Güvenme canım bende net pozitif çıktı. Ama güvenmedm ertesi gün predictor yaptım negatif çıktıEczaneden test aldım bugün adet günüm olmadım daha days doctor verdi güvenilir mi bu test akşam yapsam doğru sonuç verir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güvenme canım bende net pozitif çıktı. Ama güvenmedm ertesi gün predictor yaptım negatif çıktıEczaneden test aldım bugün adet günüm olmadım daha days doctor verdi güvenilir mi bu test akşam yapsam doğru sonuç verir mi
Pozitif çıkarsa kan testi veririm en garanti o ama akşamı beklicem test içinGüvenme canım bende net pozitif çıktı. Ama güvenmedm ertesi gün predictor yaptım negatif çıktı
Agrı belırtın varmı bende var mesala kasık bolgem resmen ıcten ıce yıkılmiş gıbıPozitif çıkarsa kan testi veririm en garanti o ama akşamı beklicem test için
Kasıklarımda şişkinlik var bugünAgrı belırtın varmı bende var mesala kasık bolgem resmen ıcten ıce yıkılmiş gıbı
Ayyy yapta bakalım keskin gözlerimizle hemen çizgi görelim inşallahhhhKasıklarımda şişkinlik var bugüntestin kağıdında ilişkiden 7-10 gün sonra yapabilirsin diyor bakalım yapmadım daha çok su içiyorum ki cisim gelsin
![]()
Canım bılemedım ama test tekrarı yap ıstersen kaswt testlerde bır o kadar hassas arkadasın yaptıgı albı testın hassasıyetını begendimKızlar adete 3 gün filan kaldı ama adet belirtilerim başlamadı değişik olarak koltuk altlarım ağrıyor . Test yaptım böyle çıktı hemen ama hem karartı hem de markası Freely olduğu için güvenemedi .. 3 gün önce yani 10. Gün kan testim negatifti…
Labaquick sipariş etmiştim akşam üstü teslim edilir bi de onla bakıcam inşallahCanım bılemedım ama test tekrarı yap ıstersen kaswt testlerde bır o kadar hassas arkadasın yaptıgı albı testın hassasıyetını begendim
O testtın hassasıyetını bılemeyecegım ama asla ıkıncı bır cızgı cıkarmıyor garanti bir testLabaquick sipariş etmiştim akşam üstü teslim edilir bi de onla bakıcam inşallah
Sen başka test yaptın mı bi daha kuzum sonuç ne oldu hepimizin 3/4 er günü kaldi maksimum:)O testtın hassasıyetını bılemeyecegım ama asla ıkıncı bır cızgı cıkarmıyor garanti bir test
Testler Negatif cıkıyor canım bugunde yapmadım Adet gunumde aslında bugun ama yumurtlamaya gore yarında olabılırımSen başka test yaptın mı bi daha kuzum sonuç ne oldu hepimizin 3/4 er günü kaldi maksimum:)
Ben gördüm çizgiyi balım inşallah giderek koyulaşır ve kanda da çıkarKızlar merhaba bende 11-12-13 de öatlama oldu bugün awox testi yaptım ilk defa bu marka gölge bile çıkarmazdı normalde sizce ne düşünüyorsun
Evet bayaDemekkı hassasiyetide yüksek miş
Benimde dün yaptığım böyleydi erken gebelik testi Bugün ki yaptığım normal gebelik testinde "al bi " marka önceden de yaptığım için biliyorum kesinlikle yoksa kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. Yarın da adet günüm bakalım çarşambaya randevu aldım ne diyecek Dr. İçi acık olan dünkü kapalı olan bugünün normal kadiset testtiKızlar adete 3 gün filan kaldı ama adet belirtilerim başlamadı değişik olarak koltuk altlarım ağrıyor . Test yaptım böyle çıktı hemen ama hem karartı hem de markası Freely olduğu için güvenemedi .. 3 gün önce yani 10. Gün kan testim negatifti…
Ben ıkı aydır famera kullanıyorum kalıtelı yumurta buyumesıne yardımcı oluyormusBenim belirti olarak ; bel ağrım sağ kasık ağrım ve göğüslerimden koltuk altlarıma giden sızı gibi bir ağrım var. Bir de adet olmadan önce sancılarım başlardı onlar başlamadı…
Umudum yok bu ay adet bitince maydonoz / süt buharı uygulamasını ve çörek otu/ bal/ tarçın kürünü yapayım diyorum ya da hiç ugrasmadan 2. Günü doktora gidip femara başlayacağım. Siz olsanız napardınız kızlar![]()
Amin canım inşallah bol bol dua edeceğiz hepimiz için bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahBen gördüm çizgiyi balım inşallah giderek koyulaşır ve kanda da çıkarbizimle de paylaş lütfen sonuçları gönlünce olsunnn
![]()
Sende bi test daha yapsan valla seni heyecanla bekliyorum. Bat a kaç gün kaldıAgrı belırtın varmı bende var mesala kasık bolgem resmen ıcten ıce yıkılmiş gıbı
Canım bende bır cızgı gordum ama arkadas gıbı kaset testle deneyın bırdeKızlar merhaba bende 11-12-13 de öatlama oldu bugün awox testi yaptım ilk defa bu marka gölge bile çıkarmazdı normalde sizce ne düşünüyorsun
Ay bariz görünüyor yaaaa inşallahhh bugün yumurtlamanın kaçıncı günü balım senin ??Evet baya
Benimde dün yaptığım böyleydi erken gebelik testi Bugün ki yaptığım normal gebelik testinde "al bi " marka önceden de yaptığım için biliyorum kesinlikle yoksa kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. Yarın da adet günüm bakalım çarşambaya randevu aldım ne diyecek Dr. İçi acık olan dünkü kapalı olan bugünün normal kadiset testti