- 29 Ekim 2019
- 193
- 74
- Konu Sahibi astrocurryvenus
Hayırlısı olsun kuzum üzülme daha bakalım daha adet olmadınYok canım predictor early erken gebelik testi kullandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun kuzum üzülme daha bakalım daha adet olmadınYok canım predictor early erken gebelik testi kullandim
Hayırlısı kuzum dediğin gibi benim umudum kayboldu kalmadı yaniHayırlısı olsun kuzum üzülme daha bakalım daha adet olmadın
Önümüzde ki maçlara bakıcaz bu ay çook yordum kendimi testlerle falan bir dahaki ay böyle yapmayacağımHayırlısı kuzum dediğin gibi benim umudum kayboldu kalmadı yani
Benim de 1.20 çıktı rahım kalınlığım 12mm ya gebesın yerlesıyor dedi yada regl olacaksın dedi dün pembemsi akıntım oldu hafif kahve rengi bır kere oldu kesıldı onarım yerleşmedir ya :) valla benim gecikmez günüm ve kramplı bi sekılde adet olurum ağrı değil de kramp girerCanım naptın benim sonuç negatif 2.0 çıktı ben elendim
Gecikme var mıydı sendeBenim de 1.20 çıktı rahım kalınlığım 12mm ya gebesın yerlesıyor dedi yada regl olacaksın dedi dün pembemsi akıntım oldu hafif kahve rengi bır kere oldu kesıldı onarım yerleşmedir ya :) valla benim gecikmez günüm ve kramplı bi sekılde adet olurum ağrı değil de kramp girer
Ay hadi İnşallahBenim de 1.20 çıktı rahım kalınlığım 12mm ya gebesın yerlesıyor dedi yada regl olacaksın dedi dün pembemsi akıntım oldu hafif kahve rengi bır kere oldu kesıldı onarım yerleşmedir ya :) valla benim gecikmez günüm ve kramplı bi sekılde adet olurum ağrı değil de kramp girer
Ben de çok yoruldum önümüzdeki ay test yapmicam sanırım bu kadar çaba sarf edip de negatif görmek hayal kırıklığı oluyorÖnümüzde ki maçlara bakıcaz bu ay çook yordum kendimi testlerle falan bir dahaki ay böyle yapmayacağım
KesinlikleBen de çok yoruldum önümüzdeki ay test yapmicam sanırım bu kadar çaba sarf edip de negatif görmek hayal kırıklığı oluyor
Ben bu yüzden çok test yapmadım işte şuana kadar 1 kere yaptım bugün 14.günüm 17.günde yapicam ondan sonra da regl olana kadar yapmam herhaldeBen de çok yoruldum önümüzdeki ay test yapmicam sanırım bu kadar çaba sarf edip de negatif görmek hayal kırıklığı oluyor
Reglim benim 40-45 günde olduğu için daha adetime baya var çıkar mı acaba 27 sinde kan versem 17 gün oluyorBen bu yüzden çok test yapmadım işte şuana kadar 1 kere yaptım bugün 14.günüm 17.günde yapicam ondan sonra da regl olana kadar yapmam herhalde
Kuzum ovulasyon testinden bahsettim ben orda ben de çok gebelik testi yapmadım aslındaBen bu yüzden çok test yapmadım işte şuana kadar 1 kere yaptım bugün 14.günüm 17.günde yapicam ondan sonra da regl olana kadar yapmam herhalde
Aa anladım ben gebelik testi sandımKuzum ovulasyon testinden bahsettim ben orda ben de çok gebelik testi yapmadım aslında
Ovulasyon testi de yorucu bi süreç hergun aynı saatte yapmaya calisiyosun idrardan iki saat önce su bile icmiyorsun doğru sonuç versin diye 10-15 gün uğraşıp cabaliyosun yani pik oldu mu olmadi mi gunde birden fazla test yaptığım oldu catladiktan sonra yemene icmene dikkat et yeşil çay bitki cayi içme maydanoz yeme sigarayı bıraktım ben bir de olsun diyeReglim benim 40-45 günde olduğu için daha adetime baya var çıkar mı acaba 27 sinde kan versem 17 gün oluyor
Olsun çok iyi yapmışsın sigarayı bırakarak daha ne ben bırakamıyorumOvulasyon testi de yorucu bi süreç hergun aynı saatte yapmaya calisiyosun idrardan iki saat önce su bile icmiyorsun doğru sonuç versin diye 10-15 gün uğraşıp cabaliyosun yani pik oldu mu olmadi mi gunde birden fazla test yaptığım oldu catladiktan sonra yemene icmene dikkat et yeşil çay bitki cayi içme maydanoz yeme sigarayı bıraktım ben bir de olsun diye
Doğru o da yorucuOvulasyon testi de yorucu bi süreç hergun aynı saatte yapmaya calisiyosun idrardan iki saat önce su bile icmiyorsun doğru sonuç versin diye 10-15 gün uğraşıp cabaliyosun yani pik oldu mu olmadi mi gunde birden fazla test yaptığım oldu catladiktan sonra yemene icmene dikkat et yeşil çay bitki cayi içme maydanoz yeme sigarayı bıraktım ben bir de olsun diye
Yine nobetlerde tek tük içiyorum ama eski sıklıkla asla değil yorgunlugum gitti ciğerim aciyodu midem kaniyordu hepsi gitti dinclestim tavsiye ederim ama kendim için değil çocuk için bıraktımOlsun çok iyi yapmışsın sigarayı bırakarak daha ne ben bırakamıyorum
çok istiyorum bırakmak ama bırakamıyorum hamile olduğumu öğrenirsem o kafayla bırakırım gibi geliyor ama şu stresle hiç bırakamam gibi inşallah bende bırakırım en kısa zamandaYine nobetlerde tek tük içiyorum ama eski sıklıkla asla değil yorgunlugum gitti ciğerim aciyodu midem kaniyordu hepsi gitti dinclestim tavsiye ederim ama kendim için değil çocuk için bıraktım