Ben test yapmayı dusunuyorumKızlar ben sanırım üşütmüşüm ondan bu kasık ağrıları10 gün nasıl geçecek bilmiyorum her şeyi bilmezken daha mı iyiymiş bu işler ne
İçinizden yapmak geliyorsa yapiiinBen test yapmayı dusunuyorummerak ıcındeyim acaba bellıolmaya baslarmı
Bugun yapmayacagım canım yarın belkı bı denemek ısgıyorum evde 9 testım. Var ovulashon testıyle beraber getıtmiştimİçinizden yapmak geliyorsa yapiiindualarım şuan sizinle umarım çıkar çıkar inşallah
Hayırlı haberlerinizi alırız inşallahBugun yapmayacagım canım yarın belkı bı denemek ısgıyorum evde 9 testım. Var ovulashon testıyle beraber getıtmiştim
Sızde nasıl belırtı varmı bende asırı akıntı varHayırlı haberlerinizi alırız inşallah
Sızde nasıl belırtı varmı bende asırı akıntı var
Yumurtlamadan sonra 2 kerelik kremsi ben beyaz bi akıntı gördüm sebebini bilmiyorum açıkçası bir de bel ağrım oldu ama o da şuan yok.Göğüslerimi söylemiyorum her regl öncesi şişiyor şuan şişler,onun dışında sanırım başka belirtim yok.Sizin akıntınız şuan nasılSızde nasıl belırtı varmı bende asırı akıntı var
Akıntı fazla kremsı şekılde ara ara yumurtlama agrısı gıbı agrı gırıyor karnımaYumurtlamadan sonra 2 kerelik kremsi ben beyaz bi akıntı gördüm sebebini bilmiyorum açıkçası bir de bel ağrım oldu ama o da şuan yok.Göğüslerimi söylemiyorum her regl öncesi şişiyor şuan şişler,onun dışında sanırım başka belirtim yok.Sizin akıntınız şuan nasıl
Yumurtlamadan sonra 12-14 gün geçmesi gerekiyormuş eğer daha az ise bekleyin benceBen test yapmayı dusunuyorummerak ıcındeyim acaba bellıolmaya baslarmı
Benımde adet ve yumurtlama tarihim aynı sizinle gogus ucu hassasıyetı bebdedr olmustu şimdi cok hafıf dokununca oluyorBenimde bat 24 subat...bugün aşırı sağ kasigimda ağrı var bıçakla oyuluyor sanki... yumurtlama 10 subatti... yumurtlamadan bir iki gün sonra göğüs ucumda hassasiyeti oldu...bir kaç gün sonra geçti...bu aralar basım dönüyor...kokulara karşı hassasiyet var..daha bir sürü belirti....bu kadar erken böyle belirtiler olur mu...piskolojik mi acaba...o kadar zaman ugrasinca takıntı oldu iyice
Eglence amaclı yapacaktım canım elimde test fazla oldugu için öncekı gebelıgımde adete 5 gun kala cıkmıstı testteYumurtlamadan sonra 12-14 gün geçmesi gerekiyormuş eğer daha az ise bekleyin bence
Dün bende aşırı sağ kaşık ağrısı oldu aglayacaktim ağrıdan ...başka birşey mi acaba kist enfeksiyon falan ...yoksa yerlesmemidirBenımde adet ve yumurtlama tarihim aynı sizinle gogus ucu hassasıyetı bebdedr olmustu şimdi cok hafıf dokununca oluyor
Merhaba ben yeni üyeyim başlığı görünce dayanamadım bende geldimSelam can anne adayları , dün yumurtlama testinde piki gördüm bugün de silikleşti.. 7-9-11 şubatı değerlendirdim, inşallah bu ay o aydırbu tarihlere denk gelenlerle beraber bekleşelim istedim , folik asitinizi , avokadonuzu eksik etmeyiniz lütfen bu tarihten itibaren ..
Ben dört gün pozitif gördüm bende burda çok araştırdım ama birsey bulamadımCanım dunden beri bende bunu ogrenmek ıcın topık topık gezıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?