10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Canım testının son halını atsana belırgınlestımı cızgı
Çok ilginç bi gün.. Üstteki beklemiş hali, alttakini de gittim aynı marka alıp yeni yaptım .. Sevinicek miyim , kuruma mı yalancı mı yoksa yeni yeni mi oluşuyor ne hissedeceğimi bilmiyorum 🤲

Eklentiler

• IMG_8011.jpeg
    IMG_8011.jpeg
    158,8 KB · Görüntüleme: 45
Ben görüyorum ikisindede 🥰
Nasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettim 🤲 ne diyelim görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..

Deneme günlerini nasıl yapıyosunuz iki günde bir mi yoksaa yumurtlama günlerinimi değerlendirdiniz inşallah bu ay güzel haberi alırsınız
İnşallah hepimiz alırız , adet bittiği gün başlayıp 2 günde 1 ,pik gördüğümde de o gün ve ertesi gün kesin .. gerisi de artık duruma göre değişiyor. Ama piki ve silikleştiği günü değerlendirmek lazım diyorlar genelde 🌺

Nasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettim 🤲 ne diyelim görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..
Benimde bugun 13.günüm. Days doctor test yapmıstım 2 gün önce baya pozitifti test yalancı pozitif cıkartıyormus bugun yaptm predictor bişe ckmadı😒

Eklentiler

• IMG_0328.jpeg
    IMG_0328.jpeg
    30,5 KB · Görüntüleme: 33
Benimde bugun 13.günüm. Days doctor test yapmıstım 2 gün önce baya pozitifti test yalancı pozitif cıkartıyormus bugun yaptm predictor bişe ckmadı😒
Kuzum belki Predictor göstermiyordur daha adet olmadıysan hala umut var demektir sonuçta testlere güven olmuyor …

İnşallah hepimiz alırız , adet bittiği gün başlayıp 2 günde 1 ,pik gördüğümde de o gün ve ertesi gün kesin .. gerisi de artık duruma göre değişiyor. Ama piki ve silikleştiği günü değerlendirmek lazım diyorlar genelde 🌺
Amin inşallah canım inşallah 🤲 benim adetim 19unda bitti hepte düzenli olurum fix ayın 14ü 15i hiç şaşmaz bu ay ovülasyon testleri ile deneme yapıcam en güzel en hayırlı zamanı allah bilir gerçi inşallah bekleyen herkese tez zamanda bu güzel duyguyu tattırır rabbim🥺

Kızlar bir defalık geldi o akıntı bı anda hissedersin ya hissetim lavibaya gittim normal bildiğiniz sümüksü beyaz akıntı ama hafif kırmızımsı kahvemsi renk daha da gelmedi

Canım yıne cok umutlanma olursa süpriz olur

Kızlar bir defalık geldi o akıntı bı anda hissedersin ya hissetim lavibaya gittim normal bildiğiniz sümüksü beyaz akıntı ama hafif kırmızımsı kahvemsi renk daha da gelmedi
Canım acaba yerlesmemi adet gununde olunca tam bırseyde dıyemıyorum

Bilemedim ki bugub bat günüm test yaptım öğlen hafif silik çıktı akşamüstü de
Hamile misiniz canım dün ve bugün geldi ama az böyle peçeteye gelen, idrara çok çıkıyorum
böyle bir akıntım geldi sümüksü kahvrengimsi kasık ağrım başladı birazdan devlete gidip tahlil yaptıracağım bakalım en net orda belli olucak artik

Back