Canım testının son halını atsana belırgınlestımı cızgıBugün son ilişkinin 10.günü kızlar kaset varmış bebetime. Acaba son ilişki tutmuş olabilir mi diye geldiler bugün de bana …
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testının son halını atsana belırgınlestımı cızgıBugün son ilişkinin 10.günü kızlar kaset varmış bebetime. Acaba son ilişki tutmuş olabilir mi diye geldiler bugün de bana …
Çok ilginç bi gün.. Üstteki beklemiş hali, alttakini de gittim aynı marka alıp yeni yaptım .. Sevinicek miyim , kuruma mı yalancı mı yoksa yeni yeni mi oluşuyor ne hissedeceğimi bilmiyorumCanım testının son halını atsana belırgınlestımı cızgı
Ben görüyorum ikisindedeÇok ilginç bi gün.. Üstteki beklemiş hali, alttakini de gittim aynı marka alıp yeni yaptım .. Sevinicek miyim , kuruma mı yalancı mı yoksa yeni yeni mi oluşuyor ne hissedeceğimi bilmiyorum![]()
Nasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettimBen görüyorum ikisindede![]()
Deneme günlerini nasıl yapıyosunuz iki günde bir mi yoksaa yumurtlama günlerinimi değerlendirdiniz inşallah bu ay güzel haberi alırsınızDaha bu sabah denemeleri bitirdim hemen konuyu açtım :)![]()
İnşallah hepimiz alırız , adet bittiği gün başlayıp 2 günde 1 ,pik gördüğümde de o gün ve ertesi gün kesin .. gerisi de artık duruma göre değişiyor. Ama piki ve silikleştiği günü değerlendirmek lazım diyorlar geneldeDeneme günlerini nasıl yapıyosunuz iki günde bir mi yoksaa yumurtlama günlerinimi değerlendirdiniz inşallah bu ay güzel haberi alırsınız
Benimde bugun 13.günüm. Days doctor test yapmıstım 2 gün önce baya pozitifti test yalancı pozitif cıkartıyormus bugun yaptm predictor bişe ckmadıNasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettimne diyelim görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..
Kuzum belki Predictor göstermiyordur daha adet olmadıysan hala umut var demektir sonuçta testlere güven olmuyor …Benimde bugun 13.günüm. Days doctor test yapmıstım 2 gün önce baya pozitifti test yalancı pozitif cıkartıyormus bugun yaptm predictor bişe ckmadı![]()
Amin inşallah canım inşallahİnşallah hepimiz alırız , adet bittiği gün başlayıp 2 günde 1 ,pik gördüğümde de o gün ve ertesi gün kesin .. gerisi de artık duruma göre değişiyor. Ama piki ve silikleştiği günü değerlendirmek lazım diyorlar genelde![]()
Yarın regl günüm bakalım nolcak. Hiç belirtimde yok nasip bakalımKuzum belki Predictor göstermiyordur daha adet olmadıysan hala umut var demektir sonuçta testlere güven olmuyor …
Canım yıne cok umutlanma olursa süpriz olurNasıl olur inanın bilemedim normal yumurtlama günümde tutmış olsa bugün 13. Gün daha belirgin olması gerekirdi. Sonraki ilişki mi tuttu ya da geç döllenme mi ya da testlerin azizliğimi bilemiyorum kaset testlerim de hiç bi şey çıkmaz normalde . ama umutlanınca bile kendimi iyi hissettimne diyelim görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler ..
En başta dağılır gibi oldu ama sonra dagilmadi toparladı hemen bilemedim ya hastaneye gidip versem mı beklesem miTestmı bozuktu acaba ıdrala kırmızı renk dagılmişmıydı
Canım acaba yerlesmemi adet gununde olunca tam bırseyde dıyemıyorumKızlar bir defalık geldi o akıntı bı anda hissedersin ya hissetim lavibaya gittim normal bildiğiniz sümüksü beyaz akıntı ama hafif kırmızımsı kahvemsi renk daha da gelmedi
Yerleşme daha oncek gebeligimde yaşamadım sadece doğuma bir hafta kalan nişanım gelmişti ayni onun gibi diyim sizeCanım acaba yerlesmemi adet gununde olunca tam bırseyde dıyemıyorum
Yerlesme ne zaman olur tam olarak ? Bugün yumurtlamanin 14. GünüCanım acaba yerlesmemi adet gununde olunca tam bırseyde dıyemıyorum
Bende Peçeteye gelen kahverengi açık renk akıntı bence o yerleşme olabilir değil miCanım acaba yerlesmemi adet gununde olunca tam bırseyde dıyemıyorum
Evet benimde öyle peceteye gelen tek seferlik sümüksü kahvemsi pembemsi diyim ara bir renkBende Peçeteye gelen kahverengi açık renk akıntı bence o yerleşme olabilir değil mi
Hamile misiniz canım dün ve bugün geldi ama az böyle peçeteye gelen, idrara çok çıkıyorumEvet benimde öyle peceteye gelen tek seferlik sümüksü kahvemsi pembemsi diyim ara bir renk
böyle bir akıntım geldi sümüksü kahvrengimsi kasık ağrım başladı birazdan devlete gidip tahlil yaptıracağım bakalım en net orda belli olucak artikHamile misiniz canım dün ve bugün geldi ama az böyle peçeteye gelen, idrara çok çıkıyorum