• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

En erken bata kaç gün kala test yapabiliriz en erken ne zaman belli olur acaba

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün; akıntım beyaz ya da kremsi olurdu ama bugün bildiğiniz altın sarısı afedersiniz baya bi akıntım oldu tek sefer oldu öğlen yanma acı koku vs yok.. ay umutlanabilir miyim başına gelen var mı acabaaa???
Bence erken umutlanma sonra hayal kırıklığı olabilir adet tarihine yakın test yapabilirsin çünkü gebelik belirtileri adet belirtileri ile tamamen aynı

Kızlar bugün yumurtlamadan sonraki 6. Gün; akıntım beyaz ya da kremsi olurdu ama bugün bildiğiniz altın sarısı afedersiniz baya bi akıntım oldu tek sefer oldu öğlen yanma acı koku vs yok.. ay umutlanabilir miyim başına gelen var mı acabaaa???
Benimde yunurtlamadan sonra kremsi bembeyaz iki kere gelen akıntım oldu,tarif ettiğiniz gibi altın sarısı değildi o yüzden bilemiyorum 🙏

Evet haklısınız çok erken , ne bileyim rengi çok tuhafıma gitti🥹
Valla bu belirti işleri gerçekten belli olmuyo, bakıyorsunuz tüm belirtiler var ama regl oluyoruz ya da hiç belirti çıkmıyor gebelik oluşuyo herşey birbirine giriyor bu süreçte😀

Merhaba,Belirtileriniz var mı 🌸
Merhaba anlayamıyorum inanin çünkü adet belirtileri ile tamamen aynı belirtiler var şu an 2 aydır deniyoruz kasık ağrısı sancı batma gaz bunlar hep adete yakin yasarım geçen ay umutlandim dedim hamileyim test alem yaptım negatif çıktı adet oldum o yüzden bu sefer çok umutlanmak istemiyorum

Şu an evde sadece 1 tane erken gebelik testim var adete 7 gün kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🤣

Merhaba anlayamıyorum inanin çünkü adet belirtileri ile tamamen aynı belirtiler var şu an 2 aydır deniyoruz kasık ağrısı sancı batma gaz bunlar hep adete yakin yasarım geçen ay umutlandim dedim hamileyim test alem yaptım negatif çıktı adet oldum o yüzden bu sefer çok umutlanmak istemiyorum
Aynı şeyleri bende yaşıyorum,biz de eşimle 5 aydır deniyoruz,Geçen ay a ‘dan z’ye tüm belirtileri birebir yaşadım ama regl oldum.Şuanda baskın olarak hiç belirti yok çok merak ediyorum bakalım ne olacak.

Şu an evde sadece 1 tane erken gebelik testim var adete 7 gün kaldı yapmamak için zor tutuyorum kendimi 🤣
Ay aynı durumu daha bugün yaşadım,evde şuan test yok,eşime yolda eve giderken alalım mı test dedim bi şekilde kaldı, almadık.İyiki de almamışım zaten bata 9 gün varrr daha çıkmaz diye düşünüyorum işte merak ediyoruz hep😀

Aynı şeyleri bende yaşıyorum,biz de eşimle 5 aydır deniyoruz,Geçen ay a ‘dan z’ye tüm belirtileri birebir yaşadım ama regl oldum.Şuanda baskın olarak hiç belirti yok çok merak ediyorum bakalım ne olacak.
Ben de öyle kuşum inan 2 sene olacak her ay belirti sonra regl… vücudu dinlediğimizden oluyor , inşallah çok bekletmeden gelir yavrularımız hayırla ve sağlıkla 🥹

Merhaba bende aynı günleri değerlendirdim. Ben de yumurtlama zamanı olan akıntımdan biliyorum çatladığını. Zaten baya kendini belli eden bir agrım vardı kasıklarımda. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım. O zaman ilişkiden 6 gün sonra prodoctor erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm. Yine sipariş verdim bu hafta içi gelince hemen yapıcam.

Bendeki belirtiler ilişkiden sonraki gün başlayan göğüs ucu sızlaması ve ağrıması. Sol kasığımda ki ani sancı. Bazen oturduğum yerden kalkınca falan bıcak gibi saplanıyor. Bi de uyku hali sürekli uyumak istiyorum bu da iki gündür başladı
Ya sızınde gogulerde hassasıyet olusmus neden bu topıktekılerın herseylerı aynı belırtılerde aynı 😃

Back