• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

10-11 Şubat yumurtlaması olanlar beraber belirti arayalım mı ?:)

Keske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse ama
Cok bwlırtıye takılı kalmamak lazım onu anladım bırde yanı 10 11 gun dolduysa test yapılıp gercekle yuzlesilmeli yoksa ınsan kendınde belırtı aramaya pskolejıkmanda hamıle gıbı hıssetmeye devam edıyor
Test yaparsan etıketle muakkak
Belki geç döllenme olabilir umudunuzu kaybetmeyin yinede reglin gecmesini bekleyin 10 gün çok erken bir süre ki hepimizin vücudu farklı göstermeyebilir hemen

Rabbim isteyen kimsenin kucağini boş bırakmasın benimde 11 veya 12 yumurtlama oldu tahminimce ovulasyon fln kullanmadım isteğe göre ilişki oldu yumurtlamadan bu yana aşırı derecede göğüs ucuu hassasiyeti oldu sarı akıntım oldu çok fazla iki gündür de regl gibi sancı çekiyorum bat 25 Şubat tahminimce kasığımda yanma batma ağrı var hatta nasıl desem ayağa kalkınca bi doluluk hissi geliyo çok garip hissediyorum yorgun bitkin halsziim 5 6 aydır deniyoruz bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim ❤️❤️
Kişiden kişiye değişebilir ama hamileliğin ilk belirtisi gögüsler bence. Özellikle gögüs ucları ilişkiden 1 gün sonra sızlamaya başlayıp sonrası göğüs ağrısı olarak devam ediyor. Kasık ağrısı da cabası özellikle tek taraflı agrı varsa.

Keske elımden baska bırbsey gelse sıhırlı degneyım olsada hepımızınkı pozıtıfe donse ama
Cok bwlırtıye takılı kalmamak lazım onu anladım bırde yanı 10 11 gun dolduysa test yapılıp gercekle yuzlesilmeli yoksa ınsan kendınde belırtı aramaya pskolejıkmanda hamıle gıbı hıssetmeye devam edıyor
Test yaparsan etıketle muakkak
Canım yumurtlama gününden tam olarak eminsin demi sen. Acaba 1. 2 gün sonra olmuş olabilir mi

Kişiden kişiye değişebilir ama hamileliğin ilk belirtisi gögüsler bence. Özellikle gögüs ucları ilişkiden 1 gün sonra sızlamaya başlayıp sonrası göğüs ağrısı olarak devam ediyor. Kasık ağrısı da cabası özellikle tek taraflı agrı varsa.
İnşallah öyledir canım ya çok istiyorum yarın sabah test yapıcam bakalım bata 3 gün var çıkar demi varsa ama testim kaset test 🤷🏻‍♀️

Ya canımsın inan bende senin gibiyim burda başka pozitif gördükçe sanki benimmiş gibi seviniyorum keşke isteyen herkes çabucak gebe kalsa bizler de dahil yarin yapıcam canım çıkmazsa en azından ümidim olmaz regl beklerim nasalım ama evde kaset testim var laboquick kaset test için gecikme bekleyin diyorlar doğrumu
Bendede laboquick kaset test ve nimo erken test var açıklamalarında laboquick daha hassas görünüyor o yüzden bende onu denedim ama benim negatif olduğu için birsey diyemiyorum tabi ne kadar erken çıkarır

Kızlar selam benim bat yarınmış normalde 24 gösteriyordu bir gün erkene çekmiş program eğer regl olmazsam pazartesi test yapacağım. Doktora gittik eşimle daha önce hpv teşhisi aldığım için test olmak istedim tekrar doktor bakmışken ultrasonda görünen bir gebelik yok dedi. Biraz da gebelik hakkında bilgi aldım onları paylaşmak isterim bilmeyenler için. Yaş 35 değilse bir sene doğal yollardan gebelik oluşmasını bekliyorlarmış. 35 ise 6 ay mış bu zaman. Sonrasında gerekli tahlilleri yapıyoruz dedi. Zaten ilk altı ay hamile kalma oranı daha düşük dedi. Eğer gebelik istiyorsak folik asit kullanmalıymışız gerekli mg mı onlar belirtiyor. Bana gebe kalana kadar kullan gebeliktede 3 ay doluncaya kadar kullan dedi. Regl geçtikten 7-10 gün sonra kan testi vermeye gel dedi. Bir de ovulasyon günlerini tarif etti. Regl döngü süresine göre değişiyormuş. Ben ilk kez korunmadığım için hemen gebe kafasına girmiş milyon tane belirti bulmuştum ancak bugün meme hassasiyetim dahi geçti. Beyin çok enteresan bir organ cidden. Açıksası biraz kafam rahatladı. 6 ay şans daha düşük dediği için. Şimdi her belirtiyi hamileliğe yormam en azından. Umarım isteyen herkese nasip olur sağlıklı bir gebelik 🧿🫶🏼

Ya canımsın inan bende senin gibiyim burda başka pozitif gördükçe sanki benimmiş gibi seviniyorum keşke isteyen herkes çabucak gebe kalsa bizler de dahil yarin yapıcam canım çıkmazsa en azından ümidim olmaz regl beklerim nasalım ama evde kaset testim var laboquick kaset test için gecikme bekleyin diyorlar doğrumu
Canım laboquick kullanıyorum ben gecıkmeyı beklemedım ama hassasıyetı yuksekmiş bazı kullananlarda oyle dıyor

Bendede laboquick kaset test ve nimo erken test var açıklamalarında laboquick daha hassas görünüyor o yüzden bende onu denedim ama benim negatif olduğu için birsey diyemiyorum tabi ne kadar erken çıkarır
Bana da aynısını dediler canm laboquick de 25 hcg algılıyormuş elimde de. Başka yok mecbur onu yapıcam
Erken gebelik testinde silik de olsa çıkar inşşalahh
Erken gebelik yok canm kaset test var yapıyım inşallah pozitif çıkar ❤️❤️

Eklentiler

• IMG_4635.jpeg
    IMG_4635.jpeg
    208 KB · Görüntüleme: 14
Belki geç döllenme olabilir umudunuzu kaybetmeyin yinede reglin gecmesini bekleyin 10 gün çok erken bir süre ki hepimizin vücudu farklı göstermeyebilir hemen
Canım bır sonrakı aylara artık bende senın gıbı gecen ay bıraktım korunmayı sıtrese gerek yok 😃 önumuzdeki aylara bakalım

Kızlar selam benim bat yarınmış normalde 24 gösteriyordu bir gün erkene çekmiş program eğer regl olmazsam pazartesi test yapacağım. Doktora gittik eşimle daha önce hpv teşhisi aldığım için test olmak istedim tekrar doktor bakmışken ultrasonda görünen bir gebelik yok dedi. Biraz da gebelik hakkında bilgi aldım onları paylaşmak isterim bilmeyenler için. Yaş 35 değilse bir sene doğal yollardan gebelik oluşmasını bekliyorlarmış. 35 ise 6 ay mış bu zaman. Sonrasında gerekli tahlilleri yapıyoruz dedi. Zaten ilk altı ay hamile kalma oranı daha düşük dedi. Eğer gebelik istiyorsak folik asit kullanmalıymışız gerekli mg mı onlar belirtiyor. Bana gebe kalana kadar kullan gebeliktede 3 ay doluncaya kadar kullan dedi. Regl geçtikten 7-10 gün sonra kan testi vermeye gel dedi. Bir de ovulasyon günlerini tarif etti. Regl döngü süresine göre değişiyormuş. Ben ilk kez korunmadığım için hemen gebe kafasına girmiş milyon tane belirti bulmuştum ancak bugün meme hassasiyetim dahi geçti. Beyin çok enteresan bir organ cidden. Açıksası biraz kafam rahatladı. 6 ay şans daha düşük dediği için. Şimdi her belirtiyi hamileliğe yormam en azından. Umarım isteyen herkese nasip olur sağlıklı bir gebelik 🧿🫶🏼
Kesinlikle öyle bende hamile kaldım düşüncesi ile bütün belirtileri yaşamaya başladım göğüs hassasiyeti dokununca ağrı kasık ağrısı hareketlilik batma yoğun gaz çıkışı kabızlık vs vs her belirti sanki adet belirtisinden farklı olarak geliyordu adete son 4 gün jala test yaptım birşey çıkmadı ertesi gün bıçak gibi kesildi belirtilerim şu an hcibirsey yok adetime 2 gün kaldı inanirmisiniz hiçbir şeyim yok hepsi geçti sanırım o teste negatifi gördüm ya beyin olarak sanırım vücutta rahatladı gene bekliyorum bakalım bat günü olmazsam test tekrarlicam

Canım laboquick kullanıyorum ben gecıkmeyı beklemedım ama hassasıyetı yuksekmiş bazı kullananlarda oyle dıyor
Valla canım ben 2 ay önceki kimyasal gebeligimde 11. Gün test yapmıştım o zaman bariz belirgindi cizgi ama bu seferki çoook silik o zamanda aynı markayı kullanmıştım. O yüzden adet gelmediği sürece ümit var. Bide sen prodoctor erken gebelik testi bulursan onla dene.

Canım bide 11. Gün catlamış ve ilişki olmuş o yüzden sen 12. Günden sonrasını sayacaksın. Buna görede sen daha bugün 10 günlük oluyosun. Belkide varsa bile o yüzden cıkmamıştır. Hani maksadım seni ümitlendirmek degil ama üzülmek içinde daha erken

Canım bide 11. Gün catlamış ve ilişki olmuş o yüzden sen 12. Günden sonrasını sayacaksın. Buna görede sen daha bugün 10 günlük oluyosun. Belkide varsa bile o yüzden cıkmamıştır. Hani maksadım seni ümitlendirmek degil ama üzülmek içinde daha erken
Ovulasyon testlerınden anlıyormusun canım tam
11 subat 00 30 da catlamişmı yoksa sabahımı catlamiş pik olan hangısı
Ben ılk deda yapmiştım 11 subat 03 te ılıskı oldu
😃 bu arada cok tatlısın sagol ümitldnmıyorunda
İnan o kadar cok üzülmüyorumda artı med sayesınde bır gunluk hamiş havasına girmiştim o kadard 😃

Dualarım sizinle❤️

Merhaba çok güzel yazmışsınız,sizin ne kadar oldu denemeye başlayı acaba🙏bizim şuan şubatta tam 5 ay oldu.Bos yere mi üzülüyorum acaba stres çok etkiliyormuş

Şimdi kızlar ...ben seyi pek anlayamadım... yumurtlama ve çatlama günleri farklı zamanlarda mi oluyor...ilişki yumurtlama günü mü olmalı...çatlama günü mü...ben günleri mi kaçırıyorum acaba... ovulasyon takvimine göre geçen ay adetten itibaren 12. Ve 14. Günü ilişki oldu... yumurtlama günü 13. Gün olarak görünüyor... önümüzdeki ay 8 Mart'ta yumurtlama günü...ben hangi günleri kesinlikle degerlendirmeliyim.... Kendim yumurtlamam ne zaman oluyor bilemiyorum belirtileri anlamıyorum...

Back