10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Sende bi test daha yapsan valla seni heyecanla bekliyorum. Bat a kaç gün kaldı
Kuzumm benım adıma heycanşandıgın ıcın tesekkur ederım ama benım dunkı testım negatıftı o yuzden yapma geregı duymuyorum bugunde
Dedıgım gıbı sancımda var fazlasıyla bat bugun yada yarın yumurtanın catlamasına gore ama adet olacagım

Ay bariz görünüyor yaaaa inşallahhh bugün yumurtlamanın kaçıncı günü balım senin ??
Bugün 13. Günüm. Yarın 14 olacak. Bide şunu fark ettim test yapıcagan zaman 3 4 saat su içmeki net çıktı. Hatta çok afedersiniz böyle koyu renk idrarla daha net cıkıyor. Ben bugünkü testte hiç idrarım yoktu zorla yaptım ama daha net çıktı

Yaptım ama sanırım test bozuk çok hafiften biz çizgi var bilemedim erken gebelik testi olmasına rağmen net bir çizgi bekliyordum siz ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• IMG_20250224_132704.jpg
    IMG_20250224_132704.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250224_132648.jpg
    IMG_20250224_132648.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250224_132639.jpg
    IMG_20250224_132639.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20250224_132628.jpg
    IMG_20250224_132628.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250224_132553.jpg
    IMG_20250224_132553.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20250224_132434.jpg
    IMG_20250224_132434.jpg
    35,5 KB · Görüntüleme: 40
Yaptım ama sanırım test bozuk çok hafiften biz çizgi var bilemedim erken gebelik testi olmasına rağmen net bir çizgi bekliyordum siz ne düşünüyorsunuz
E kuzucum test yanıltmıyorsa bu test pozitiffff😍😍 kaçıncı gün bugün ve hangi marka testin

E kuzucum test yanıltmıyorsa bu test pozitiffff😍😍 kaçıncı gün bugün ve hangi marka testin
Bugün bat günüm testim days doctor emin olmak için kan tahlili vericem bugün inşallah vardır bu test güvenilir değil diyorlar bilemedim

Kızlar adete 3 gün filan kaldı ama adet belirtilerim başlamadı değişik olarak koltuk altlarım ağrıyor . Test yaptım böyle çıktı hemen ama hem karartı hem de markası Freely olduğu için güvenemedi .. 3 gün önce yani 10. Gün kan testim negatifti…
Canım senin testinde poztifi görünüyor bende 8 gün önce kan verdim doktorum ya hamile olacaksın ya da adet demişti :) benzer durum yaşamışız

Pozitif canım emin ol aynı şeyleri yaşadım. Hatta dün yazmıştım acaba kimyasal falan mı geçiriyorum diye. Ama bugünkü normal testte bile çıkması artışı gösterdi. Senin de emin ol iki gün sonra koyulaşacak

Pozitif canım emin ol aynı şeyleri yaşadım. Hatta dün yazmıştım acaba kimyasal falan mı geçiriyorum diye. Ama bugünkü normal testte bile çıkması artışı gösterdi. Senin de emin ol iki gün sonra koyulaşacak
Bu arada test markanın ne

Çok net bir çizgi değil ondan emin olamıyorum days doctor test

Bugün son ilişkinin 10.günü kızlar kaset varmış bebetime. Acaba son ilişki tutmuş olabilir mi diye geldiler bugün de bana …

Eklentiler

• IMG_7990.jpeg
    IMG_7990.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 40
Sağlık ocağına gittim kan testi için diyor çok erken birkaç gün daha geçsin öyle gel yapmadı yani akşamüstü belki devlete giderim orada da ücretli yapıyorlarmış

Sağlık ocağına gittim kan testi için diyor çok erken birkaç gün daha geçsin öyle gel yapmadı yani akşamüstü belki devlete giderim orada da ücretli yapıyorlarmış
Bekle bakalım ama bana pozitif geldi yaaa inşallah , amin 🤲

Olsun inşallah ya ama çizgi hiç belirginlesmedi ilk hali neyse gene o çok hafif siz gorebikiyor musunuz

Ayy canım hemen bı testle tekrar et ya var gıbı ama ne zmn ıcınde cıktı

Benim yoğun beyaz akıntım geldi hafif kan rengi kahvemsi pempesi gibi

Sağlık ocağına gittim kan testi için diyor çok erken birkaç gün daha geçsin öyle gel yapmadı yani akşamüstü belki devlete giderim orada
Bugün son ilişkinin 10.günü kızlar kaset varmış bebetime. Acaba son ilişki tutmuş olabilir mi diye geldiler bugün de bana …
Canım ıkınızınkındede sılıkte olsa gorunuyor
Ayy bugun ne guzel valla topınk pozıtıf testlerle doldu tastı 🧿🧿

Back