Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres yapma cnım olmadıysa dıger ayda umutlanmaya devam edersinBenimde yarın adet günüm normalde her ay 1 gün geri gelir ama bu ay aşırı stres yaptım bakalım neler olucakadet günüm yaklaştıkça hiçbir belirtim yok sadece beyaz kremsi çok hafif arada gelen akıntım var
Umutsuzluga kapılma canım yaKızlar bugün yine testte tekrarladı. Sabah ilk idrarla ama testte koyulaşma olmamış galiba yine kimyasal gebelik gecirecem çok üzüldüm içi açık olan bugün ki kapalı olan dün yaptığım test
Yumurtlaman hangı gundu canımBende elendim bu ay ...birdahaki ay devam inşallah...buradan takiplesiriz kalanlarla olur mu...
Çok sevindim Baya gözüküyor,regl tarihiniz neydi acabaGünaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş
dogru sonuc verır canım artıkEczaneden test aldım bugün adet günüm olmadım daha days doctor verdi güvenilir mi bu test akşam yapsam doğru sonuç verir mi
Yarın olmam gerekiyorduÇok sevindim Baya gözüküyor,regl tarihiniz neydi acaba
Gözün aydın canım saglıkla kucagına al inşallahGünaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş
Testın marakası ney canımGünaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş
"Al bi" diye marka. Daha öncede kulandım hç kuruma çizgisi vs yapmayan bir marka.Testın marakası ney canım
Canım sende test yaptınmıÇok sevindim Baya gözüküyor,regl tarihiniz neydi acaba
Demekkı hassasiyetide yüksek miş"Al bi" diye marka. Daha öncede kulandım hç kuruma çizgisi vs yapmayan bir marka.
Hayır,bütün testlerimi bitirmiştimCanım sende test yaptınmı
10 Şubat...9subat ve 11 Şubat değerlendirdim ama olmadı... nasipYumurtlaman hangı gundu canım
Hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallahGünaydın kızlar sabah normal hamilelik testi aldım adet günü yarın bu şekilde çıktı. Dün yaptığım erken gebelik baya silikti normal gebelik testinde görünecek kadar belirginleşmiş
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bir dahaki ay nasip olur10 Şubat...9subat ve 11 Şubat değerlendirdim ama olmadı... nasip
Amin canımHayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah