10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Benimde yarın adet günüm normalde her ay 1 gün geri gelir ama bu ay aşırı stres yaptım bakalım neler olucak 😅adet günüm yaklaştıkça hiçbir belirtim yok sadece beyaz kremsi çok hafif arada gelen akıntım var

Benimde yarın adet günüm normalde her ay 1 gün geri gelir ama bu ay aşırı stres yaptım bakalım neler olucak 😅adet günüm yaklaştıkça hiçbir belirtim yok sadece beyaz kremsi çok hafif arada gelen akıntım var
Stres yapma cnım olmadıysa dıger ayda umutlanmaya devam edersin

Kızlar bugün yine testte tekrarladı. Sabah ilk idrarla ama testte koyulaşma olmamış galiba yine kimyasal gebelik gecirecem çok üzüldüm içi açık olan bugün ki kapalı olan dün yaptığım test
Umutsuzluga kapılma canım ya
adet olana kadar her zmn umut vardır kan yada testle devam et

Eczaneden test aldım bugün adet günüm olmadım daha days doctor verdi güvenilir mi bu test akşam yapsam doğru sonuç verir mi

Günaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş

Eklentiler

• 1000059133.jpg
    1000059133.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 36
Günaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş
Çok sevindim Baya gözüküyor,regl tarihiniz neydi acaba

Gözün aydın canım saglıkla kucagına al inşallah

Back