- 29 Aralık 2017
- 73
- 33
- 88
- 27
Ne zamandı senin bat ve yumurtlamabenim normalde hep akıntım olur ama hiç yok denecek kadar az çamaşırım kirlenmiyor bile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandı senin bat ve yumurtlamabenim normalde hep akıntım olur ama hiç yok denecek kadar az çamaşırım kirlenmiyor bile
yumurtlamam 10 u , bat 26 sıNe zamandı senin bat ve yumurtlama
Senın adet ne zmna. Benımde 10 u 11 e baglayan gece çatlamiş sanırım ovuntestı yapmiştımBenim meme ucumda hiçbir şey yok meme hassasiyetim yukurtlamadan bir gün önce başladı sanırım hala da devam ediyor regl belirtimle aynı amabugün kremsi beyaz akıntı geldi iki kez falan yine de ümitlenmeme çalışıyorum hayal kırıklığına uğramamak adına
Bat 24 şubat benimde, son adet günüm 30 ocaktı. Ovu takibi yapmadım 11 i çatladığını düşünüyorum, kasık ağrımdan dolayıSenın adet ne zmna. Benımde 10 u 11 e baglayan gece çatlamiş sanırım ovuntestı yapmiştım
Ocak 24 en son adet benımde
Hoş geldinnHerkese merhaba,sizin gibi benimde yumurtlama dönemim aynı.Genelde hep okuyordum buradaki konulari ilk defa bu ay katılmak istedim.Benimde regl tarihim 26 Şubat.Belirti olarak sadece bel ağrım var sebebi başka şeyler de olabilir ama kendini hissettiriyor Ağrısi bakalım..
Bat 24 şubat benimde, son adet günüm 30 ocaktı. Ovu takibi yapmadım 11 i çatladığını düşünüyorum, kasık ağrımdan dolayı
Bende yumurtlama ma görede 24 subatta olacagım bakalım sonuc ne olacak bende bel yada kasık agrısı yokBat 24 şubat benimde, son adet günüm 30 ocaktı. Ovu takibi yapmadım 11 i çatladığını düşünüyorum, kasık ağrımdan dolayı
Hosgeldınız yumurtlamanız ne zmn oldu acabaHerkese merhaba,sizin gibi benimde yumurtlama dönemim aynı.Genelde hep okuyordum buradaki konulari ilk defa bu ay katılmak istedim.Benimde regl tarihim 26 Şubat.Belirti olarak sadece bel ağrım var sebebi başka şeyler de olabilir ama kendini hissettiriyor Ağrısi bakalım..
Hellooo durup durup belirti okuyorumBallarımmmmmmm napıyonız yumurtlamanın 5. Günü her sabah kalkıp azıcık göğüslerm sızlasa filan diyorum :)))) henüz bi şey yok .. önümüzdeki pazar en erken test yapabilirim bir hafta nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Aynen bi taraftan da 10 kala regl belirtileri başlıyor neye yoracagımızı da şaşıyoruz :)) allahım lütfen bu ay o ay olsun diyorum sürekli :)Hellooo durup durup belirti okuyorumbenim sızlıyor ama regl öncesi hep olduğu için onu saymıyorum
![]()
Hadi bakalım inşallah bu ay o aydır herkes için.. Toplu hamilelik haberi verelimAynen bi taraftan da 10 kala regl belirtileri başlıyor neye yoracagımızı da şaşıyoruz :)) allahım lütfen bu ay o ay olsun diyorum sürekli :)
Doğuralım akrepleri , topluca salalımHadi bakalım inşallah bu ay o aydır herkes için.. Toplu hamilelik haberi verelim![]()
Ahahahah uğraşsınlar sonra diyorsunDoğuralım akrepleri , topluca salalım![]()
Ahahahah uğraşsınlar sonra diyorsun
Kaç gün var bata?
[/QUOTE
27/28 gibi ama gelmiycek ya bu ay :))