- Konu Sahibi astrocurryvenus
3 gün de idrara geçer canım görürsün eğer yukseldıysa 10 ml ulaşırBir daha gitmem canım sanmıyorum çalışıyorum zaten hiç vaktim yok adet gecikirse anca 3 günüm var zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün de idrara geçer canım görürsün eğer yukseldıysa 10 ml ulaşırBir daha gitmem canım sanmıyorum çalışıyorum zaten hiç vaktim yok adet gecikirse anca 3 günüm var zaten
Benim de bugün bat a 5 gün var kahverengi lekelenme geldi bitti peçeteye dair gelmiyor önceki günlerde normalden fazla akıntım vardı şuan aşırı bel ağrım başladı ama hiç umudum yok nedense asla bu sefer oldu diye hissetmiyorum yoruldum artık sürekli hayal kırıklığına uğramaktanOnu ben de araştırıyorum yerleşme bazilarinda kahverengi bazılarında pembe bazılarında beyaz oluyormus. İnşallah yerlesmedendir. 2 gün daha bişey gelmezse kan vericem. Adet belirtim yok ama nedense olumsuz düşünüyorum. Ya da kendimi kandiriyorum
Adet gecikmesinden sonra pozitifi gorsek daha iyi olur bence de ben idrar testlerine inanmiyorum nedenseBenim de bugün bat a 5 gün var kahverengi lekelenme geldi bitti peçeteye dair gelmiyor önceki günlerde normalden fazla akıntım vardı şuan aşırı bel ağrım başladı ama hiç umudum yok nedense asla bu sefer oldu diye hissetmiyorum yoruldum artık sürekli hayal kırıklığına uğramaktan
Adet öncesi normalde oluyordumu peki böyleKızlar birşey soracağım biraz önce iç çamaşırımda kahverengi 1 damla leke gördüm reçeteyle silince de kahverengi akıntı gibi geldi neden olur sizce yerleşme kanaması mı adet olma ihtimalim yok çok erken çünkü adet için anlamadım hamile miyim acaba
Siz en azından bırakabiliyorsunuz ya ben hiiiç bırakamadım başladığımdan beri. İnşallah hepimiz bırakırız şu meretiYa bende öyleyim. İlk denediğim dönemler hep bırakıyordum. Regl olunca tekrar içiyordum. Baktım bu iş böyle olmuyor olumlu haberi alınca bırakmaya karar verdim. Keşke hiç içmesek.
Ben de aynı şekilde o yüzden bekliyorum dayanabilirsem 1 hafta filan bekleyeceğim ama nedense hiç umudum yok yaAdet gecikmesinden sonra pozitifi gorsek daha iyi olur bence de ben idrar testlerine inanmiyorum nedense
Ben ilk hamileligimde bıraktım. Kokusu rahatsız etmeye başlamıştı. İçerken de midem bulaniyordu. Sizde olmasını böyle. Bebeğin gelişimi için de zararliSiz en azından bırakabiliyorsunuz ya ben hiiiç bırakamadım başladığımdan beri. İnşallah hepimiz bırakırız şu mereti
Biz yine bekleyelim adetten geçsin bir az kanda pozitifi görürüz inşallah. Akışına bırakmaya çalışalımBen de aynı şekilde o yüzden bekliyorum dayanabilirsem 1 hafta filan bekleyeceğim ama nedense hiç umudum yok ya
Yok olmaz ilk defa olduAdet öncesi normalde oluyordumu peki böyle
Büyük ihtimal yerleşme o zamanYok olmaz ilk defa oldu
Ay bilmiyorum inan kiBüyük ihtimal yerleşme o zaman
Vajinada kaşıntı var mı acaba bugün bende de kahverengi leke oldu ama içi baya kaşınıyor gibiKızlar birşey soracağım biraz önce iç çamaşırımda kahverengi 1 damla leke gördüm reçeteyle silince de kahverengi akıntı gibi geldi neden olur sizce yerleşme kanaması mı adet olma ihtimalim yok çok erken çünkü adet için anlamadım hamile miyim acaba
Yok canım bende kaşıntı yokVajinada kaşıntı var mı acaba bugün bende de kahverengi leke oldu ama içi baya kaşınıyor gibi
Yarın gelmezse yerlesmedir haber ver yineAy bilmiyorum inan ki
Sanırım adet oldum karnım da ağrımaya başlayacak gibiYarın gelmezse yerlesmedir haber ver yine
Hamileliğin başında da karın ağrısı oluyormuş. Lekenin devamı gelmezse şansın var halaSanırım adet oldum karnım da ağrımaya başlayacak gibi
Bilmiyorum bel ağrım da var sıcak basması bu kadar erken olmazdım amaHamileliğin başında da karın ağrısı oluyormuş. Lekenin devamı gelmezse şansın var hala
Strese sokma kendini belki tutunmaya çalışıyordur. 14 cu günün degilmiydi bugünBilmiyorum bel ağrım da var sıcak basması bu kadar erken olmazdım ama
Evet bugün 14.günStrese sokma kendini belki tutunmaya çalışıyordur. 14 cu günün degilmiydi bugün