu iyice

Benımde adet ve yumurtlama tarihim aynı sizinle gogus ucu hassasıyetı bebdedr olmustu şimdi cok hafıf dokununca oluyor

Benımde adet ve yumurtlama tarihim aynı sizinle gogus ucu hassasıyetı bebdedr olmustu şimdi cok hafıf dokununca oluyor
Dün bende aşırı sağ kaşık ağrısı oldu aglayacaktim ağrıdan ...başka birşey mi acaba kist enfeksiyon falan ...yoksa yerlesmemidir

Merhaba ben yeni üyeyim başlığı görünce dayanamadım bende geldim bizde bebiş düşünüyoruz bu 3.ayimiz.bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim 4 gün pozitif gördüm kafam karışık 8.9.10.11 şubat benimde sizle aynı gibi bakalım hayırlısı

Merhaba bende aynı günleri değerlendirdim. Ben de yumurtlama zamanı olan akıntımdan biliyorum çatladığını. Zaten baya kendini belli eden bir agrım vardı kasıklarımda. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. O zaman ilişkiden 6 gün sonra prodoctor erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm. Yine sipariş verdim bu hafta içi gelince hemen yapıcam.

Bendeki belirtiler ilişkiden sonraki gün başlayan göğüs ucu sızlaması ve ağrıması. Sol kasığımda ki ani sancı. Bazen oturduğum yerden kalkınca falan bıcak gibi saplanıyor. Bi de uyku hali sürekli uyumak istiyorum bu da iki gündür başladı

Merhaba bende beklemedeyim kısaca yazayım Son adet tarihi 28 Ocak
Bidaki adet tarihi 24 Şubat
5-11 Şubat arası yumurtlama tarihi takvime göre 10 Şubat yumurtlama
3-7-8-10-12 Şubat tarihleri değerlendirdik
Adete 7 gün kaldı Bekliyorum merakla
Ara ara kasıklarıma giren sancılar yoğun gaz ve kabızlık şikayetim var

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün; akıntım beyaz ya da kremsi olurdu ama bugün bildiğiniz altın sarısı afedersiniz baya bi akıntım oldu tek sefer oldu öğlen yanma acı koku vs yok.. ay umutlanabilir miyim başına gelen var mı acabaaa???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…