• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Ovulasyon testlerınden anlıyormusun canım tam
11 subat 00 30 da catlamişmı yoksa sabahımı catlamiş pik olan hangısı
Ben ılk deda yapmiştım 11 subat 03 te ılıskı oldu
😃 bu arada cok tatlısın sagol ümitldnmıyorunda
İnan o kadar cok üzülmüyorumda artı med sayesınde bır gunluk hamiş havasına girmiştim o kadard 😃
Bende ilişkim 10 da gece oldu. Ama spermin yumurtlamaya ulaşıp döllenme zamanını da baz alırsan 11 oluyor. Ve ben 12 sinden başlayarak sandığımdan bugün 11. Günde çoook silik çıktı ilişki günümü saysam 13 gün olmuş oluyor ve erken gebelikte bile çok silik çıktı. O yüzden hemen test yapıp negatife yok deme.

Şimdi kızlar ...ben seyi pek anlayamadım... yumurtlama ve çatlama günleri farklı zamanlarda mi oluyor...ilişki yumurtlama günü mü olmalı...çatlama günü mü...ben günleri mi kaçırıyorum acaba... ovulasyon takvimine göre geçen ay adetten itibaren 12. Ve 14. Günü ilişki oldu... yumurtlama günü 13. Gün olarak görünüyor... önümüzdeki ay 8 Mart'ta yumurtlama günü...ben hangi günleri kesinlikle degerlendirmeliyim.... Kendim yumurtlamam ne zaman oluyor bilemiyorum belirtileri anlamıyorum...
Canım takvıme gore degılde sen ovulasyonla kendın takıp et bence belkıde sen adet bıttiminde hemen yumurtluyorsundur

Son düzenleme:
Bende ilişkim 10 da gece oldu. Ama spermin yumurtlamaya ulaşıp döllenme zamanını da baz alırsan 11 oluyor. Ve ben 12 sinden başlayarak sandığımdan bugün 11. Günde çoook silik çıktı ilişki günümü saysam 13 gün olmuş oluyor ve erken gebelikte bile çok silik çıktı. O yüzden hemen test yapıp negatife yok deme.
Canım Sen testi tekrarlamişmıydın sabahkı cok sılıktı

Merhaba çok güzel yazmışsınız,sizin ne kadar oldu denemeye başlayı acaba🙏bizim şuan şubatta tam 5 ay oldu.Bos yere mi üzülüyorum acaba stres çok etkiliyormuş
Benim bu ay ilk oldu canım. Kafayı biraz rahat bırakmak lazım her şey gününü bekliyor ama duramıyoruz işte

Back