10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Agrı belırtın varmı bende var mesala kasık bolgem resmen ıcten ıce yıkılmiş gıbı
Kasıklarımda şişkinlik var bugün 😄 testin kağıdında ilişkiden 7-10 gün sonra yapabilirsin diyor bakalım yapmadım daha çok su içiyorum ki cisim gelsin 🤣🤣

Kızlar adete 3 gün filan kaldı ama adet belirtilerim başlamadı değişik olarak koltuk altlarım ağrıyor . Test yaptım böyle çıktı hemen ama hem karartı hem de markası Freely olduğu için güvenemedi .. 3 gün önce yani 10. Gün kan testim negatifti…

Eklentiler

• IMG_7894.jpeg
    IMG_7894.jpeg
    224,9 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7896.jpeg
    IMG_7896.jpeg
    349,2 KB · Görüntüleme: 36
Kasıklarımda şişkinlik var bugün 😄 testin kağıdında ilişkiden 7-10 gün sonra yapabilirsin diyor bakalım yapmadım daha çok su içiyorum ki cisim gelsin 🤣🤣
Ayyy yapta bakalım keskin gözlerimizle hemen çizgi görelim inşallahhhh

Kızlar adete 3 gün filan kaldı ama adet belirtilerim başlamadı değişik olarak koltuk altlarım ağrıyor . Test yaptım böyle çıktı hemen ama hem karartı hem de markası Freely olduğu için güvenemedi .. 3 gün önce yani 10. Gün kan testim negatifti…
Canım bılemedım ama test tekrarı yap ıstersen kaswt testlerde bır o kadar hassas arkadasın yaptıgı albı testın hassasıyetını begendim

Sen başka test yaptın mı bi daha kuzum sonuç ne oldu hepimizin 3/4 er günü kaldi maksimum:)
Testler Negatif cıkıyor canım bugunde yapmadım Adet gunumde aslında bugun ama yumurtlamaya gore yarında olabılırım
Kasık agrısı ve gogus agrısı var sanırım agrılı bı adet donemı benı beklıyor 😢

Benim belirti olarak ; bel ağrım sağ kasık ağrım ve göğüslerimden koltuk altlarıma giden sızı gibi bir ağrım var. Bir de adet olmadan önce sancılarım başlardı onlar başlamadı…
Umudum yok bu ay adet bitince maydonoz / süt buharı uygulamasını ve çörek otu/ bal/ tarçın kürünü yapayım diyorum ya da hiç ugrasmadan 2. Günü doktora gidip femara başlayacağım. Siz olsanız napardınız kızlar 🥺

Kızlar merhaba bende 11-12-13 de öatlama oldu bugün awox testi yaptım ilk defa bu marka gölge bile çıkarmazdı normalde sizce ne düşünüyorsun

Eklentiler

• IMG_0875.jpeg
    IMG_0875.jpeg
    392,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_0876.jpeg
    IMG_0876.jpeg
    435,6 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar merhaba bende 11-12-13 de öatlama oldu bugün awox testi yaptım ilk defa bu marka gölge bile çıkarmazdı normalde sizce ne düşünüyorsun
Ben gördüm çizgiyi balım inşallah giderek koyulaşır ve kanda da çıkar ♥️ bizimle de paylaş lütfen sonuçları gönlünce olsunnn 🤲

Demekkı hassasiyetide yüksek miş
Evet baya
Benimde dün yaptığım böyleydi erken gebelik testi Bugün ki yaptığım normal gebelik testinde "al bi " marka önceden de yaptığım için biliyorum kesinlikle yoksa kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. Yarın da adet günüm bakalım çarşambaya randevu aldım ne diyecek Dr. İçi acık olan dünkü kapalı olan bugünün normal kadiset testti

Eklentiler

• 1000059024.jpg
    1000059024.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000059144.jpg
    1000059144.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 27
Benim belirti olarak ; bel ağrım sağ kasık ağrım ve göğüslerimden koltuk altlarıma giden sızı gibi bir ağrım var. Bir de adet olmadan önce sancılarım başlardı onlar başlamadı…
Umudum yok bu ay adet bitince maydonoz / süt buharı uygulamasını ve çörek otu/ bal/ tarçın kürünü yapayım diyorum ya da hiç ugrasmadan 2. Günü doktora gidip femara başlayacağım. Siz olsanız napardınız kızlar 🥺
Ben ıkı aydır famera kullanıyorum kalıtelı yumurta buyumesıne yardımcı oluyormus
Gecen ay doktor ovıtrella ıgne de yapmiştı
Bu ayda istege gore kullanabılırsın iğneyede gerek yok kendısı catlıyor dedı
Bende evde kendım kullandım

Ben gördüm çizgiyi balım inşallah giderek koyulaşır ve kanda da çıkar ♥️ bizimle de paylaş lütfen sonuçları gönlünce olsunnn 🤲
Amin canım inşallah bol bol dua edeceğiz hepimiz için bu mübarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah

Evet baya

Benimde dün yaptığım böyleydi erken gebelik testi Bugün ki yaptığım normal gebelik testinde "al bi " marka önceden de yaptığım için biliyorum kesinlikle yoksa kuruma çizgisi bile çıkartmıyor. Yarın da adet günüm bakalım çarşambaya randevu aldım ne diyecek Dr. İçi acık olan dünkü kapalı olan bugünün normal kadiset testti
Ay bariz görünüyor yaaaa inşallahhh bugün yumurtlamanın kaçıncı günü balım senin ??

Back